FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da je stream danas 

- manijacikonjic87
- Kontakt:
e stvarno mi nikako nije jasno da mi kao najveći klub u drzavi ne mozemo da organizujemo neki stream ovih prijateljskih utakmica..
Mi smo Željini, Željo je naš !
Osim streamova jedna nejasna stvar stvarno su protivnici nasi..sve nizeligaske ekipe dok drugi se pripremaju protiv bas ozbiljnih ekipa..ne kontam stvarno sta je problem bio zaletit se do medjugorja sa zrinjom odigrati ili s nekim drugim, ili do posusja i slicno..
Još 21 dan do nastavka sezone, nadam se da će se uozbiljiti još, a i bar dvije do tri prijateljske odigrat na grb prije početka
E bas su se angazovali, daj da po ko zna koji put trazimo hediju od navijaca, sto oni ne namaknu pare, ne vode navijaci klub. Eno barselona u sto puta goroj situaciji, pa ne prose od.svojih navijaca. Jadna nam majka sa njima angazovanim
-
- Kontakt:
Jel dosta vise ovog pitara na temi? Pravo je kriticki nastrojen nema sta...
Pusti se mentaliteta krda, misli svojom glavom. Ja samo iznosim cinjenice, nista drugozeljovac21 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:01Jel dosta vise ovog pitara na temi? Pravo je kriticki nastrojen nema sta...
Treba tebe banovati.Bradao1 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:04Pusti se mentaliteta krda, misli svojom glavom. Ja samo iznosim cinjenice, nista drugozeljovac21 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:01Jel dosta vise ovog pitara na temi? Pravo je kriticki nastrojen nema sta...
Sta ima sjeverna koreja, odmah ban s kim se ne slazes, bravoMehmedaga je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:11Treba tebe banovati.Bradao1 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:04Pusti se mentaliteta krda, misli svojom glavom. Ja samo iznosim cinjenice, nista drugozeljovac21 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:01Jel dosta vise ovog pitara na temi? Pravo je kriticki nastrojen nema sta...
Samo nam o cukama i macama kreni jos pisati...
-
- Kontakt:
Inace je veoma lahko namaci 300 000 mjesecno pa ne treba pomoc navijaca.Bradao1 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:04Pusti se mentaliteta krda, misli svojom glavom. Ja samo iznosim cinjenice, nista drugozeljovac21 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:01Jel dosta vise ovog pitara na temi? Pravo je kriticki nastrojen nema sta...
Niko ne kaze da je lako, nisu ni navijaci spiskali 7 milionazeljovac21 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:23Inace je veoma lahko namaci 300 000 mjesecno pa ne treba pomoc navijaca.Bradao1 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:04Pusti se mentaliteta krda, misli svojom glavom. Ja samo iznosim cinjenice, nista drugozeljovac21 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:01Jel dosta vise ovog pitara na temi? Pravo je kriticki nastrojen nema sta...
Tražio sam na web stranicama Zvezde, Partizana i Dinama, ali nema tih podataka o broju aktivnih članova, makar ja ne mogu pronaći. Iskreno, ako ćemo gledati da osim Zvezde i Hajduka niko po posjeti nije bolji od nas, sumnjam onda i da su po broju aktivnih članova bolji.perodeformero je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:07Moze lise negdje pronaci informacijs koliko balkanski klubovi imaju clanova, osim Hajduka
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zanimljiva a u drugu ruku i sramotna informacija za ostale gradove na objavi za drustvene mreze. Od 7000 clanova samo cirka 1000 iz drugih mjesta, a u top 5 drugih gradova kojim se dicimo niti jedan nema vise od 70. Uz duzno postovanje za Konjic, dole ih treba biti minimalno 300 a slicno je i sa Brezom, Zivinicama, Gracanicom, Travnikom itd.
Javno sve vece gradove prozvati da se uclane masovno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Uvijek sam bio impresioniran onima koji su se registrovali tek prije mjesec i kusur dana a onda drže bank na forumu. Naravno da su postojali i ranije sa drugim nikovima. Nažalost nije do njih, ovo konstantno "vaskrsenje" ovakvih tipova administracija treba u startu prepoznati i reagovati. Al valjda hladno vrijeme, hibernacija u toku. A dok se oni ne probude, ti nam i dalje "otvaraj" oči.
Od ovih 47 iz Visokog, deset je mojih kerova iz komšiluka, domaće lutalice... Ali izgleda u Konjicu loše šintori rade, gledaj kod njih kerova, neravnopravna borba sa ostalim čaršijama

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mene isto čudi što nema Travnika, Lukavca i Živinica, tu je vazda bilo Željovaca, ali može biti da je pao interes u zadnjim godinama jbg, k'o kad smo i mi sve gori i gori.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 feb 2022, 13:32Zanimljiva a u drugu ruku i sramotna informacija za ostale gradove na objavi za drustvene mreze. Od 7000 clanova samo cirka 1000 iz drugih mjesta, a u top 5 drugih gradova kojim se dicimo niti jedan nema vise od 70. Uz duzno postovanje za Konjic, dole ih treba biti minimalno 300 a slicno je i sa Brezom, Zivinicama, Gracanicom, Travnikom itd.
A eto interesantna stvar, samo je Bugojno na ovoj listi od udaljenijih gradova, sve ostalo su čaršijice oko Sarajeva.
Mada, treba uzeti u obzir i migracije, dosta raje danas živi ili u Sarajevu ili u inostranstvu, pa pretpostavljam da dobar dio ovih članskih iz Sarajeva i inostranstva u suštini pripada raji iz ovih manjih gradova, samo na drugim adresama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.