Jedini koji piše u interesu boljeg Veleža, DAra1981 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 10:47Jedini koji ovdje piše iz ličnih interesa si ti.DzananMusa11 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 05:47Evo se vraćamo u igru za Frimponga. On tražio 20.000 maraka, mi nudili 2.000
Sad smo u ponudu ubacili 2 obroka u studentskoj menzi i da bude cimer sa nekim od igrača po njegovom izboru.
Ja ne znam života mi kako vama ovog nije pun qrac više. Mi stopera dovodimo peti prelazni rok i svaki put se traži igrač kojeg moraš platiti, i znaš to, ali mi ga dovedemo za sto i kažemo jarane nemamo, hos za minimalac ?
I onda se od Feđe očekuje da sve redom gazimo. Kako drugovi ?
Ovdje piši samo likovi koji imaju po nekog svog u upravi i brane njegov interes-
I to davljenej igrača kojima ističe ugovor. Pa ljudi dobijaju uslove koji mi ne dajemo, fudbal je posao tim ljudima, karijera ne traje dugo, što uzmeš na vrijeme uzeo si. Odradit profesionalno do kraja ugovor i pozdravit se bez mnogo emocija.
I KRAJNJE JE VRIJEME DA SE PROMJENI EKIPA KOJA PREGOVARA SA POJAČANJIMA !!!!
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- DzananMusa11
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Ziv bio postedi nas svojih komentara.DzananMusa11 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 10:50Jedini koji piše u interesu boljeg Veleža, DAra1981 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 10:47Jedini koji ovdje piše iz ličnih interesa si ti.DzananMusa11 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 05:47Evo se vraćamo u igru za Frimponga. On tražio 20.000 maraka, mi nudili 2.000
Sad smo u ponudu ubacili 2 obroka u studentskoj menzi i da bude cimer sa nekim od igrača po njegovom izboru.
Ja ne znam života mi kako vama ovog nije pun qrac više. Mi stopera dovodimo peti prelazni rok i svaki put se traži igrač kojeg moraš platiti, i znaš to, ali mi ga dovedemo za sto i kažemo jarane nemamo, hos za minimalac ?
Ovdje piši samo likovi koji imaju po nekog svog u upravi i brane njegov interes-
I to davljenej igrača kojima ističe ugovor. Pa ljudi dobijaju uslove koji mi ne dajemo, fudbal je posao tim ljudima, karijera ne traje dugo, što uzmeš na vrijeme uzeo si. Odradit profesionalno do kraja ugovor i pozdravit se bez mnogo emocija.

-
- Kontakt:
Musa cesto sere za trojicu ali ovaj put nije nista pogresno rekao
Musa odes u prostorije kluba i kažeš evo od mene 250 milja maraka za plaću dobrom stoperu i dovest će ga za dva dana i onda si miran brate.DzananMusa11 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 10:50Jedini koji piše u interesu boljeg Veleža, DAra1981 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 10:47Jedini koji ovdje piše iz ličnih interesa si ti.DzananMusa11 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 05:47Evo se vraćamo u igru za Frimponga. On tražio 20.000 maraka, mi nudili 2.000
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Ja ga pljujem samo zbog odnosa prema klubu, i sto po meni nije ni top5 u ekipi a zeli debelo najvecu platu i debelo najbolje uslove. I nacin na koji pregovara je smecarski, i to je to. Ne mozes trazit da te neko pusti tek tako, ono k'o ja bi u rijeku, dajte mi te papire, nije 2007.keli je napisao/la: ↑04 feb 2022, 20:51Ti buraz otkako se pojavila prica da ce ovcina mozda u sarajevo bacas i drvlje i kamenje na momka te da je beze igrac te ovo te ono, a smijem se kladit da si proslo ljeto dok ste europu igrali svrstavo ga u top 3 igraca veleza.killafrommanilla je napisao/la: ↑04 feb 2022, 18:03Prema mojim informacijama, tek na ljeto moze ici gdje zeli. Sad se prodavati nikome nece, posebno ne drugim klubovima u ligi. Na ljeto, kad mu istekne ugovor, nek ide u Toronto ako moze. Dotad ce imati tretman kao Dario vjerovatno.
Kakav seljak mali, pic.kica smrdljiva i on i taj sto ga je savjetovao kako pregovarati s klubom koji ga je napravio igracem. Eto nek mu Sarajevo da tu mjesecnu platu koju trazi pa cemo vidjet vrijedi li te pare ili ce ga proklinjati kao TSS. Smece utripovalo da je Hakimi. Fuj.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 05 feb 2022, 11:13, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Najveće ne zadovoljstvo kod navijača izaziva razočarenje.
Mi svakog ovog igrača sa kojim se pregovara vidimo u našem dresu.
Jbg željni smo uspjeha i voljeli bi vidjeti neku klasu da igra kod nas.I kada to propadne dolazi do frustracije.
Politika kluba što se tiče transfera mora se profesionalno voditi,a ne da pregovarači po kafama,teretanama raji pričaju evo sa ovim dogovaramo,onda ta raja širi informacije po gradu, portalima,svi lude,evo ga dolazi na kraju ništa.
Šutit i radit dok ne potpiše.
Moje mišljenje
Mi svakog ovog igrača sa kojim se pregovara vidimo u našem dresu.
Jbg željni smo uspjeha i voljeli bi vidjeti neku klasu da igra kod nas.I kada to propadne dolazi do frustracije.
Politika kluba što se tiče transfera mora se profesionalno voditi,a ne da pregovarači po kafama,teretanama raji pričaju evo sa ovim dogovaramo,onda ta raja širi informacije po gradu, portalima,svi lude,evo ga dolazi na kraju ništa.
Šutit i radit dok ne potpiše.
Moje mišljenje
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Musa mozda jeste budala i ne slazem se sa 95% stvari koje napise, ali za ovo je upravu sto je rekao. Ako si spreman dati za nekoga 10milja maraka, zasto kontaktiras igrace koji kostaju 10milja eura, i onda igrac kriv sto nece da pristane. Trazi u nasoj ligi takvog igraca i naces ga, a ne tamo neke igrace koji su Maldini i Nesta za ove sto igraju u nasoj ligi. Ili odrijesi kesu i dovedi kapitalca(para imaju od Evrope i vise nego dovoljno), ili ni ne pomisljaj na takve igrace, a kamoli da ih kontaktiras.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Nije mi jasno zašto od nas pravimo sirotinju. Kod nas uvijek,, ne možemo mi plaćati kao Sarajevo, zrinjski, Tuzla... ''
- DzananMusa11
- Kontakt:
Ima li gluplje replike na neciji komentar od "ponesi ti svoje pare i kupi šta hoćeš" ?
Ako već pregovaraš igrača koji puno košta, onda budi spreman i da će puno tražiti. Što se tiče davanja privatnih para, učestvovao je musa u sasvim dovoljno akcija, odgledao utakmica i kupio Veležovih proizvoda da je cifra mnogo veća od plate koju traži pingpong. Možda ne zvući puno za toliko godina, ali to je garsonjera u centru grada.
Svi budete prvi jbali mater ovom djetetu kad pocne kikseve pravit. Od darija se pravi neki igrač, lik rezerva bio u federalci i ostao, eto dovedi efendica sad, 3 put igrač nego ce dario ikad bit. Na kraju ce doci neki srbin na stopera za kojeg nikad niko cuo nije i isti ce odleprsat do ljeta jer ce biti rezerva i mrtvom isicu, a dat ce se fine pare za njega. I tako mjenjamo polovne igrace vec 3 godine na stoperu, a za te pare si mogao imati nekog rubnog reprezentativca u najmanju ruku
Ako već pregovaraš igrača koji puno košta, onda budi spreman i da će puno tražiti. Što se tiče davanja privatnih para, učestvovao je musa u sasvim dovoljno akcija, odgledao utakmica i kupio Veležovih proizvoda da je cifra mnogo veća od plate koju traži pingpong. Možda ne zvući puno za toliko godina, ali to je garsonjera u centru grada.
Svi budete prvi jbali mater ovom djetetu kad pocne kikseve pravit. Od darija se pravi neki igrač, lik rezerva bio u federalci i ostao, eto dovedi efendica sad, 3 put igrač nego ce dario ikad bit. Na kraju ce doci neki srbin na stopera za kojeg nikad niko cuo nije i isti ce odleprsat do ljeta jer ce biti rezerva i mrtvom isicu, a dat ce se fine pare za njega. I tako mjenjamo polovne igrace vec 3 godine na stoperu, a za te pare si mogao imati nekog rubnog reprezentativca u najmanju ruku
.
Zadnja izmjena: kentRA81, dana/u 07 feb 2022, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Prelazni rok traje do 25.02.2022. god.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Mozes ti i kasnije dovoditi igrace koji su do toga datuma imali slobodne papire.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znam, nisam htjeo ići u detalje, ali svejedno, hvala na korekciji.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Kakve koristi kad ne prosje pripremw pa dok papire srede eto maja mjeseca, znaci haman pa neiskoristen ovu sezonu. Ako nisu do sad ja ne bi ni sad dovodio, idemo u nastavak sa ovim sto imamo i gotovo.
All-Time First Yugoslav League table
- DzananMusa11
- Kontakt:
-1nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 feb 2022, 15:43Kakve koristi kad ne prosje pripremw pa dok papire srede eto maja mjeseca, znaci haman pa neiskoristen ovu sezonu. Ako nisu do sad ja ne bi ni sad dovodio, idemo u nastavak sa ovim sto imamo i gotovo.
Uvijek je pametno dovodit igrace kad se vratis sa priprema, posebno strance

Najbolji stoper kojeg smo imali nije prošao nikakve pripreme. Ko zna, zna!DzananMusa11 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 15:56-1nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 feb 2022, 15:43Kakve koristi kad ne prosje pripremw pa dok papire srede eto maja mjeseca, znaci haman pa neiskoristen ovu sezonu. Ako nisu do sad ja ne bi ni sad dovodio, idemo u nastavak sa ovim sto imamo i gotovo.
Uvijek je pametno dovodit igrace kad se vratis sa priprema, posebno strance![]()
-
- Kontakt:
To se potrefilo tada i boga pitaj kada ce ponovo, ako se na to budemo oslanjali yebali smo jezamozak je napisao/la: ↑05 feb 2022, 16:02Najbolji stoper kojeg smo imali nije prošao nikakve pripreme. Ko zna, zna!DzananMusa11 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 15:56-1nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 feb 2022, 15:43
Kakve koristi kad ne prosje pripremw pa dok papire srede eto maja mjeseca, znaci haman pa neiskoristen ovu sezonu. Ako nisu do sad ja ne bi ni sad dovodio, idemo u nastavak sa ovim sto imamo i gotovo.
Uvijek je pametno dovodit igrace kad se vratis sa priprema, posebno strance![]()
Lijep prosjek zabijenih golova do sada na pripremama.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.