AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

memaga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la memaga » 04 feb 2022, 20:36

kao sto sam u predhodnom postu napisao, nakon ovakvog marketa nemam ama bas nikakva ocekivanja, uspjeh ce biti ako udjemo u l.p…a i taj ulazak u l.p.sta ? usputni prolaznici...sa ovakvim kapitalistima mislim da nam igranje l.p.nista ne znaci...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 feb 2022, 21:55

Znaci sutra nemas opcije za napad sa klupe da mjenjas, Ibra out Rebic out,znaci Giorud citavu tekmu igra.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 feb 2022, 21:57

Mnogo toga mi smeta i nervira me, ali nemam vise volje ista pisati na tu temu. Sve je receno i vidjeno.
Potajno sam se nadao, onako pausalno i skriveno, da se mozemo pokusati boriti do samog kraja za skudeto, oni si mi sve to ubili ovim merkatom, ako vec nisi na pocetku sezone. Nakon silnih izostanaka i serije uzasnih rezultata si i dalje na istom, cekas pred narednu utakmicu ko ce otpasti i to je to.

Samo borba za LP i extra u ovom momentu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 04 feb 2022, 22:03

Valja i to izboriti, biće baš baš tijesno do kraja.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 05 feb 2022, 01:07

Blago onima koji za Milan navijaju od 2013-e na ovamo...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 05 feb 2022, 01:39

Zenga je napisao/la:
29 jan 2022, 23:53
Pozdrav i hvala na odg Zemunac, pišeš gotov isto kao i ostali iz BG, sasvim objektivno. Sve je to za pet, ali ovome Milanu je tih 6M relativno ozbiljna cifra, pored živih i spremnih opcija u vidu Robacka i Colomba. Ovom zadnjem je ćaća bivši igrač zlatne ere 80-ih, me's čini da i sada ima neku trenersku ulogu u klubu, Colombo Sr.

Bilo kako bilo, svi ti mladići nisu mogli imati bolje mentore od Ibre i Girouda, tako da je sve na njima. Jer u Milanu (zadnjih godina) mladići imaju ozbiljne minutaže, još otkad su Cutrone, Locatelli, Dollarumma i klapa probili led.
Secam se Kolomba seniora :kafa:
Vidi prijatelju, Lazetic je kocka, kao i svaki mladi igrac koji se dovodi za milionski iznos. Isto je sada ucinila i Zvezda dovevsi klinju iz Bajerna koji je igrao 3/4. rang u Nemackoj, dakle smesno porediti sa Zvezdom, sto ne znaci da je igrac po automatizmu skart. I u Zvezdi sada tona skeptika medju navijacima, sta ce nam dete koje smo platili 2 miliona € "na nevidjeno", a sto je ekvivalentno Milanovim 6 miliona € recimo.
Ono sto je besmisleno je to lupetanje "novi Vlahovic". Meni potpuno degutantno. Sada ko god ode za par miliona u drugu zemlju i klub, odmah je novi Haland, novi Vlahovic. Nema evropski fudbal toliko prostora da svi postanu Halandi i Vlahovici, neki ce morati i da omanu. A mnogi su i omanuli vec i iz Vlahoviceve i Halandove generacije, odnosno ranijih generacija.
Mlad igrac je uvek kocka, ali moze biti i jos kakav bingo. Prednost Milana ili Zvezde je da mogu na osnovu imena, renomea da se kockaju, racunajuci da ce njihovi gabariti u sferama u kojima se krecu biti dovoljan garant da igraca preprodaju barem za iste pare, da vrate ulozen novac. Nezgodno je ako kupis igraca od 30-40 miliona € pa omanes, jer su takvi igraci u vecoj zizi, vise su praceni, takvog ces teze uvaljati ikome kasnije za te novce, tj. povrat ulozenog.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 05 feb 2022, 13:03

Samo da napomenem da je utakmica u 18h i da ocekujem nista

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 feb 2022, 14:01

nextterrain je napisao/la:
05 feb 2022, 13:03
Samo da napomenem da je utakmica u 18h i da ocekujem nista
Nemoguće je da ne očekuješ patnju :kafa:

Realno, sve osim njihove pobjede za mene bi bilo iznenađenje, jednostavno ofanzivno smo tanki k'o rizla, osim Lea mi nemamo igrača da može nešto izmisliti u napadu, a njega će već nekako zatvoriti ili će se umoriti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 05 feb 2022, 15:11

Pa dobro, možda i neopravdan pesimizam ovdje. Ekipa toliko vremena postiže dobre rezultate i sad odjednom ništa ne valja. Valjda će ekipa bit naspanovana i spremna, a derbi k'o derbi nikad se ne može prognozirati.

🔴⚫🔴⚫🔴⚫
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 feb 2022, 15:20

Cesto se znalo desiti da u derbijima losija ekipa dobije, znao mi to od prije :D tako da imamo sansi :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 05 feb 2022, 17:18

Već godinu i po ekipa je prva ili druga. Mislim da je ukupno 2 sedmice bila van top 4 u zadnjih 20ak mjeseci. Ali ovdje kad čitam komentare rekao bi da se radi o Romi i da je ekipa oko sedmog mjesta.

Što se derbija tiče. Ekipa odmorna, svježa. Mislim da će presuditi u derbiju ekipa koja je uspjela zadržati takmičarski ritam. Jer koliko god je 15 dana pauze efektivno za odmor, tako je i ubica takmičarskog ritma.

Za razliku od prvog meča, tu su Theo i Mike te Bennacer. No, bez Zlatana.

Mada što se Zlatana tiče. On je efektivniji u svlačionici nego na terenu. Njegovo je prošlo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 feb 2022, 17:28

Drago mi je što je ovaj mali Lazetić na klupi, valjda mu dadne Pioli šansu ako rezultat bude nepovoljan po nas.

Inače, ja bih bio i zadovoljan sa remijem u kontekstu borbe za Ligu prvaka mislim da je jedan bod sasvim ok. Sa druge strane, sve osim pobjede nas skoro pa sigurno udaljava od borbe za Scudetto, mada udaljili smo se već mi sami sa katastrofalnim mercatom.

Ali eto današnji meč će biti potvrda hoćemo li se ganjati sa njima još neko vrijeme ili se okrećemo čuvanju pozicija koje vode u LP.

To oko favorita u derbiju, volio bih da se danas ta fraza pokaže tačnom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 feb 2022, 17:47

Idemo momci do pobjede ako ikako moze, Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 05 feb 2022, 17:53

Poslije derbija Milan ima još 4 utakmice u Februaru, od toga 3 kući. Lazio već u srijedu, kup. Zatim Sampa kući, kao i Udinese, te gostovanje najlosijoj ekipi u ligi, Salarentani.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 05 feb 2022, 18:14

kakav padavicar ovaj dumfriz

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 05 feb 2022, 18:19

Giroud nista ne radi, kad se zagradi i primi loptu onda pogrijesi u pasu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 05 feb 2022, 18:20

Ne pamtim kad sam lošijeg Calabriu gledao, a ni Theo nije ništa bolji, sredina ne postoji, loš start definitivno.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 feb 2022, 18:24

mater ti sudijsku spicim

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 05 feb 2022, 18:34

Isto da gledam Inter Spal, samo pitanje vremena kada ce Inter povesti....biti ce bolje mozda kada udju pojacanja u januarskom marketu u drugom pol.
Natoprcim kompletnu upravu na kardan....

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 feb 2022, 18:39

Treba zarotirati Kessia i Benasera, previše je Kessie trom da prati Brozovica
Il Club più titolato al mondo!

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.