Bila bi furka da objave u noći oko 3-4, pa ujutru raja da se syebe uz kafu. Ja bih tako nešto uradio, bilo bi šminka.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bila bi furka da objave u noći oko 3-4, pa ujutru raja da se syebe uz kafu. Ja bih tako nešto uradio, bilo bi šminka.
Ja veze nemam ko je ovaj Nardin, slucajno ga nasao na FM i uzeo, razvaljuje likumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 20:48Mislim da se polako približavamo sljedećoj stepenici što se tiče nekog kvaliteta igrača koje dovodimo. To bi npr. bili Mihojević, Nardin Mulahusejnović, Dženan Bureković, pa i Gojku je već 29 godina, zreo za povratka kroz godinu-dvije.
Jesu te strimovi zaglupili jbt, pa dje ode ona tvoja pronicljivost...
Joj vjeruj gledam ga danas,u glavi vrtim da je nas kontam 30% bi jos jaci bili,sila je i dalje.Dace Bog da se vrati brzo.
Nije mi jasno otkud odjednom ovaj.. Prvo Mirčevski, Avramovski, pa sad ovaj. Postali smo fetišari na Makedonce.
Kas bi se vratio u ekipu:Potvrđeno za Sport. 1: Fanimo naredne sedmice stiže u Sarajevo
Matthias Fanimo, krajem prethodne polusezone, bio je sklonjen iz kadra tima sa Koševa.
Nigerijac sa engleskim pasošem imao je dosta turbulentnu jesen.
Nakon što su tadašnji čelnici kluba odbili ponudu koju su imali za njega, Fanimo je ostao na Koševu, ali je imao sezonu za zaborav.
Sve je kulminiralo u finišu jeseni kada se, odlukom tadašnjeg stručnog štaba, nie računalo na krilnog napadača.
Fanimo se nije pojavio na pripremama, a iako se mislilo da će napustiti Koševo, čini se da je došlo do preokreta.
Da je zaista tako pokazuje i podatak da će Fanimo naredne sedmice do putovati u Sarajevo, a očekuje se da obavi razgovor sa čelnicima kluba te će se nakon toga znati njegov status.
Ovo je potvrđeno za naš portal, a prema navodima našeg izvora sastanak bi trebao biti održan najkasnije do sredine naredne sedmice.
Fanimo ima ugovor sa Sarajevom do ljeta, uz mogućnost produženja za još godinu dana.
Da li će se Englez priključiti svojim saigračima ili će tražiti novu destinacija u svojoj karijeri, dobit ćemo odgovor naredne sedmice.
Ponuđen je bio nama...Kepčija rekao da mu ne treba golmanmiky_hz je napisao/la: ↑05 feb 2022, 21:37Joj vjeruj gledam ga danas,u glavi vrtim da je nas kontam 30% bi jos jaci bili,sila je i dalje.Dace Bog da se vrati brzo.
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, dime, Direktorcic, ErosViverosViv, goGlobal, Hamagara, JuricaSpindl, Lokomotifa, mnon46, napoleon72, nedimmmm1337, Pena, perodeformero, riki46, rimljanin90, samoFKS, sekac, Vanja8, Varijantas8, Venom i 167 gostiju.