Pa realno sad nemozes Belmina skloniti zbog ovog pravila oko godina .Dogodine ako se otvori mjesto Traki na stoperu npr imas lufta za Delaca.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Nema se sta cekat s Trakom. Ako ce igrat sto ''mora'' kasno je tad
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bitno da je makedonce
Ne znam otkud vam ta prica da je fanimo los za svlacionicu? To sto je imao problem trenerom, sa kim vec ne znam ne znaci da je los za svlacionicu. A ko da i ostalim saigracima nije ljepse i lakse kad je fanimo na krilu nego da gledam varesanovica ili hebu koga vec. Fanimo bez priprema je za njih svemirski brod, al eto treba sacekat mozda sta bude i od ovcine.
nije on imao problem sa trenerom nego sa svima...keli je napisao/la: ↑05 feb 2022, 22:19Ne znam otkud vam ta prica da je fanimo los za svlacionicu? To sto je imao problem trenerom, sa kim vec ne znam ne znaci da je los za svlacionicu. A ko da i ostalim saigracima nije ljepse i lakse kad je fanimo na krilu nego da gledam varesanovica ili hebu koga vec. Fanimo bez priprema je za njih svemirski brod, al eto treba sacekat mozda sta bude i od ovcine.
nije on bio **** prema treneru i klubu samo vec je i igrace ostavljao na cjedilu, kao onda kad ga je zabolio ku.rac par minuta pred tekmu na kosevu.
i da, ne zanima me hoce li ili nece igrati i vratiti se on je za mene supak, bio i ostao
a na krilu nece biti ni hebib ni varesanovic
sa avramovskim, i ako dodje ovcina, imas tu i suljica imas.... imas hejbet igraca prije njega i mi nista ne gubimo sa tim sto on nece igrati a dobra je kocka sa ljuddske i ugledda kluba da se vrati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zar se nije mogla ubaciti jos jedna prijateljska, npr 7.2. Nama su prijeko potrebne utakmice, da se sto bolje uigramo, pogotovo jer je o ova prva u turskoj odgodjena...
Zadnja izmjena: 19FKS46, dana/u 05 feb 2022, 22:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne treba nam ni da dajemo za 3 klase boljeg igraca.feniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2022, 21:51Fanima za Ovcinu.
Ne treba nam sad losa situacija u svlacionici
Ako dodje ovcina, a sta ako ne dodje? Suljic lijevo a ko desno?Pantelija je napisao/la: ↑05 feb 2022, 22:23nije on imao problem sa trenerom nego sa svima...keli je napisao/la: ↑05 feb 2022, 22:19Ne znam otkud vam ta prica da je fanimo los za svlacionicu? To sto je imao problem trenerom, sa kim vec ne znam ne znaci da je los za svlacionicu. A ko da i ostalim saigracima nije ljepse i lakse kad je fanimo na krilu nego da gledam varesanovica ili hebu koga vec. Fanimo bez priprema je za njih svemirski brod, al eto treba sacekat mozda sta bude i od ovcine.
nije on bio **** prema treneru i klubu samo vec je i igrace ostavljao na cjedilu, kao onda kad ga je zabolio ku.rac par minuta pred tekmu na kosevu.
i da, ne zanima me hoce li ili nece igrati i vratiti se on je za mene supak, bio i ostao
a na krilu nece biti ni hebib ni varesanovic
sa avramovskim, i ako dodje ovcina, imas tu i suljica imas.... imas hejbet igraca prije njega i mi nista ne gubimo sa tim sto on nece igrati a dobra je kocka sa ljuddske i ugledda kluba da se vrati
Sto je problem i da dodje Ovcina , ni on ne igra utamice.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jesu li igrali alisah i buljubasic dns
- napoleon72
- Kontakt:
Nezgodna stvar za Fanima... Klasa je, igracina, al je ispao shupak. Jbg, i Lukaku je ispao gov.no u Chelseaju, al se izvinio i vracen je u ekipu, a nismo se nikad proslavili sa tim slanjem na tribine. Jbg, ja bih ga vratio iskreno, nismo u situaciji da se qrcimo jer nam evropa i dalje gori.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Usao je Buljubasic kad i ovi drugi.
Mali me zna lopte da igra sto bi se narodski reklo.
Fanimo je ispao supak i igrao preko Q...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- 19BordoBijeli46
Oko 465
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hvala drugjohntravolta123 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:15Usao je Buljubasic kad i ovi drugi.
Mali me zna lopte da igra sto bi se narodski reklo.
Fanimo je ispao supak i igrao preko Q...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Stvar principa moj Keli.. Ja ga ne bih vratio, kad bi Šabanović igrao krilo. Klub kao što je FKS ne smije dozvoliti da bude blag prema takvim bezobrazlucima. Ne bi me čudilo, ako ostane u ekipi, da ga saigrači uzmu na zub.
Ali, sačekajmo još koji dan, pa da vidimo šta će biti. Šta god odluči Uprava i Vasoski, ja ću pozdraviti taj potez.
P.S. Itekako se na igrača odrazi nepripremljenost i propuštanje priprema, tako da je nonsense ta priča "kako je i bez priprema svemirski brod za njih."
Ali, sačekajmo još koji dan, pa da vidimo šta će biti. Šta god odluči Uprava i Vasoski, ja ću pozdraviti taj potez.
P.S. Itekako se na igrača odrazi nepripremljenost i propuštanje priprema, tako da je nonsense ta priča "kako je i bez priprema svemirski brod za njih."
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 05 feb 2022, 23:40, ukupno mijenjano 2 puta.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Razumijem ja sta vi govorite. Ali se itekako imalo dosta vremena da se dovede desno krilo. Znali su da smo suplji na toj poziciji jos od novembra. A budi realan uglavnom to za pripreme, jel stvarno mislis da bez priprema nije bolji od hebe i dala? Drzimo fige da ovcina dodje, nikad nam do sad nije islo na ruku izmisljanje pozicija igracima. To vazi i da desno krilo igraju cmilja, bagaric, kobiljar...GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:37Stvar principa moj Keli.. Ja ga ne bih vratio, kad bi Šabanović igrao krilo. Klub kao što je FKS ne smije dozvoliti da bude blag prema takvim bezobrazlucima. Ne bi me čudilo, ako ostane u ekipi, da ga saigrači uzmu na zub.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo sad bi neki mijenjali i Dizdarevica.. zbog cega?
Covjeka koji je u ovoj katastrofalnoj polusezoni bio drugi golman sa najvise clean sheetova?
Vjerovatno su isti i njima slicni slali Vladana u nize lige svojim komentarima
Covjeka koji je u ovoj katastrofalnoj polusezoni bio drugi golman sa najvise clean sheetova?
Vjerovatno su isti i njima slicni slali Vladana u nize lige svojim komentarima
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, BarbareZeljin, benko21, fera, JavierBosnia, Lavcina, MokraKifla, muhamedhulk, PapakIzSa, Posejdon, Rule_hz, sarajevo19461987, Seipronto, sekac, ŠTA_JE i 158 gostiju.