Malo da se pise dok makedonac ne sarneJavierBosnia je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:44Evo sad bi neki mijenjali i Dizdarevica.. zbog cega?
Covjeka koji je u ovoj katastrofalnoj polusezoni bio drugi golman sa najvise clean sheetova?
Vjerovatno su isti i njima slicni slali Vladana u nize lige svojim komentarima
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pa evo ganja se Ovčina, mislim da će i doći.keli je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:44Razumijem ja sta vi govorite. Ali se itekako imalo dosta vremena da se dovede desno krilo. Znali su da smo suplji na toj poziciji jos od novembra. A budi realan uglavnom to za pripreme, jel stvarno mislis da bez priprema nije bolji od hebe i dala? Drzimo fige da ovcina dodje, nikad nam do sad nije islo na ruku izmisljanje pozicija igracima. To vazi i da desno krilo igraju cmilja, bagaric, kobiljar...GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:37Stvar principa moj Keli.. Ja ga ne bih vratio, kad bi Šabanović igrao krilo. Klub kao što je FKS ne smije dozvoliti da bude blag prema takvim bezobrazlucima. Ne bi me čudilo, ako ostane u ekipi, da ga saigrači uzmu na zub.
Ali, sačekajmo još koji dan, pa da vidimo šta će biti. Šta god odluči Uprava i Vasoski, ja ću pozdraviti taj potez.
P.S. Itekako se na igrača odrazi nepripremljenost i propuštanje priprema, tako da je nonsense ta priča "kako je i bez priprema svemirski brod za njih."
Nije stvar jel bolji igrač od njih dvojice, naravno da jeste. Govorim za pripreme. Fulio je najvažniji dio priprema u Ljubuškom, gdje je fokus na fizičkoj spremi. U srijedu je taj sastanak, znači propušta haman komplet pripreme u Antaliji, s obzirom da je zadnja tekma 12-og. Ako ostane, imaće nekih 15-tak dana treninga u Sarajevu do početka sezone. To je ne malo, nego premalo, za jednog sportistu da se spremi, a još uzmi u obzir koliko je odmarao. To ako je radio individualno, nije ništa aman zaman. Znaš koliko će mu trebati da uđe u optimalnu fizičku spremu, kaskaće bruku za ostalim.
O tome se radi, nije to stvar igračkih kvaliteta.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 06 feb 2022, 00:11, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ma Belmin i Andrej ce biti maltene najstandardniji zbog ovog morbidnog pravila U21. Manje - više poznato je startnih 11, ostaje da se vidi ko ce biti desetka i desno krilo.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:44Evo sad bi neki mijenjali i Dizdarevica.. zbog cega?
Covjeka koji je u ovoj katastrofalnoj polusezoni bio drugi golman sa najvise clean sheetova?
Vjerovatno su isti i njima slicni slali Vladana u nize lige svojim komentarima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma haj valjda Ovcina sarne. Sami su sebe doveli u poziciji da fanimo ima uopste priliku da pregovara sa njima al eto. Vidjet cemo narednih dana sta i kakoGalileoGalilei je napisao/la: ↑06 feb 2022, 00:09Pa evo ganja se Ovčina, mislim da će i doći.keli je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:44Razumijem ja sta vi govorite. Ali se itekako imalo dosta vremena da se dovede desno krilo. Znali su da smo suplji na toj poziciji jos od novembra. A budi realan uglavnom to za pripreme, jel stvarno mislis da bez priprema nije bolji od hebe i dala? Drzimo fige da ovcina dodje, nikad nam do sad nije islo na ruku izmisljanje pozicija igracima. To vazi i da desno krilo igraju cmilja, bagaric, kobiljar...GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 feb 2022, 23:37Stvar principa moj Keli.. Ja ga ne bih vratio, kad bi Šabanović igrao krilo. Klub kao što je FKS ne smije dozvoliti da bude blag prema takvim bezobrazlucima. Ne bi me čudilo, ako ostane u ekipi, da ga saigrači uzmu na zub.
Ali, sačekajmo još koji dan, pa da vidimo šta će biti. Šta god odluči Uprava i Vasoski, ja ću pozdraviti taj potez.
P.S. Itekako se na igrača odrazi nepripremljenost i propuštanje priprema, tako da je nonsense ta priča "kako je i bez priprema svemirski brod za njih."
Nije stvar jel bolji igrač od njih dvojice, naravno da jeste. Govorim za pripreme. Fulio je najvažniji dio priprema u Ljubuškom, gdje je fokus na fizičkoj spremi. U srijedu je taj sastanak, znači propušta haman komplet pripreme u Antaliji, s obzirom da je zadnja tekma 12-og. Ako ostane, imaće nekih 15-tak dana treninga u Sarajevu do početka sezone. To je ne malo, nego premalo, za jednog sportistu da se spremi, a još uzmi u obzir koliko je odmarao. To ako je radio individualno, nije ništa aman zaman. Znaš koliko će mu trebati da uđe u optimalnu fizičku spremu, kaskaće bruku za ostalim.
O tome se radi, nije to stvar igračkih kvaliteta.

- ElCartel11
- Kontakt:
Ne bi valjalo ako je Ovcina misljen za to desno krilo. Kao desni
bek da. Kao krilo apsolutno ne.
Tu nam treba neko ko je bas brz i agilan, a ujedno da ima njuh za gol i asistencije.
Tu nam treba neko ko je bas brz i agilan, a ujedno da ima njuh za gol i asistencije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Haha vi mislite da bi on u Velezu igraospezial je napisao/la: ↑05 feb 2022, 22:28Ne treba nam ni da dajemo za 3 klase boljeg igraca.feniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2022, 21:51Fanima za Ovcinu.
Ne treba nam sad losa situacija u svlacionici
Nisam gledao utakmicu..Kako su prinove odigrale?
Trener i Mirvic trebaju bit racijonalni mudri namazani, premuntat crnca da se vrati da se izvine da pricu prebace da je goran krii i kinez krivi i to je to.
Sto se Ovcine tice Dudic je govorio kako je Ovcini nudio mjesto na krilu a ovaj rekao nema sanse sa beka ne idem, samim tim treba ga dovest jer nam na beku bas skripi a posebno ako se uzme da je belmin liniski golman da slabo branimo ubacaje prekide..
CRNCA moramo vratit iz 2 razloga ima jos 1.5 godinu ugovora, sigurno necemo moc sad nac krilo njegovi kvaliteta moramo mu davad platu (nemoze se nista preko koljena prelomit on je englez ima jake advokate menagere) a u totalnom smo kurcu sa bodovima itd itd..
Sto se tice priprema jeste ispo supak, sto nije htio da igra kad je goran bio nekorektno , al ubjedjen sam da bi fanimo za 20 dana imao bolju formu od ahmeta krste hebe kobiljara i takvi koji ima jos hejbet.. njegov organizam je navikao nateze duze pripreme, cak mislim da bi vec u derbiju mogao igrat 50-60Minuta..
Popiso nam je klub, kad napusti klub navijaciga trebaju izvizdat i zatvoritmu vrata kluba zauvjek taman da osvoimo lp sa njim
Sto se Ovcine tice Dudic je govorio kako je Ovcini nudio mjesto na krilu a ovaj rekao nema sanse sa beka ne idem, samim tim treba ga dovest jer nam na beku bas skripi a posebno ako se uzme da je belmin liniski golman da slabo branimo ubacaje prekide..
CRNCA moramo vratit iz 2 razloga ima jos 1.5 godinu ugovora, sigurno necemo moc sad nac krilo njegovi kvaliteta moramo mu davad platu (nemoze se nista preko koljena prelomit on je englez ima jake advokate menagere) a u totalnom smo kurcu sa bodovima itd itd..
Sto se tice priprema jeste ispo supak, sto nije htio da igra kad je goran bio nekorektno , al ubjedjen sam da bi fanimo za 20 dana imao bolju formu od ahmeta krste hebe kobiljara i takvi koji ima jos hejbet.. njegov organizam je navikao nateze duze pripreme, cak mislim da bi vec u derbiju mogao igrat 50-60Minuta..
Popiso nam je klub, kad napusti klub navijaciga trebaju izvizdat i zatvoritmu vrata kluba zauvjek taman da osvoimo lp sa njim
Garu ne treba vracati ni pod koju cijenu
Makar gledali onaj pokusaj od fudbalera Dala
Ova ekipa moze osvojiti kup i zauzeti 2 ili 3 mjesto bez njega tako da je apsolutno nepotreban
Nepostivanje kluba zahtijeva najstrozije sankcije - zapad
Vec sam pisao da nije nikada bio omiljen u svlacionici a sada je situacija mnogo gora, niko od igraca ga nece prihvatiti
Sarajevo iznad svih!
Makar gledali onaj pokusaj od fudbalera Dala
Ova ekipa moze osvojiti kup i zauzeti 2 ili 3 mjesto bez njega tako da je apsolutno nepotreban
Nepostivanje kluba zahtijeva najstrozije sankcije - zapad
Vec sam pisao da nije nikada bio omiljen u svlacionici a sada je situacija mnogo gora, niko od igraca ga nece prihvatiti
Sarajevo iznad svih!
Do smrti odani!
Nema sanse da se cigan vrati u ekipu. Ako se to desi to bi bilo pisanje po svemu uradjenom do sada. Narodski receno korak naprijed a nazad dva. U ovom slucaju nazad 102.
Naravno da ga treba vratiti, ko zna sta mu je Goran radio pa ljudi moji lik je prošlo proljeće vukao ekipu kad niko nije
**** vratiti i drzati do kraja ugovora na tribinama. **** mater iz plemena nogu ga
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
20 bodova na proljece (ukljuceni bodovi protiv olimpika) od 39 bodova mogucih
Od toga dao je sirokom za pobjedu, Zrinji za remi, Zelji 2 za pobjedu
Dakle 4 gola na proljece i to vama znaci vukao ekipu
Dao je doprinos na 3 od 12 utakmica (olimpik ne racunam)
Zbog 4 gola vi zaboravljate laznu koronu, lazne povrede, propustene treninge, kur.cobolja na treninzima i utakmicama
Od toga dao je sirokom za pobjedu, Zrinji za remi, Zelji 2 za pobjedu
Dakle 4 gola na proljece i to vama znaci vukao ekipu
Dao je doprinos na 3 od 12 utakmica (olimpik ne racunam)
Zbog 4 gola vi zaboravljate laznu koronu, lazne povrede, propustene treninge, kur.cobolja na treninzima i utakmicama
Do smrti odani!
Fanimo stiže iducu sedmicu u grad,sad sta ce se dogovorit vidjet cemo.Sve je moguće.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako se može prodati ok, ako se ne može prodati neka igra do ljeta. Zašto mu davati platu da sjedi na tribinama a bolje krilo nećeš trenutno naći.
Brte momak ima 19 golova i 19 asistencija u karijeri. Pocnemo li polusezonu sa dalom ili hebom na desnom krilu pucali smo sami sebi u nogu. Igrac manje od pocetka tekme.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 02:35Ne bi valjalo ako je Ovcina misljen za to desno krilo. Kao desni
Zato sto tako saljes poruku da ne moze svaka futa yebavati klub kako mu je cejf ! Glumio povrede, nije dosao na prozivku, i opet mu daj sansu da odrzi formu i ode za dz...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, AngelDiMaria, Dave, Google Adsense [Bot], Hajdeee, kogmagie46, laznokrilo, leo1946, MaroonWhite1946, MSOZ101, Proximic, rimljanin90, Serha, UltraSa46, zagorski i 192 gosta.