Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Malo preslusah cujem da hoce novi kredit da dignu i da bez tih para od navijača nebi mogli nista.
I kakav je to investitor? Kod nas su dosli ljudi poplacali dugove odmah i prihvatili se posla,kakvi krediti kakve mile Fadile zar nije dovoljno sto im kucaju svi sa potrazivanjima a oni dosli na ideju novi kredit i nova zaduzenja i kad dodje 5 do 12 ko sad daj opet saopstenje pomagajte voda je do grla.Mnogo nejasnoća stvarno.
Njemački model? To je izjava u fazonu Cericevih zlatnih lopti.
I kakav je to investitor? Kod nas su dosli ljudi poplacali dugove odmah i prihvatili se posla,kakvi krediti kakve mile Fadile zar nije dovoljno sto im kucaju svi sa potrazivanjima a oni dosli na ideju novi kredit i nova zaduzenja i kad dodje 5 do 12 ko sad daj opet saopstenje pomagajte voda je do grla.Mnogo nejasnoća stvarno.
Njemački model? To je izjava u fazonu Cericevih zlatnih lopti.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 feb 2022, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hahah istina boli jel? Kakav crni Causevic. Kojeg covjeka treba da guglam? Cernicu prevaranta,politickog pijuna,lopova,sefa carine? Diglisica? Niko nikad nece uloziti 15 mil jer ih nece nikad moci vratiti. Nemoj sebe lagat sine sace nova skupstina u junuNAPADAJ je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:15Ili si Causevic ili njegov pusi **** druge nema. Lahko je proguglati sve o ovome čovjeku.zagor1987 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:13Znam da ti je tesko al jbga Cernica je politicki smrad iz Visokog,bio glavni na carini znam jer sam imao dodira sa tim olosem cim vam je on tu znam gdje to sve vodi vidjeli smo po primjeru Cerica. Nadate se beze nema budala kao Tan da dodju i skrse 2.5 mil na dugove odma i sve rupe da zacepi. Sto se tice zeljkana za pocetak se mora uletiti 8 mil plus jos toliko kad se priloze prikriveni dugovi,plus kad pocnu tuzbe sad raznorazne itd tako da zqboravite da ce neko 15 mil dati jer ih nikad vise nece moci vratiti
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 06 feb 2022, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Idi do hipermarketazagor1987 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:14Hahaha cime razocaran? Politicka ste prcija,Cernica vam u klubu,ni sami pojma nemate koliko ste duzni i kaze jos mol9cemo Boga da dobijemo licencu hahah
Uzmi Klasovu sampitu i salep
Pa napravi kod kuce salep i dvije sampite pojedi
I legnes spavat
Inace sampita je zdrav kolac jer se pravi od bjelanaca
Slobodno dvije snazi
I spavas fino
A sutra ce bit jos jedno pojacanje u Sarajevu
I super tebi
Jok buraz samo sportska ishrana. Nemoj se nervirat,pojacaj pisanje na forumu i sto rece ovaj vas iz uprave moli Boga za licencusvrakino1921 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:23Idi do hipermarketa
I legnes spavat
Slobodno dvije snazi
I spavas fino
I super tebi
Šta se dešava brate? Kako prođe historijska skupština?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
Klocuzagor1987 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:24Jok buraz samo sportska ishrana. Nemoj se nervirat,pojacaj pisanje na forumu i sto rece ovaj vas iz uprave moli Boga za licencusvrakino1921 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:23Idi do hipermarketa
I legnes spavat
Slobodno dvije snazi
I spavas fino
I super tebi
To ti je sportska ishrana
.
Zadnja izmjena: NAPADAJ, dana/u 30 maj 2022, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
U zeljeznicaru stanje gore nego sto se i ocekivalo. Spasa nema!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
1.Zrinjski
2.Sarajevo
3.Sity
4.Borac
Neka moja predvidjanja.
2.Sarajevo
3.Sity
4.Borac
Neka moja predvidjanja.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Hoce partnere i partnerstvo ali po uslovima kluba. Ono u fazoni ti nama pare i onda mi ss sve pitamo.
Seljacicu samo jedi sampite mogu mislit kako fino izgledas hahahsvrakino1921 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:27Klocuzagor1987 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:24Jok buraz samo sportska ishrana. Nemoj se nervirat,pojacaj pisanje na forumu i sto rece ovaj vas iz uprave moli Boga za licencusvrakino1921 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:23
Idi do hipermarketa
I legnes spavat
Slobodno dvije snazi
I spavas fino
I super tebi
To ti je sportska ishrana
Zeljeznicari nenormalni skroz.
Jedino ako imaju nekog sigurnog investitora u buducnosti, pa da ga cekaju, i na ovaj nacin krpe situaciju do tada.
Jedino ako imaju nekog sigurnog investitora u buducnosti, pa da ga cekaju, i na ovaj nacin krpe situaciju do tada.
- FKS -
Prijavljen je on 1000 puta al politicki je pijun uostalom nebitan lik u mom zivotu. Bice bolje nemoj da se nervirateNAPADAJ je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:30Sto ga ne prijaviš? Nemoj to čuvati u sebi eksplodirat ces
Odoh u kino sa nažesvrakino1921 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 17:33Hajde ba
Da te vidim
Clansku da ti dam
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nema nista od ovog Diklizića, to znaju i oni, ali ko ce prvi javno reci da je stecaj jedina opcija. Ne smije niko... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba se Osim vratiti 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, mma_hz, MostarReds22 i 39 gostiju.