Premijer liga BiH - aktuelno

fks74
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la fks74 » 06 feb 2022, 21:33

svrakino1921 je napisao/la:
06 feb 2022, 20:31
Slasticari sa Koseva
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nisu vise Pitari
:urnebes: :urnebes:

slika
Kako vas nije stid uzeti pare od nane Ajkune, za ženu se skuplja pomoć. :rol:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 06 feb 2022, 21:40

Antikloc je napisao/la:
06 feb 2022, 21:36
ubipara je napisao/la:
06 feb 2022, 19:43
Smijesna je ta prica oko bratskih klubova” Mi kao navijaci se gotivimo, lijepo nas docekaju u mostaru, mozes prosetat gradom, popit pice obucen u nasim obiljezijma to je sve. I oni naravno kad dolaze u Sa budu lijepo docekani.
Zasto bi klub kao klub cinio medvjedjy uslugu drugom klubu i davao dobrog i konstantnog igraca direktnom rivalu u borbi za evropu. Pa ne budite smijesni, normalno da ce ljudi gledat svoj interest i gledat kako najbolje mogu proci, hoce i oni u evropu nisu tu samo tako. Ma taj velez slavi 100 godina ove godine, hoce u evropu imaju visoke ambicije kao i mi. Pa zar mislite da bi mi njima pustili igraca tek tako? Ako se ne varam Ovcina im je bio kapiten donedavno, i u evropskim utakmicama.
Ne mjesajte babe i zabe 😂
:mrgreen: :urnebes: :mrgreen: :urnebes: :mrgreen: :urnebes:

Velez je minoran klub ,bez buducnosti i perspektive.
A posebno u ovom trenutku,za njih ce i opstanak biti odlican rezultat.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 06 feb 2022, 21:42

Sta vas pere, Boze sacuvaj
Ti si naša ljubav jedina!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 06 feb 2022, 21:45

Jaoooo mozete zamisliti iduce godine sunovrata u broju članova kod zelje. Jbg nece svake godine, nije registracija, uclanjivati aute, cuke, mace, liftove, dede, nane iz Vlakova itd itd... auuuuu komšija 😁👍

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 06 feb 2022, 21:54

OnlyLeft22 je napisao/la:
06 feb 2022, 21:40
Antikloc je napisao/la:
ubipara je napisao/la:
06 feb 2022, 19:43
Smijesna je ta prica oko bratskih klubova” Mi kao navijaci se gotivimo, lijepo nas docekaju u mostaru, mozes prosetat gradom, popit pice obucen u nasim obiljezijma to je sve. I oni naravno kad dolaze u Sa budu lijepo docekani.
Zasto bi klub kao klub cinio medvjedjy uslugu drugom klubu i davao dobrog i konstantnog igraca direktnom rivalu u borbi za evropu. Pa ne budite smijesni, normalno da ce ljudi gledat svoj interest i gledat kako najbolje mogu proci, hoce i oni u evropu nisu tu samo tako. Ma taj velez slavi 100 godina ove godine, hoce u evropu imaju visoke ambicije kao i mi. Pa zar mislite da bi mi njima pustili igraca tek tako? Ako se ne varam Ovcina im je bio kapiten donedavno, i u evropskim utakmicama.
Ne mjesajte babe i zabe 😂

Jel' lik ovo fakat napisao? :rol:
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 06 feb 2022, 21:56

.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 07 jun 2022, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 06 feb 2022, 21:57

Foux87 je napisao/la:
06 feb 2022, 21:54
Antikloc je napisao/la:

Na vasoj temi ima svega i svacega :D
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 06 feb 2022, 22:08

@mozak Sve pet kolega, sve stoji. Igraci kazu da su novi super i da su se brzo uklopili, na tome ja temeljim optimizam, no naravno, moze biti druga prica kada krene liga

Najveci plus Sirokog je to sto u odnosu na prije nije doslo do rasipanja momcadi, biti ce tvrd orah svima i nitko se nece naigrati protiv Sirokog (jedino Zrinjski ako se bude igralo pod BB :urnebes: )

Zestoka ce se bitka voditi za Euro scenu. Zrinjski je siguran, Tuzla ima solidnu zalihu, Sarajevo sa ovim novim igracima vjerujem da nece imati problema oko osiguranja mjesta, a to 4.mjesto/kup, uff, svega ce biti. Borac ce tesko nadomjestiti Vranjesa i Zakija, dvije udarne igle, Velez je u Haskicu dobio top pojacanje, ono sto im je trebalo, iskusna lisica, svidio mi se protiv Sirokog u pripremnoj. Siroki vjerovatno ima najmanje sanse, ali vrebat ce iz pozadine

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 06 feb 2022, 22:28

06 feb 2022, 21:57
Foux87 je napisao/la:

Znam ba ali ovo ni Ultras ne bi napisao
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 06 feb 2022, 22:38

Foux87 je napisao/la:
06 feb 2022, 22:28
Foux87 je napisao/la:

Za Ultrase ne znam i ne bih o njima !
Ali godine su mi donijele mudrost i iskustvo.
Pa da ponovimo : Velez je minoran i beznacajan klub,bez finansija ,investitora,odvisan od trenutne politicke podrske. Sa ocajnim igrackim kadrom sastavljenim od odpadaka Sarajeva ,zeljeznicara i ostalih klubova,koji su uz to i bijedno placeni,kao radnice iz Binga.
I sada su blizi drugoj ligi ,nego Evropi. Drugoj ligi u koju spadaju i gdje su proveli najvise poslijeratnih godina.
Ko ovo ne vidi ,zasljepljen je mitovima i legendama. Mitomanijom. Shavatam da su takvi navijaci Veleza,jer sta ce drugo ali da se neko ko se deklarise kao Pitar,Hordas i Sarajlija,hvata na te mitomanske ublehe je ponizavajuce i jadno !!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 06 feb 2022, 22:40

guadalupe je napisao/la:
06 feb 2022, 21:56
Hajde sto se uclanjuje svasta , ali neko da povjeruje da su ove fine nane uclanile sebe u klub 😂 jesu li ziralno ili preko kartice obnovile clanarinu ?
Ima ona sto su joj skupili 1000 KM, ali dali 980, a 20 uzeli za clansku... Kao nana da im se zahvali. Zena veze nema o clanarini, al' eto.
Mitomanija !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 feb 2022, 22:40

MikeEhrmantraut je napisao/la:
06 feb 2022, 22:08
@mozak Sve pet kolega, sve stoji. Igraci kazu da su novi super i da su se brzo uklopili, na tome ja temeljim optimizam, no naravno, moze biti druga prica kada krene liga

Najveci plus Sirokog je to sto u odnosu na prije nije doslo do rasipanja momcadi, biti ce tvrd orah svima i nitko se nece naigrati protiv Sirokog (jedino Zrinjski ako se bude igralo pod BB :urnebes: )

Zestoka ce se bitka voditi za Euro scenu. Zrinjski je siguran, Tuzla ima solidnu zalihu, Sarajevo sa ovim novim igracima vjerujem da nece imati problema oko osiguranja mjesta, a to 4.mjesto/kup, uff, svega ce biti. Borac ce tesko nadomjestiti Vranjesa i Zakija, dvije udarne igle, Velez je u Haskicu dobio top pojacanje, ono sto im je trebalo, iskusna lisica, svidio mi se protiv Sirokog u pripremnoj. Siroki vjerovatno ima najmanje sanse, ali vrebat ce iz pozadine
A želo, oni su blizu ?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 feb 2022, 22:42

NazorUso je napisao/la:
06 feb 2022, 22:40
guadalupe je napisao/la:
06 feb 2022, 21:56
Hajde sto se uclanjuje svasta , ali neko da povjeruje da su ove fine nane uclanile sebe u klub 😂 jesu li ziralno ili preko kartice obnovile clanarinu ?
Ima ona sto su joj skupili 1000 KM, ali dali 980, a 20 uzeli za clansku... Kao nana da im se zahvali. Zena veze nema o clanarini, al' eto.
Mitomanija !
Što joj nisu džaba dali ? :rol:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 06 feb 2022, 22:48

Antikloc je napisao/la:
06 feb 2022, 22:38
Foux87 je napisao/la:
06 feb 2022, 22:28

Za Ultrase ne znam i ne bih o njima !
Ali godine su mi donijele mudrost i iskustvo.
Pa da ponovimo : Velez je minoran i beznacajan klub,bez finansija ,investitora,odvisan od trenutne politicke podrske. Sa ocajnim igrackim kadrom sastavljenim od odpadaka Sarajeva ,zeljeznicara i ostalih klubova,koji su uz to i bijedno placeni,kao radnice iz Binga.
I sada su blizi drugoj ligi ,nego Evropi. Drugoj ligi u koju spadaju i gdje su proveli najvise poslijeratnih godina.
Ko ovo ne vidi ,zasljepljen je mitovima i legendama. Mitomanijom. Shavatam da su takvi navijaci Veleza,jer sta ce drugo ali da se neko ko se deklarise kao Pitar,Hordas i Sarajlija,hvata na te mitomanske ublehe je ponizavajuce i jadno !!
I još ljudi imaju stadion Cat 1 i to izvan grada :facepalm:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 06 feb 2022, 23:02

fks74 je napisao/la:
06 feb 2022, 22:40

A želo, oni su blizu ?
Želo Želo, svjesno sam ih izostavio jer mislim da nemaju snage s obzirom sto se sve dogadja oko kluba. Pomrsit ce racune nekima sigurno, ali nema tu neke velike kvalitete realno... Nogomet im je u drugom planu

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 06 feb 2022, 23:35

mozak je napisao/la:
06 feb 2022, 19:33
Kako Željezničar može dobiti licencu za Premijer ligu, davati ugovore, a ne vraćati dug poreznoj?
Da neko pogrešno ne protumači, na koji fazon se licenca dobija.
Da li se ovaj dug uopšte vraća?
Može na slijedeći način: dati pod hipoteku ono što PUFBiH traži da bi skinula blokadu računa. To su i odgovorni iz ŽeljA i potpisali...Vrijednost hipoteke mora biti makar 1.3 puta veće od duga koji je cirka 4 miliona KM. Obzirom da se je PU upisala kao vlasnik prava na hipoteku, Željo je uložio prigovor, ali nema šanse da se poništi .
Što se tiče investitora, nema ih niti će ih biti...
Zato i priča 51:49....Nije niko lud da baca pare nad kojima bi kontrolu imali ovi iz NO...
Sretan stečaj stogodišnjače, ima si se ra'šta roditi, a sada odmori stare kosti...Svakako su nestali migranti iz Mitel EU koji su igrali u tom željezničkom društvu, sada su u modi ovi iz Stana ..🤣💯
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 07 feb 2022, 00:02

Moje skromno mišljenje na završetak sezone.
Zrinjski neće imati rezultate iz prvog djela.
Razlog neće ležati u činjenici da će oni biti slabiji, već naprotiv, mišljenja sam da će većina ekipa željeti skinuti skalp, te će sve ekipe mnogo ozbiljnije pristupiti utakmici sa lentašima. Druga stvar će biti breme dobrih rezultata, naročito ako krene negativan niz. Imaju solidnu zalihu koja će biti teško dostižna za ekipu koja će im puhati u leđa.
Ekipa koja će im puhati u leđa neće biti Tuzla po mom mišljenju. Čak sam uvjeren da će Tuzla city visiti na granici za mjesta koja vode u Evropu.
Sarajevo je ekipa koja je uradila mnogo posla u prelaznom roku. Novi trener, igrači, klupa..ciljevi.
Mislim da će završiti na drugom mjestu sa 4-6 bodova zaostatka za prvim.
Borac je igrački mnogo oslabljen odlaskom iskusnih glumaca koji su znali glumiti u filmovima režiranim od strane iskuusnih režisera iz nsbih.
Vidićemo kako će se novi glumci snaći u novoj misiji, evropa u platonovoj.
Široki, Sloboda i Velež su ekipe koje će pokušati pomrsiti račune ljudima koji sjede u tjelima nsbih.
Široki mi ne liči na ekipu koja je zrela za taj podvig, dok Sloboda nekako vreba iz prikrajka. Možda baš ta računica, da ih niko ozbiljno ne shvata, pomogne u iznenađenju ove sezone. Gro ekipe je očuvan, doveden je Hadžić..idealan za stil igre kakav gaji Žižović.
Velež je sa Haskićem uradio pravu stvar. Da je ovaj igrač bio od početka, ja sam uvjeren da bi Velež trenutno bio na drugom mjestu, odma iza komšija.
Veležovi statistički podaci iz prvog djela govore, da je to ekipa sa najboljim statističkim podacima..kreirane šanse, udarci na gol, posjed, sprintevi, pretrčani kilometri....
Idalje mislimo o Evropi a jedva smo pobjegli sa dna.
Bodovni zaostatak je dostižan, ali ovaj put nije samo do nas. I drugi se pitaju. Bit će teško stići bodovni zaostatak. Injekcija za stizanje Evrope bi bio povratak 3 oduzeta boda koja su sa sporstke strane gledajući, nepravedno oduzeta.
Ekipe koje će se boriti za opstanak su Leotar, Radnik..a da nemaju ovoliko bodova na kontu, rekao bih i Željo.
Nisam siguran da Leotar može prestići Želju..ali bit će gutavo na kraju..barem tako mislim.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 07 feb 2022, 00:10

Sta kaze antipolitika i drustvo, "ma Hajduk nije nista jaci od nasih top klubova"
Covjek igro protiv Juventusa prije par sati...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 feb 2022, 02:34

Kazu kone ovo sa amerom ide sporo jer ide preko USA ambasade :lolno: nek vide sa Husicem i Mirvicem cuj ambasada

I946
Kontakt:

Post Postao/la I946 » 07 feb 2022, 02:58

joker90 je napisao/la:
06 feb 2022, 17:55
Nema nista od ovog Diklizića, to znaju i oni, ali ko ce prvi javno reci da je stecaj jedina opcija. Ne smije niko... :kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: aimar21, Amco46, Balorda, bvsic, Combattente87, leo1946, Pact1921 i 29 gostiju.