Kako vas nije stid uzeti pare od nane Ajkune, za ženu se skuplja pomoć.

Kako vas nije stid uzeti pare od nane Ajkune, za ženu se skuplja pomoć.
Antikloc je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:36ubipara je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:43Smijesna je ta prica oko bratskih klubova” Mi kao navijaci se gotivimo, lijepo nas docekaju u mostaru, mozes prosetat gradom, popit pice obucen u nasim obiljezijma to je sve. I oni naravno kad dolaze u Sa budu lijepo docekani.
Zasto bi klub kao klub cinio medvjedjy uslugu drugom klubu i davao dobrog i konstantnog igraca direktnom rivalu u borbi za evropu. Pa ne budite smijesni, normalno da ce ljudi gledat svoj interest i gledat kako najbolje mogu proci, hoce i oni u evropu nisu tu samo tako. Ma taj velez slavi 100 godina ove godine, hoce u evropu imaju visoke ambicije kao i mi. Pa zar mislite da bi mi njima pustili igraca tek tako? Ako se ne varam Ovcina im je bio kapiten donedavno, i u evropskim utakmicama.
Ne mjesajte babe i zabe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Velez je minoran klub ,bez buducnosti i perspektive.
A posebno u ovom trenutku,za njih ce i opstanak biti odlican rezultat.
Jel' lik ovo fakat napisao?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:40Antikloc je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:36ubipara je napisao/la: ↑06 feb 2022, 19:43Smijesna je ta prica oko bratskih klubova” Mi kao navijaci se gotivimo, lijepo nas docekaju u mostaru, mozes prosetat gradom, popit pice obucen u nasim obiljezijma to je sve. I oni naravno kad dolaze u Sa budu lijepo docekani.
Zasto bi klub kao klub cinio medvjedjy uslugu drugom klubu i davao dobrog i konstantnog igraca direktnom rivalu u borbi za evropu. Pa ne budite smijesni, normalno da ce ljudi gledat svoj interest i gledat kako najbolje mogu proci, hoce i oni u evropu nisu tu samo tako. Ma taj velez slavi 100 godina ove godine, hoce u evropu imaju visoke ambicije kao i mi. Pa zar mislite da bi mi njima pustili igraca tek tako? Ako se ne varam Ovcina im je bio kapiten donedavno, i u evropskim utakmicama.
Ne mjesajte babe i zabe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Velez je minoran klub ,bez buducnosti i perspektive.
A posebno u ovom trenutku,za njih ce i opstanak biti odlican rezultat.![]()
![]()
![]()
Na vasoj temi ima svega i svacega
Znam ba ali ovo ni Ultras ne bi napisaoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 21:57Na vasoj temi ima svega i svacega![]()
Za Ultrase ne znam i ne bih o njima !
Ima ona sto su joj skupili 1000 KM, ali dali 980, a 20 uzeli za clansku... Kao nana da im se zahvali. Zena veze nema o clanarini, al' eto.
A želo, oni su blizu ?MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑06 feb 2022, 22:08@mozak Sve pet kolega, sve stoji. Igraci kazu da su novi super i da su se brzo uklopili, na tome ja temeljim optimizam, no naravno, moze biti druga prica kada krene liga
Najveci plus Sirokog je to sto u odnosu na prije nije doslo do rasipanja momcadi, biti ce tvrd orah svima i nitko se nece naigrati protiv Sirokog (jedino Zrinjski ako se bude igralo pod BB)
Zestoka ce se bitka voditi za Euro scenu. Zrinjski je siguran, Tuzla ima solidnu zalihu, Sarajevo sa ovim novim igracima vjerujem da nece imati problema oko osiguranja mjesta, a to 4.mjesto/kup, uff, svega ce biti. Borac ce tesko nadomjestiti Vranjesa i Zakija, dvije udarne igle, Velez je u Haskicu dobio top pojacanje, ono sto im je trebalo, iskusna lisica, svidio mi se protiv Sirokog u pripremnoj. Siroki vjerovatno ima najmanje sanse, ali vrebat ce iz pozadine
I još ljudi imaju stadion Cat 1 i to izvan gradaAntikloc je napisao/la: ↑06 feb 2022, 22:38Za Ultrase ne znam i ne bih o njima !
Ali godine su mi donijele mudrost i iskustvo.
Pa da ponovimo : Velez je minoran i beznacajan klub,bez finansija ,investitora,odvisan od trenutne politicke podrske. Sa ocajnim igrackim kadrom sastavljenim od odpadaka Sarajeva ,zeljeznicara i ostalih klubova,koji su uz to i bijedno placeni,kao radnice iz Binga.
I sada su blizi drugoj ligi ,nego Evropi. Drugoj ligi u koju spadaju i gdje su proveli najvise poslijeratnih godina.
Ko ovo ne vidi ,zasljepljen je mitovima i legendama. Mitomanijom. Shavatam da su takvi navijaci Veleza,jer sta ce drugo ali da se neko ko se deklarise kao Pitar,Hordas i Sarajlija,hvata na te mitomanske ublehe je ponizavajuce i jadno !!
Želo Želo, svjesno sam ih izostavio jer mislim da nemaju snage s obzirom sto se sve dogadja oko kluba. Pomrsit ce racune nekima sigurno, ali nema tu neke velike kvalitete realno... Nogomet im je u drugom planufks74 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 22:40A želo, oni su blizu ?MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑06 feb 2022, 22:08@mozak Sve pet kolega, sve stoji. Igraci kazu da su novi super i da su se brzo uklopili, na tome ja temeljim optimizam, no naravno, moze biti druga prica kada krene liga
Najveci plus Sirokog je to sto u odnosu na prije nije doslo do rasipanja momcadi, biti ce tvrd orah svima i nitko se nece naigrati protiv Sirokog (jedino Zrinjski ako se bude igralo pod BB)
Zestoka ce se bitka voditi za Euro scenu. Zrinjski je siguran, Tuzla ima solidnu zalihu, Sarajevo sa ovim novim igracima vjerujem da nece imati problema oko osiguranja mjesta, a to 4.mjesto/kup, uff, svega ce biti. Borac ce tesko nadomjestiti Vranjesa i Zakija, dvije udarne igle, Velez je u Haskicu dobio top pojacanje, ono sto im je trebalo, iskusna lisica, svidio mi se protiv Sirokog u pripremnoj. Siroki vjerovatno ima najmanje sanse, ali vrebat ce iz pozadine
Može na slijedeći način: dati pod hipoteku ono što PUFBiH traži da bi skinula blokadu računa. To su i odgovorni iz ŽeljA i potpisali...Vrijednost hipoteke mora biti makar 1.3 puta veće od duga koji je cirka 4 miliona KM. Obzirom da se je PU upisala kao vlasnik prava na hipoteku, Željo je uložio prigovor, ali nema šanse da se poništi .
Moje skromno mišljenje na završetak sezone.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑06 feb 2022, 22:08@mozak Sve pet kolega, sve stoji. Igraci kazu da su novi super i da su se brzo uklopili, na tome ja temeljim optimizam, no naravno, moze biti druga prica kada krene liga