FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ima sisu veci radnicki zuljevi
- feniksptica
- Kontakt:
stoji 3832 vec 10 minuta. I nismo za nista bolje
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Opušteno ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kao da ga necemo danas predstaviti
hajde uclanjujte se ako vec niste , ako jeste uclanite nekoga svog koji nije 
Pic.ke sa ss.ba nece da objave. Nek su objavili Đuru
haj ubrzajte ovo malo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hajde raja jos malo ko nije neka mu ne bude mrsko , do fan shopa i ako je snijeg, hajmo braćooo !
Ma neka nas iz inata, nek' crknu dusmani.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 12:37Toliko nas mrze ljudi koji vode ovaj portal da bulvalno prvo 3x povrate od muke dok napisu nesto o nama. Tamo se uclani neka nana, plati neki kosarkas, potpise liki đuturum sto je dao 7golova u zivotu naslov preko cijelog portala.
Sad mi je jedina zelja da imamo neki svoj forum, npr Bordo coffee da se zove i da tamo svi predjemo.
Gadi mi se sve ovo sto rade, sta se treba desiti, sta uraditi, ko to moze uraditi i napraviti da imamo svoj forum i da odemo sa ovog.
vala napraviti forum , uslov da je clanska i da se ide sa ovog smeca od portala
FC United Of Manchester !
Ok, razumijem i to sto pricas al svaki ulazak na ovaj portal, svaki klik, pregled, kometar nas njima idu pare. Zasto to da radimo i pare njima da ostavljamo???zagorski je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:00Ma neka nas iz inata, nek' crknu dusmani.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 12:37Toliko nas mrze ljudi koji vode ovaj portal da bulvalno prvo 3x povrate od muke dok napisu nesto o nama. Tamo se uclani neka nana, plati neki kosarkas, potpise liki đuturum sto je dao 7golova u zivotu naslov preko cijelog portala.
Sad mi je jedina zelja da imamo neki svoj forum, npr Bordo coffee da se zove i da tamo svi predjemo.
Gadi mi se sve ovo sto rade, sta se treba desiti, sta uraditi, ko to moze uraditi i napraviti da imamo svoj forum i da odemo sa ovog.
Trznimo se malo!!!
Kao najveci klub u drzavi moramo imati nesto svoje tj samo NAŠ FORUM - BORDO COFFEE
Ma zato ss zna gdje ce almir aganspahic jedan veoma bitan igrac
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Brate imas fksinfo niko nas ne tjera da pisemo ovdje,neces ih 20 pravit.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:06Ok, razumijem i to sto pricas al svaki ulazak na ovaj portal, svaki klik, pregled, kometar nas njima idu pare. Zasto to da radimo i pare njima da ostavljamo???zagorski je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:00Ma neka nas iz inata, nek' crknu dusmani.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 12:37Toliko nas mrze ljudi koji vode ovaj portal da bulvalno prvo 3x povrate od muke dok napisu nesto o nama. Tamo se uclani neka nana, plati neki kosarkas, potpise liki đuturum sto je dao 7golova u zivotu naslov preko cijelog portala.
Trznimo se malo!!!
Kao najveci klub u drzavi moramo imati nesto svoje tj samo NAŠ FORUM - BORDO COFFEE
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".