Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Opušteno ba
Ma neka nas iz inata, nek' crknu dusmani.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 12:37Toliko nas mrze ljudi koji vode ovaj portal da bulvalno prvo 3x povrate od muke dok napisu nesto o nama. Tamo se uclani neka nana, plati neki kosarkas, potpise liki đuturum sto je dao 7golova u zivotu naslov preko cijelog portala.
Sad mi je jedina zelja da imamo neki svoj forum, npr Bordo coffee da se zove i da tamo svi predjemo.
Gadi mi se sve ovo sto rade, sta se treba desiti, sta uraditi, ko to moze uraditi i napraviti da imamo svoj forum i da odemo sa ovog.
Ok, razumijem i to sto pricas al svaki ulazak na ovaj portal, svaki klik, pregled, kometar nas njima idu pare. Zasto to da radimo i pare njima da ostavljamo???zagorski je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:00Ma neka nas iz inata, nek' crknu dusmani.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 12:37Toliko nas mrze ljudi koji vode ovaj portal da bulvalno prvo 3x povrate od muke dok napisu nesto o nama. Tamo se uclani neka nana, plati neki kosarkas, potpise liki đuturum sto je dao 7golova u zivotu naslov preko cijelog portala.
Sad mi je jedina zelja da imamo neki svoj forum, npr Bordo coffee da se zove i da tamo svi predjemo.
Gadi mi se sve ovo sto rade, sta se treba desiti, sta uraditi, ko to moze uraditi i napraviti da imamo svoj forum i da odemo sa ovog.
Brate imas fksinfo niko nas ne tjera da pisemo ovdje,neces ih 20 pravit.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:06Ok, razumijem i to sto pricas al svaki ulazak na ovaj portal, svaki klik, pregled, kometar nas njima idu pare. Zasto to da radimo i pare njima da ostavljamo???zagorski je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:00Ma neka nas iz inata, nek' crknu dusmani.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 12:37Toliko nas mrze ljudi koji vode ovaj portal da bulvalno prvo 3x povrate od muke dok napisu nesto o nama. Tamo se uclani neka nana, plati neki kosarkas, potpise liki đuturum sto je dao 7golova u zivotu naslov preko cijelog portala.
Trznimo se malo!!!
Kao najveci klub u drzavi moramo imati nesto svoje tj samo NAŠ FORUM - BORDO COFFEE
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kraljlavova, MaroonBjelave, Pitar6785, riki46 i 60 gostiju.