Mislim da je ideja iskreno užasna, zamisli nakon loseg rezultata da na oficijenlom klupskom forumu citamo salve uvreda i psovki za igrače i stručni štab, a svaki forum je izvor i leglo takvih izjavaamypitar je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:43Ideja je odlicna i klub ce raditi sigirno na tome ,ako si clan ulazis na forum.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:40Brate, necu nikog da molim, pisem, kumim, trazim, pisem po fb, trazim od nekog odobrenje i molim nekog.
Hocu da kao clan kluba normalno imam od kluba svoj pasword i da udjem na taj neki buduci nas forum. Ponizavanje je za svakog clana kluba da treba nekom da pise, slika, moli i kumi da ga primi na forum. Zasto kako rece brat iznad gore klub ne bi napravio na zvanicnoj stranici forum i da 4000 clanova ili sutra jos vise aBd moze normalno uci, pisati komentarisati.
Nadam se da ce jos dosta toga biti za clanove.
Sad ce i utakmice.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da bi to malo drugačije bilo kad bi se znalo ko stoji iza kojeg imena.Haver ! je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:47Mislim da je ideja iskreno užasna, zamisli nakon loseg rezultata da na oficijenlom klupskom forumu citamo salve uvreda i psovki za igrače i stručni štab, a svaki forum je izvor i leglo takvih izjavaamypitar je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:43Ideja je odlicna i klub ce raditi sigirno na tome ,ako si clan ulazis na forum.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:40
Brate, necu nikog da molim, pisem, kumim, trazim, pisem po fb, trazim od nekog odobrenje i molim nekog.
Hocu da kao clan kluba normalno imam od kluba svoj pasword i da udjem na taj neki buduci nas forum. Ponizavanje je za svakog clana kluba da treba nekom da pise, slika, moli i kumi da ga primi na forum. Zasto kako rece brat iznad gore klub ne bi napravio na zvanicnoj stranici forum i da 4000 clanova ili sutra jos vise aBd moze normalno uci, pisati komentarisati.
Sad ce i utakmice.
Ovdje se prijavi "Mujo iz Ustikoline" i predstavi se da je Asim Ferhatović licno,i kao takav se osili i pise sto inace nebi smio,mislim predpostavljam da nebi smio jel bi se ipak u bazi ako nista znalo ko je ko,nebi mogao glumiti lažnjaka vec bi dva puta razmislio sta i kako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ova zadnja recenica je bit svega. Prekinuti na svaki moguci nacin priliv novca koji ne ide u Nas Klub i odlazi nekom drugom. Prekinuti šikaniranje kluba koji ovaj portal redovito radi. Ja zelim da sa ovim ljudima kojih nas ovdje ima 200-300 nebitno koliko pisem na nekom nasem mjestu. Uz sve razlike koje vecina nas ima, drugacija misljenja pa nekad i svadje i prepirke VI ste moji i tako ce i ostati!!!
Mene ne zanima ni jedan drugi Klub a mislim da nisam nikad napisao ni jedan post na nekoj drugoj temi osim nasoj. Moze se to mislim provjeriti. Razumijem da ima ljudi koji vole i druge teme, provokacije i podyebavanja drugih ekipa i neka ima i takvih Ok mi je i to. Samo bih volio da sa svim ovim ljudima pisem na nasem forumu na koji cu uci uz npr pasword koji cu dobiti direktno iz kluba kao clan kluba. Ako ce neki anamo neki da se uclani u klub samo da bi dobio taj pasword i usao tamo na nas forum da cita i komentarise po meni je ispao glup jer je dao pare za Nas Klub(Hvala mu) a jako brzo bi ga raja provalila i odstranila sa foruma.
Edit
Da odg i bratu koji je rekao da je glupa ideja. Komentare ne bi mogao da vidi niko ko nije clan kluba isto kao sto ni sad ne mozes da vidis sta pise na FKSINFO jer nisi reg na forum.
Ne znam sta je lose da navijac kluba i kudi i pohvali svoj klub zavisno prema rezultatima. Evo objasni mi. Hvala
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 07 feb 2022, 14:00, ukupno mijenjano 3 puta.
Vidio si kometare po Facebooku i to je ime prezime slika, pa kad pocnu da se izivljavaju.miky_hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:52Mislim da bi to malo drugačije bilo kad bi se znalo ko stoji iza kojeg imena.
Ovdje se prijavi "Mujo iz Ustikoline" i predstavi se da je Asim Ferhatović licno,i kao takav se osili i pise sto inace nebi smio,mislim predpostavljam da nebi smio jel bi se ipak u bazi ako nista znalo ko je ko,nebi mogao glumiti lažnjaka vec bi dva puta razmislio sta i kako.
Napraviti posebnu stranicu, forum ili nesto slicno sa potvrdom clanske DA, ali ne treba klub stajati iza foruma po mom mišljenju.
joj do juce nam problem bilo isplatiti dugovanja,otjerati upravu,dovesti trenera,pojacanja
sad se bahcemo dje treba pisati
sad se bahcemo dje treba pisati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
po meni samo forum napraviti ali OBAVEZNO clanska . Cak mozda i kluba i HZ.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Haver ! je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:57Vidio si kometare po Facebooku i to je ime prezime slika, pa kad pocnu da se izivljavaju.miky_hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:52Mislim da bi to malo drugačije bilo kad bi se znalo ko stoji iza kojeg imena.
Napraviti posebnu stranicu, forum ili nesto slicno sa potvrdom clanske DA, ali ne treba klub stajati iza foruma po mom mišljenju.
Da ali tih 80% FB seratora nije clan kluba i to je ta razlika koja bi bila .
A sto se mene tice bolje da plati i da sere,nego samo da sere
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 07 feb 2022, 14:01, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma brate vjrv ima neko ko se razumi oko ovog, napravi forum, stavis opciju da se mozes log in samo uz clansku i mirna Bosna.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dobro je Rambo rekao jednom za plate tako je i kod nas . "Kada pređe 1.000 eura , onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 eura onda prestaje svako palamuđenje"

-
- Kontakt:
Ideja nije užasna, ideja je odlična. Možda je tebi užasna jer možda pripadaš fksinfo, koji je gori od Sjeverne Koreje. Aktiviranjem tog foruma, na službenoj stranici, ugasilo bi se i dosta stranica , čiji administratori misle da su Bogom dati oni a njihove stranice.Haver ! je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:47Mislim da je ideja iskreno užasna, zamisli nakon loseg rezultata da na oficijenlom klupskom forumu citamo salve uvreda i psovki za igrače i stručni štab, a svaki forum je izvor i leglo takvih izjavaamypitar je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:43Ideja je odlicna i klub ce raditi sigirno na tome ,ako si clan ulazis na forum.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:40
Brate, necu nikog da molim, pisem, kumim, trazim, pisem po fb, trazim od nekog odobrenje i molim nekog.
Sad ce i utakmice.
Pisao sam vec davno o tome da klub treba imati svoj forum, i da bi mogli samo članovi pisati, pa makar to bili i postovi koji ne bi bili bas najkulturniji....
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 07 feb 2022, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
tesko cemo mi danas na 4000 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
imal koji haker da malo nas pogura 

- feniksptica
- Kontakt:
Moze clanska HZ ako ce grupa placat kazne zbog pirotehnike..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Uskoro kamere , da se vidi svako ko baci petardu a kamo li baklju , Ismir !
ovo prave tajming da u 00:00 veceraas bude predstavljanje ko sa Kalinicem u Hajduku
Samo preporuka, i to jaka preporuka da bi uospte mogao dobiti odobrenje da vidis i pises.
Trenutno lakse dobiti posao u drzavnoj firmi nego postati clan fksinfa.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Može članska kluba, ako će nam davati pare za gostovanja i zastavefeniksptica je napisao/la: ↑07 feb 2022, 14:07Moze clanska HZ ako ce grupa placat kazne zbog pirotehnike..

Šta pišeš, ne vjerujem. Pitaj ljude iz kluba i igrače, koju tribinu bi izabrali, 99,80% SJEVER. Ovo 0,20% je neki igrač kojem je treba na zapadu.
ORIGINAL 1987
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Anpa, boki86, DzemoSmjecanin, johntravolta123, Kyle88, mire971, mnon46, napoleon72, nedimmmm1337, Proximic, rimljanin90, Rodman, ronaldo99 i 96 gostiju.