FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Miky_hz
Probao sam tamo da se par puta reg. bas nesto tesko, nisam mogao. Ako sad moze nikakav problem reg. cu se tamo.
Probao sam tamo da se par puta reg. bas nesto tesko, nisam mogao. Ako sad moze nikakav problem reg. cu se tamo.
Zna se dobro ko je gazda i kakve gadosti zna pisati. Ako dođe i vidi ove postove, gotovi smo obojica. Fuj

👑 TOM BRADY 👑
@Miky_hz
Brate, probao sam tamo da se par puta reg. bas nesto tesko, nisam mogao tj nece da se aktivira registracija. Ako sad moze nikakav problem reg. cu se tamo.
Brate, probao sam tamo da se par puta reg. bas nesto tesko, nisam mogao tj nece da se aktivira registracija. Ako sad moze nikakav problem reg. cu se tamo.
Tamo allah ne moze uc. Ja mislim da vasoski napravi profil da bi ga odyebalimiky_hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:08Brate imas fksinfo niko nas ne tjera da pisemo ovdje,neces ih 20 pravit.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:06Ok, razumijem i to sto pricas al svaki ulazak na ovaj portal, svaki klik, pregled, kometar nas njima idu pare. Zasto to da radimo i pare njima da ostavljamo???
Trznimo se malo!!!
Kao najveci klub u drzavi moramo imati nesto svoje tj samo NAŠ FORUM - BORDO COFFEE
Moze naravno ,posaljes nekom od moderatora/admina poruku uslikaš im clansku npr i odobriti ce ti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ono ne bude 4k clanova i ne uspiju ga registrovati za proljetni dio 

na fksinfo ne moze se registrovati da si hljeb
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
treba stvarno klub da napravi forum ali na svojoj stranici fksarajevo.ba i da samo članovi mogu pristupitiado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:06Ok, razumijem i to sto pricas al svaki ulazak na ovaj portal, svaki klik, pregled, kometar nas njima idu pare. Zasto to da radimo i pare njima da ostavljamo???zagorski je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:00Ma neka nas iz inata, nek' crknu dusmani.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 12:37Toliko nas mrze ljudi koji vode ovaj portal da bulvalno prvo 3x povrate od muke dok napisu nesto o nama. Tamo se uclani neka nana, plati neki kosarkas, potpise liki đuturum sto je dao 7golova u zivotu naslov preko cijelog portala.
Sad mi je jedina zelja da imamo neki svoj forum, npr Bordo coffee da se zove i da tamo svi predjemo.
Gadi mi se sve ovo sto rade, sta se treba desiti, sta uraditi, ko to moze uraditi i napraviti da imamo svoj forum i da odemo sa ovog.
Trznimo se malo!!!
Kao najveci klub u drzavi moramo imati nesto svoje tj samo NAŠ FORUM - BORDO COFFEE
- SarajevoForza
- Kontakt:
Lakše ući u pyongyang nego na fksinfo, probao sam se i ja više puta registrovati, slao sliku članske na mail, mail im ne radi
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Kolika samo opstrukcija od strane sportsporta , više nije ni smiješno.
Sve je ovo zbog khurve koja je svojevremeno privatizirala klub i zaključala za medije i javnost, te celulitnom guzom zatvorila vrata kako nama tako i medijima.
Ne vidio je više ni na slici, AMIN
Sve je ovo zbog khurve koja je svojevremeno privatizirala klub i zaključala za medije i javnost, te celulitnom guzom zatvorila vrata kako nama tako i medijima.
Ne vidio je više ni na slici, AMIN
NEMA NAZAD
Probaj na FB grupu kroz poruku ili Semiru mozda PP da posaljes.SarajevoForza je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:26Lakše ući u pyongyang nego na fksinfo, probao sam se i ja više puta registrovati, slao sliku članske na mail, mail im ne radi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
100%SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:23treba stvarno klub da napravi forum ali na svojoj stranici fksarajevo.ba i da samo članovi mogu pristupitiado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:06Ok, razumijem i to sto pricas al svaki ulazak na ovaj portal, svaki klik, pregled, kometar nas njima idu pare. Zasto to da radimo i pare njima da ostavljamo???
Trznimo se malo!!!
Ma na info sada mogu registracije, samo licno poznanstvo. Ili neki vid provjerenosti od poznanika i starih clanova da si nas. To je zbog plave gamadi i ostalih. Bio ih je pun ku.rac, pa se radila cistka.
- FKS -
jos 143 ajdeee
-
- Kontakt:
Najbolja opcija sigurnoSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:23treba stvarno klub da napravi forum ali na svojoj stranici fksarajevo.ba i da samo članovi mogu pristupitiado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:06Ok, razumijem i to sto pricas al svaki ulazak na ovaj portal, svaki klik, pregled, kometar nas njima idu pare. Zasto to da radimo i pare njima da ostavljamo???
Trznimo se malo!!!
Na fksinfo nema sanse da se registrujes.Primaju mozda 1 od 50
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 feb 2022, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
142 stalo nevrijeme sad će pročepiti 
Brate, necu nikog da molim, pisem, kumim, trazim, pisem po fb, trazim od nekog odobrenje i molim nekog.miky_hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:27Probaj na FB grupu kroz poruku ili Semiru mozda PP da posaljes.SarajevoForza je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:26Lakše ući u pyongyang nego na fksinfo, probao sam se i ja više puta registrovati, slao sliku članske na mail, mail im ne radi
Hocu da kao clan kluba normalno imam od kluba svoj pasword i da udjem na taj neki buduci nas forum. Ponizavanje je za svakog clana kluba da treba nekom da pise, slika, moli i kumi da ga primi na forum. Zasto kako rece brat iznad gore klub ne bi napravio na zvanicnoj stranici forum i da 4000 clanova ili sutra jos vise aBd moze normalno uci, pisati komentarisati.
Svakako na infu nema mahale kao ovdje, ali da su pouzdanije informacije - jesu.
Doduše ima postova sa @fksinfa koji se ovdje doslovno kopiraju, sad ne znam da li su isti ljudi u pitanju...
Doduše ima postova sa @fksinfa koji se ovdje doslovno kopiraju, sad ne znam da li su isti ljudi u pitanju...
pa sta fali neki drugi napraviti da mogu imati pristup svi kao i ovdje. ako je fksinfo toliko zasticen. Poenta je otici sa ss.ba
Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 07 feb 2022, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ideja je odlicna i klub ce raditi sigirno na tome ,ako si clan ulazis na forum.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:40Brate, necu nikog da molim, pisem, kumim, trazim, pisem po fb, trazim od nekog odobrenje i molim nekog.miky_hz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:27Probaj na FB grupu kroz poruku ili Semiru mozda PP da posaljes.SarajevoForza je napisao/la: ↑07 feb 2022, 13:26Lakše ući u pyongyang nego na fksinfo, probao sam se i ja više puta registrovati, slao sliku članske na mail, mail im ne radi
Hocu da kao clan kluba normalno imam od kluba svoj pasword i da udjem na taj neki buduci nas forum. Ponizavanje je za svakog clana kluba da treba nekom da pise, slika, moli i kumi da ga primi na forum. Zasto kako rece brat iznad gore klub ne bi napravio na zvanicnoj stranici forum i da 4000 clanova ili sutra jos vise aBd moze normalno uci, pisati komentarisati.
Nadam se da ce jos dosta toga biti za clanove.
Sad ce i utakmice.
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, Homelander, johntravolta123, riki46, robertkosar i 75 gostiju.