FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nije se ni trebalo sa njima ni poslovat po tom pitanju, tako da ko sutra bih posudbu prekinuo.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Ma Ovčina ako zeli doci kod nas on ce sacekati ova 4 mjeseca i doci ce kao slobodan. Benko isto nije imao pravo nastupa cekao par mjeseci pa zaigrao. Ovčina ako dodje dobro i jeste ako ne Boze moj idemo dalje, dobar je ovo sad tim i bez njeg.
-
- Kontakt:
Mislim da je prvi put kako se anketa postavlja da imamo 100%. Svi zadovoljni, nece na dobro

Upravo to.bordobijeli je napisao/la: ↑07 feb 2022, 22:16Ma Ovčina ako zeli doci kod nas on ce sacekati ova 4 mjeseca i doci ce kao slobodan. Benko isto nije imao pravo nastupa cekao par mjeseci pa zaigrao. Ovčina ako dodje dobro i jeste ako ne Boze moj idemo dalje, dobar je ovo sad tim i bez njeg.
Ima jos do prvenstva ,znaci pauzirao bi 3 mjeseca .
Nekih 4,5 utakmica i nije mnogo.
Drugo Tuzla im je veci konkurent.gotovo sigurnu imaju evropu ,sve ce snage baciti na kup.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 07 feb 2022, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo zvuci ko teski supljak drug, ako si ozbiljan hahah ako si raskinuo ugovor, valjda nema vise uslova nemas nista s tim klubom. Mozda mozes verbalno dat obecanje, ali nisi nicim vezan haha uglavnom, cisto sumnjam
Nešto se Tatar stidno provlaci medju rajom.Mahala se sto bi se reklo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kako niste skontali do sad da se lik u svakom postu zajebaje

Ali svejedno,Ovcina nece doci(bar ne sada)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 17:10Zaključio sam na osnovu zadnje izjave trenera.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jan 2022, 17:00Pa nismo još ni gotovi sa transferima, kako si vec nesto zakljucio![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Generalno koji ce nam ****. Nije kalibar da ga neko ceka par mjeseci. Ako je istina naravno.bordobijeli je napisao/la: ↑07 feb 2022, 22:16Ma Ovčina ako zeli doci kod nas on ce sacekati ova 4 mjeseca i doci ce kao slobodan. Benko isto nije imao pravo nastupa cekao par mjeseci pa zaigrao. Ovčina ako dodje dobro i jeste ako ne Boze moj idemo dalje, dobar je ovo sad tim i bez njeg.
A sad to da Velez nekoga ucjenjuje gdje moze a gdje ne moze mislim da je šuplja. Kad imas slobodne papire boli te racku...
A da su oni šupci, jesu i to na kvadrat. Znam par momaka koji su OK al generalno su karine i kao i ostali i mrze sve sto ima veze sa Sarajevom.
Ma samo mosa Rajvosa , puca nas gotiva i ne treba unositi nervozu, budalastinu i kokuzluk

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ma da, treba i to naglasiti da nece ovcina sad unijeti neku toliku promjenu niti je toliko dobar da ga se mora cekati i moliti nesto. Bio bi solidno pojacanje i to je to, ali na desnom beku svakako imamo halida koji je dobar i borben i steta da truhne na klupi, a na krilu se moze naci neko ofanzivniji i konkretniji.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BegovicRamiz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 22:36ma to ti je isto ko da imas najvecu cunu u obdanistu
dobra ali beskorisna stvar

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BegovicRamiz je napisao/la: ↑07 feb 2022, 22:36ma to ti je isto ko da imas najvecu cunu u obdanistu
dobra ali beskorisna stvar

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Pa uslovljava ga velez, dudic mu ne da da ide, ne da ni hasic pogotovo ne u Sarajevo. To je svima jasno kao dan. Da su ga htjeli pustit pustili bi ga 31.01. Plus im placali plus salcin. Ovako on moze ici bilo gdje sem kod nas. A nista prije ljeta.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zašto su naši uopšte poslali Salčina dole na posudbu ovim gownarima ?
Ako im fale u21 igrači, nek zavire u svoj omladinski pogon
Ako im fale u21 igrači, nek zavire u svoj omladinski pogon

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- napoleon72
- Kontakt:
Ovcina mi nikad ne bi igrao prije Halida na poziciji RB. Ako bi igrao krilo onda okej. Al istisnut Halida koji je imao najbolju polusezonu u dosadasnjoj karijeri, prespremnog momka koji ima centarsut kao TAA, to je besmisleno iskreno.
I raja, hajmo se organizovat da posaljemo ovom Bekricu 10 clanskih u Minhen, yebem ga gladna vise. Il nek ga neko blokira. Na svakoj yebenoj objavi komentarise. Dop.izdio je vise sa svojim kmecanjem.
I raja, hajmo se organizovat da posaljemo ovom Bekricu 10 clanskih u Minhen, yebem ga gladna vise. Il nek ga neko blokira. Na svakoj yebenoj objavi komentarise. Dop.izdio je vise sa svojim kmecanjem.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ne kontam fakat koji je qurac nasima da salju salcina tamo
Ja prvi nisam za dovođenje Ovčine i volio bi da se to i ne ostvari ne samo sad nego inače.
A to "bratski", "prijateljski" klub bla bla... To se potezala priča dok su tavorili u borbi za opstanak i po federalnoj ligi, sad se guz.ica napela oni misle da je srce, pa kontaju da su bitan faktor u ligi, proradili su kompleksi kako upravi tako i navijačima njihovog kluba, a nikad, al nikad ne bi vidjeli Evrope prosle godine da nisu bili izbori u Mostaru pa je to sve bio politicki projekat, bili su dio kampanje bosanskih stranki koji su im zauzvrat pogurale izlazak u evropu, da imaju o cemu smarati narednih decenija.
A to "bratski", "prijateljski" klub bla bla... To se potezala priča dok su tavorili u borbi za opstanak i po federalnoj ligi, sad se guz.ica napela oni misle da je srce, pa kontaju da su bitan faktor u ligi, proradili su kompleksi kako upravi tako i navijačima njihovog kluba, a nikad, al nikad ne bi vidjeli Evrope prosle godine da nisu bili izbori u Mostaru pa je to sve bio politicki projekat, bili su dio kampanje bosanskih stranki koji su im zauzvrat pogurale izlazak u evropu, da imaju o cemu smarati narednih decenija.
Samo da ja naglasim da ne ocekujem od Veleza da nam dzaba da igraca koji je pod ugovorom, pa koliko god da traje. Ja krecem od pretostavke da nasi nude nesto para, ili nesto para i salcina, sto je fer i korektno s obzirom da ugovor traje jos kratko. Bilo bi onda pametno i za velez da prihvati i uzme sta bilo nego da igrac ode dzaba na ljeto, a dotad da truhne na tribinama.
Ali ako ne daju ni za pare i igraca, onda je to po meni bezveze.
Ali ako ne daju ni za pare i igraca, onda je to po meni bezveze.