Isto kao što je Mravac Ferdinand za Jahića. Šabane/Murate, Pape, jes to ti
Saban je napisao/la:
Dalje nabraja Cocalica i Stilica

Bi reko covjek neke igracine koje drmaju u Engleskoj pa haj' da ga razumjes sto se ljuti. Potpuno nevazni igraci, do skora rezerve u svoim timovima u kurcevitoj Poljskoj i Grckoj gdje ce jos i ispasti taj tim u kojem igra taj junak,
Do skora rezerve

Iz koje pećine si ti ispuzao da mi je znati
Saban je napisao/la:
Taras Buljba. Hajde balo, umi se, usi operi, te krnjadke procackaj, nokte osijeci i onda pricaj o Papetu. Svasta.....rodi, voz povuce i forum primi. Sram te bilo, lazovcina...
Balo nisam a ti si baš nepismen. Bolje bi ti bilo da si završio školu. Šabane/Murate, smiju ti se ljudi
Saban je napisao/la:
da bi ocrnio Papeta skoro si maltene hvalospjevi pisao Ciri, a sad kad vidis da ni Ciro ne kotira dobro...ko fol ih poredis.
Khm, Šabane/Murate, pored toga da si nepismen i nekulturan pa mi se obraćaš kao da smo skupa čuvali ovce još i lažeš, usput, ne čitaš šta pišem. Daj post gdje sam pisao "hvalospjeve o Ćiri"

Svašta je izgmizalo iz pećine Šabane/Murate

Još se boriš sa padežI
Saban je napisao/la:
Cuj zasto se on naso uvrijedjen i bajke pise - Bekric, Cocali i Stilic, od kojih samo Stilic eventualno moze proci kao fudbaler ali ako malo celikom oblozi one svoje staklene noge inace od Poljske mrdnuti nece. Pandza vs Cocalic? Ma jesti normalan, ima Bruce Lee da ga za predjelo smota,
Papak, Cocalić igra na poziciji zadnjeg veznog igrača u Panioniosu

Veze ti nemaš. Bolje ti je poređenje Mravac vs Jahić odnosno Pandža vs Jahić

Doduše, Jahić i Cocalić su polivalentni igrači za razliku od Pandže i Mravca koji nisu.
Bekrić i Lulić ne igraju na istim pozicijama

Baš veze nemaš

A Lulić je strašan, nije prodora imao kako treba.
Saban je napisao/la:
Ove smajlije inace na koristim, ali ovaj put stvarno je toliko smijesno da se ne mogu uzdrzati. I to jos on to ko bajagi kurcevito objasnjava.
Bolje bi ti bilo da malo pratiš naše igrače i da ne pišeš ako ne znaš. Gore sam naveo sve tvoje provale. Piše se kobajagi, zajedno. Bolje bi ti bilo da pravopis da koristiš umjesto smajlija
Saban je napisao/la:
Jadan ne bio posle ovoga posta ne trabas nos promoliti na teme o reprezentaciji,
Khm, bolje bi ti bilo da poslušaš svoj savjet. Odavno gluplji i neupućeniji post nisam pročitao. Svaka rečenica je nebulozna, nepismena ili neupućena. Zaista si dokazao raskošno neznanje. To nije lako postići

Čestitamo
Saban je napisao/la:
idi na kineske ili juzno korejske forume ili gdje li vec taj Bekric igra.
Al baš nisi u stanju da napišeš normalnu rečenicu. Piše se južnokorejske zajedno
Saban je napisao/la:
Susicu svaka cast, uveo je nekoliko momaka koji bi kod svih drugih selektora jos cekali priliku, skoro rjesio pitanje bocnih igraca, i uopste lose ne stojimo,

Raspala Francuska koja je imala jedno pobjedu u deset utakmica nas razbije ko beba zvečku, sa mrtvom Albanijom odigramo egal utakmicu i dobijemo Luxemburg. Baš super, al u mahunama.
Saban je napisao/la:
mozda i bolje od ocekivanog kada gledas rezultate drugih u grupi....Da je idealan nije, ali idealan hoce idealne uslove a mi mu mozemo ponuditi milione - ali ushiju, posto smo uslje nevidjene.

Plačem. Nemoj više živ bio. Pored činjenice da ne znaš a pričaš, da si nepismen i da si krknan još i smiješan
Podsjećaš me na žabu sa ovim postom. Lagano je staviš na stol, uzmeš potrebne instrumente i seciraš je. Doduše, kod žabe je sve više-manje poznato dok ti daješ nove dimenzije gluposti, pismenosti i upotrebi foruma

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna