Safet Sušić - Pape

Željovac
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Željovac » 01 feb 2011, 00:32

padobranac1978 je napisao/la: Jahić-prije slanja poziva bio povrijeđen i nije igrao utakmicu u kojoj je njegov klub porazen
Igrao je svih 90 minuta. Samo Sušiću se nije svidio rezultat.

Adinjo, priča ti je smiješna. Kritikovao se i Ćiro za obje stvari što navodiš, samo je ovaj nagomilao više gluposti i nedosljednosti u svom kratkom(predugom) mandatu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2011, 01:19

Željovac je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la: Jahić-prije slanja poziva bio povrijeđen i nije igrao utakmicu u kojoj je njegov klub porazen
Igrao je svih 90 minuta. Samo Sušiću se nije svidio rezultat.

Adinjo, priča ti je smiješna. Kritikovao se i Ćiro za obje stvari što navodiš, samo je ovaj nagomilao više gluposti i nedosljednosti u svom kratkom(predugom) mandatu.
A bolje i to nego nego prica o zdenki siru,restoranu i kiflama. :lol:
A i njega su neki ''zazivali'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 feb 2011, 01:24

Ovdje uvijek iste price ma kakav crni Cocalic slika

Ehhhh pljuvaci slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 feb 2011, 01:35

kimbo je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Ciro neda Stilicu da igra, baca ga na tribine, maltene izivljava se na njemu. NIko nista ne progovara.
Ciro igra prijateljsku utakmicu nase repke, protiv jednog KLUBA, niko nista ne progovara.

Safet neda Stilicu da igra, odma mu sve po spisku.
Safet igra protiv tamo nekih meksikanaca, samo sto nije na vjesalima zavrsio.

:? :roll: :roll:
Stipu to bola. Ti ljudi navijaju prije svega za svoje pulene pa tek onda repka. Ista ekipa je navlacila i za onoga bekana Kerlu dok im nije kajlu uvalio odlaskom u Grcku pa sada sute.Da je trener Osim sa istim postupcima i timom bi se prica okrenula za 180 stepeni. Ako se ista ne moze zamjeriti Susicu je izbor igraca.Pa Ciro nam je upropastio baraz pocetnickim greskama dobar dio kvalifikacija Pjanica i Medunjanina drzao na klupi a nitko da spomene to. Al Susic nije isto COOL posto glupom Bosancu ne zna sloziti pricu i zamazati oci ulicarskim forama i psovkama.
A šta ćemo kad i ja kažem da je Ćiro **** sjebo kvalifikacije. Sjebo je što nismo očistili kartone protiv Španije, a mogli smo jer smo vodili u Estoniji pola sata prije kraja sa 0:2 ; Sjebo je što nije ubacio Pjanića u prvoj utakmici, sjebo je što mu je polumrtvi Murat igrao do 80 i neke minute. Sjebo je što je zakuhao sa Misimovićem usred baraža. Sjebo je što je postavio nebuloznu formaciju u Zenici protiv Portugala i krenuo sa tri napadača a izgubio ono mlao srednjeg reda kojeg smo imali + već spomenuti kartoni koji su nas desetkovali. Slažem se.

Problem je u slijedećem. Za razliku od nekih ja smatram da ova reprezentacija može i mora mnogo više od trenutnih dometa. Ćiro ****, Sušić ****. Ćiro ubleha, Sušić glupan. Naša reprezentacija, gledajući Austriju, Irsku, Sloveniju, Bjelorusiju, Mađarsku, Grčku i Češku je bolja ako ništa, tu smo negdje.
Sve navedene reprezentacije su trenutno drugoplasirane.
CG i Norveška su prvoplasirane. Ista priča važi i za njih u odnosu na nas.

Zašto navodim ove reprezentacije. U svakim kvalifikacija, uvijek ispliva par "underdog ekipa" koje se na kraju plasiraju bilo na svjetsko bilo na europsko prvenstvo. Od gore navedenih jedino Grčka i Češka nisu takve. A da su "jake ekipe", i nisu baš. Doduše, sve te ekipe imaju trenere koji znaju svoj posao. Uglavnom. Mi imamo morona na klupi za razliku od njih :mrgreen:

Prije utakmice sa Francuskom sam napisao da mi nemamo šanse ako Sušić nastavi sa praskom i formacijom koju je "isprobao" protiv Katara(koji nas je skoro pa nadigrao). Sušić glupan je to samo potvrdio i ponovio meni se čini potpuno istu formaciju. Krenuti na onakvu, fizički dominantnu i trkački mnogo nadmoćniju Francusku sa Ibrom, Misketom, Pjanketom, Vedom i Džekom a ostaviti Ragimića usamljenog(fol je Pjanić bio back up) je retardirano, blago rečeno.
Odigrati remi i egal utakmicu sa mrtvom Albanijom, kojoj je najbolji igrač mrtvi Cana koji igra u Galati je SMIJEŠNO. A to se desilo. Mravac sjebo stvar. Čuveni Mravac :mrgreen: Doduše, ni Hasagić se nije proslavio al opet, stvar je sjebo Mravac jer je napravio enac koji je trebao biti i crveni karton pored svega.

Očekujem nastavak blamaže u kvalifikacijama i prolaz Bjelorusije koja dokazuje kako trener može od prosječne ekipe napraviti "sasvim pristojnu ekipu". Za razliku od Bjelorusa mi imamo trenera koji dokazuje kako od sasvim solidne ekipe moron na klupi može napraviti sasvim prosječnu ekipu.

Povrh svega, moron uopšte nije isprobao sve raspoložive igrače. Zato je isprobavao Salihovića protiv Švaba i Šveda a čovjek ima 4 utakmice suspenzije. Imao je vremena. Morao je probati Bekrića, Cocalića, Štilića a to nije učinio. Vjerujem da ima još potencijalnih reprezentativaca koji nisu viđeni na TV-u kao što je Lulić viđen :roll:

Grozno
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 feb 2011, 01:50

Svidja mi se post iznad "nikad izvini" je to lijepo napisao, s tim sto bi dodao da nas Katar nije "umalo nadigrao", nego "apsolutno nadigrao".
Sto se tice Susica, zar postoji bilo ko ozbiljan, a da prati fudbal, i nasu repku,i da joj zeli uspjeh, a da ovom liku daje podrsku??
Lik je apsolutno zalutao u trenerske vode!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2011, 01:57

E hebiga da Ivica umjesto price da ce vratiti i raditi djabe u repci.Kad prodje nesto vise bajrama.Mozda bi to izgledalo sve ko' piksla.A i njega zdravlje duze posluzilo zbog burek- cevap klime.Ovako susi klima bas na kraju bi susi,hebiga.
Naravno da bi Ivo bio najbolje rijesenje mozda fakticki jedino pravo dobro,ali Alpe i ikebana zaebase situaciju.
Ostali radije odose i Dinamo ,Zvezdu ili pitaj boga gdje samo ne blizu repke a znaju pametovati u novinama kad je god koja prilika u vezi repke.Naravno kad je distanca na sigurnom.
Ovi balavci sto se obracaju selektoru kao moron ili neke druge niske nazive spominju.
Izgleda ne kontaju da su sto puta veci moroni i luzeri od onog sto spominju.
Nek pogleda sta je taj sto pise napravio i ucinio za svog zivota,i uporedi onda recimo sa onim sto ga spominje .
Poslije toga nek ode u kupatilo i nek dobro hrakne ogledalo,prije nego sto zvalje opere.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 feb 2011, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 feb 2011, 02:05

velez_mostar je napisao/la:Svidja mi se post iznad "nikad izvini" je to lijepo napisao, s tim sto bi dodao da nas Katar nije "umalo nadigrao", nego "apsolutno nadigrao".
Sto se tice Susica, zar postoji bilo ko ozbiljan, a da prati fudbal, i nasu repku,i da joj zeli uspjeh, a da ovom liku daje podrsku??
Lik je apsolutno zalutao u trenerske vode!
Kako da ne. Tu je naš Hare. Tlinestogodišnjak :mrgreen: Neka mu neko objasni da ja pričam o Sušuću kao treneru a ne Sušiću kao igraču. Sušić kao igrač je bio veličina. Sušić kao trener je moron i glupan a kategorije.

Doduše, tlinestogodišnjaci ne znaju ništa drugo nego da izjednačavaju Sušića trenera i Sušića igrača. To su dvije potpuno različite karijere.

Možda kad odraste shvati neke stvari :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2011, 02:10

Pa neki dan si bio u Banovicima @never sori :lol: .
Ljud'na hoce i jope.
Bog zna nije kulturno i fino ni braniti takvim,samo naprijed.Ili ti ga bujrum.
P,S inace kad dodjes na moje zile imas pravo glasa,do tada zmiruckaj.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 feb 2011, 02:16

@nikad_izvini
Post ti nije los, dobro opisane i naredane greske Cire !!!
Ja evo u par postova pisem da sto se tice odabira i vrbovanja igraca Susicu se ne moze nista prigovoriti. Isto tako za uvodjenje profesionalnosti oko priprema utakmica kao i do sada neiskoristene pripremne utakmice.
Al sam isto tako veoma pesimistican za njegovo vodjenje utakmica, primjer Albanije.
Medjutim kada je vec sada izabran neka vodi i gadi mi se ovo vrijedjanje covjeka na forumu.

Isto tako bih zelio da ukazem na malo preveliko velicanje nasih zvijezda i da nisu tako dobri kao sto mnogi zele da pokazu. Znaci malo vise realnosti i sa tim ce doci i realna ocekivanja. I naravno samim tim i jedan zdrav stav i rezonovanje oko svake utakmice posebno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2011, 02:23

Tako je @bomki. :mrgreen:
Greske koje se cine mogu se napisati i bez vrijedjanja i drugih gluposti.Nije problem.Naravno da ih je skoro svaki selektor napravio.Pape ih pravi i dan danas.Ali izgleda raja hoce glasnogovornika i covjeka koji ce im gov-no umotati u celofan i prodati ko' bombonjeru.
Fazon je sto neki stavljaju na prvom mjestu klub ispred repke.
I onda nije ni cudo sto se ovakvi pojedinci pronadju na forumu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 feb 2011, 02:30

kimbo je napisao/la:@nikad_izvini
Ja evo u par postova pisem da sto se tice odabira i vrbovanja igraca Susicu se ne moze nista prigovoriti. Isto tako za uvodjenje profesionalnosti oko priprema utakmica kao i do sada neiskoristene pripremne utakmice.
Al sam isto tako veoma pesimistican za njegovo vodjenje utakmica, primjer Albanije.
Medjutim kada je vec sada izabran neka vodi i gadi mi se ovo vrijedjanje covjeka na forumu.

Isto tako bih zelio da ukazem na malo preveliko velicanje nasih zvijezda i da nisu tako dobri kao sto mnogi zele da pokazu. Znaci malo vise realnosti i sa tim ce doci i realna ocekivanja. I naravno samim tim i jedan zdrav stav i rezonovanje oko svake utakmice posebno.
Jedino ako mu se ne može ništa prigovoriti :lol: Dati priliku Alispahiću, Pandži, Mravcu pa čak i Luliću(koji nije ništa posebno uradio, nije prodor napravio kako treba) a ne probati igrače koje sam ja naveo + nepozivanje Jahića u reprezentaciju je smiješno.
Kao, Jahić se bunio preko novina. Isto je uradio i Nadaravić pa ga je opet zvao.

Čovjek je fula trener. Kvalifikacije će to dokazati i to je ono što me ljuti. Sad je gotovo. Ono što ja mogu učiniti jeste argumentovano objasniti zašto mislim to što mislim i zašto ga nazivam moronom.

Najdraže bi mi bilo da je javno izvinjavam Sušiću na forumu i okačim avatar tipa "Pape, izvini što sam sumnjao, debil sam" :mrgreen: Niko sretniji od mene. Al doboga. Raspad sistema nakon mrtvih Rumuna. Zašto. Pa dešava se najgora moguća varijanta. Čekamo Rumune kući nakon "kiksa" u Albaniji i moramo ih dobiti. Ako ih ne dobijemo, gotovo je. Znaš kako to ide kod nas. Raspad sistema po običaju. A Rumuni uzeil u tri tekme dva boda i mi fol izraziti favoriti a njima "odlučujaća utakmica kvalifikacija, kao i nama. Tada se najbolje snalazimo :roll: To smo nebrojeno puta dokazali. Jal je "veoma bitna utakmica" nas nema na mapi.

Edit. pogledaj zvijezde Slovenaca, Slovaka, CG, Iraca i ostalih "jakih ekipa" :roll: Mi smo jednostavo morali da iskoristimo situaciju da barem odigramo remi sa Francuskom koja je imala JEDNU POBJEDU U DESET utakmica prije naše tekme. Naravno, kola se lome preko nas zbog famozne formacije i velikog stratega, Francuzi proigraše a mi se tačkamo sa Albanijom :lol: Doduše, kad malo bolje razmislim, zajebana je Albanija :lol:

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 01 feb 2011, 04:37

nikad_izvini je napisao/la:

Jedino ako mu se ne može ništa prigovoriti :lol: Dati priliku Alispahiću, Pandži, Mravcu pa čak i Luliću(koji nije ništa posebno uradio, nije prodor napravio kako treba) a ne probati igrače koje sam ja naveo + nepozivanje Jahića u reprezentaciju je smiješno.
Kao, Jahić se bunio preko novina. Isto je uradio i Nadaravić pa ga je opet zvao.

Čovjek je fula trener. Kvalifikacije će to dokazati i to je ono što me ljuti. Sad je gotovo. Ono što ja mogu učiniti jeste argumentovano objasniti zašto mislim to što mislim i zašto ga nazivam moronom.

Najdraže bi mi bilo da je javno izvinjavam Sušiću na forumu i okačim avatar tipa "Pape, izvini što sam sumnjao, debil sam" :mrgreen: Niko sretniji od mene. Al doboga. Raspad sistema nakon mrtvih Rumuna. Zašto. Pa dešava se najgora moguća varijanta. Čekamo Rumune kući nakon "kiksa" u Albaniji i moramo ih dobiti. Ako ih ne dobijemo, gotovo je. Znaš kako to ide kod nas. Raspad sistema po običaju. A Rumuni uzeil u tri tekme dva boda i mi fol izraziti favoriti a njima "odlučujaća utakmica kvalifikacija, kao i nama. Tada se najbolje snalazimo :roll: To smo nebrojeno puta dokazali. Jal je "veoma bitna utakmica" nas nema na mapi.

Edit. pogledaj zvijezde Slovenaca, Slovaka, CG, Iraca i ostalih "jakih ekipa" :roll: Mi smo jednostavo morali da iskoristimo situaciju da barem odigramo remi sa Francuskom koja je imala JEDNU POBJEDU U DESET utakmica prije naše tekme. Naravno, kola se lome preko nas zbog famozne formacije i velikog stratega, Francuzi proigraše a mi se tačkamo sa Albanijom :lol: Doduše, kad malo bolje razmislim, zajebana je Albanija :lol:
Vidi ovoga, citave romane pravi zbog toga sto Susic nije pozvao Bekrica :D :D :D :D i to umjesto Alispahica :o :o :o :o :o :o :o :o . Pa jadan ne bio ti pojma, ali bas poooojma nemas o fudbalu kakav Bekric salajbajzeru, Alispahic je Maradona, Messi, Ronaldo, Zidane...za njega. Dalje nabraja Cocalica i Stilica :lol: Bi reko covjek neke igracine koje drmaju u Engleskoj pa haj' da ga razumjes sto se ljuti. Potpuno nevazni igraci, do skora rezerve u svoim timovima u kurcevitoj Poljskoj i Grckoj gdje ce jos i ispasti taj tim u kojem igra taj junak, Taras Buljba. Hajde balo, umi se, usi operi, te krnjadke procackaj, nokte osijeci i onda pricaj o Papetu. Svasta.....rodi, voz povuce i forum primi. Sram te bilo, lazovcina...da bi ocrnio Papeta skoro si maltene hvalospjevi pisao Ciri, a sad kad vidis da ni Ciro ne kotira dobro...ko fol ih poredis. Cuj zasto se on naso uvrijedjen i bajke pise - Bekric, Cocali i Stilic, od kojih samo Stilic eventualno moze proci kao fudbaler ali ako malo celikom oblozi one svoje staklene noge inace od Poljske mrdnuti nece. Pandza vs Cocalic? Ma jesti normalan, ima Bruce Lee da ga za predjelo smota, a Lulic postaje polahko jedna od vaznijih karika. Jok, tebi ne valja....bolji ti je Bekric, :lol: :mrgreen: :D :D . Ove smajlije inace na koristim, ali ovaj put stvarno je toliko smijesno da se ne mogu uzdrzati. I to jos on to ko bajagi kurcevito objasnjava. Jadan ne bio posle ovoga posta ne trabas nos promoliti na teme o reprezentaciji, idi na kineske ili juzno korejske forume ili gdje li vec taj Bekric igra. Susicu svaka cast, uveo je nekoliko momaka koji bi kod svih drugih selektora jos cekali priliku, skoro rjesio pitanje bocnih igraca, i uopste lose ne stojimo, mozda i bolje od ocekivanog kada gledas rezultate drugih u grupi....Da je idealan nije, ali idealan hoce idealne uslove a mi mu mozemo ponuditi milione - ali ushiju, posto smo uslje nevidjene.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 feb 2011, 09:00

Saban je napisao/la:

Vidi ovoga, citave romane pravi zbog toga sto Susic nije pozvao Bekrica :D :D :D :D i to umjesto Alispahica :o :o :o :o :o :o :o :o . Pa jadan ne bio ti pojma, ali bas poooojma nemas o fudbalu kakav Bekric salajbajzeru, Alispahic je Maradona, Messi, Ronaldo, Zidane...za njega. Dalje nabraja Cocalica i Stilica :lol: Bi reko covjek neke igracine koje drmaju u Engleskoj pa haj' da ga razumjes sto se ljuti. Potpuno nevazni igraci, do skora rezerve u svoim timovima u kurcevitoj Poljskoj i Grckoj gdje ce jos i ispasti taj tim u kojem igra taj junak, Taras Buljba. Hajde balo, umi se, usi operi, te krnjadke procackaj, nokte osijeci i onda pricaj o Papetu. Svasta.....rodi, voz povuce i forum primi. Sram te bilo, lazovcina...da bi ocrnio Papeta skoro si maltene hvalospjevi pisao Ciri, a sad kad vidis da ni Ciro ne kotira dobro...ko fol ih poredis. Cuj zasto se on naso uvrijedjen i bajke pise - Bekric, Cocali i Stilic, od kojih samo Stilic eventualno moze proci kao fudbaler ali ako malo celikom oblozi one svoje staklene noge inace od Poljske mrdnuti nece. Pandza vs Cocalic? Ma jesti normalan, ima Bruce Lee da ga za predjelo smota, a Lulic postaje polahko jedna od vaznijih karika. Jok, tebi ne valja....bolji ti je Bekric, :lol: :mrgreen: :D :D . Ove smajlije inace na koristim, ali ovaj put stvarno je toliko smijesno da se ne mogu uzdrzati. I to jos on to ko bajagi kurcevito objasnjava. Jadan ne bio posle ovoga posta ne trabas nos promoliti na teme o reprezentaciji, idi na kineske ili juzno korejske forume ili gdje li vec taj Bekric igra. Susicu svaka cast, uveo je nekoliko momaka koji bi kod svih drugih selektora jos cekali priliku, skoro rjesio pitanje bocnih igraca, i uopste lose ne stojimo, mozda i bolje od ocekivanog kada gledas rezultate drugih u grupi....Da je idealan nije, ali idealan hoce idealne uslove a mi mu mozemo ponuditi milione - ali ushiju, posto smo uslje nevidjene.
Sabane, ti izgleda da si pravi Šaban. Pape zvani Srneća leđa je onoliko loš trener, koliko je bio dobar igrač, ako ne i više. Ovdje ću se javno izviniti, ako Pape osvoji drugo ili eventualno prvo mjesto u dosta lakšoj grupi od Ćirine. Bilo bi mi zadovoljstvo to učiniti, jer bih tada znao da imamo šanse za EURO. Ono što Pape radi i kako radi je izuzetno loše. To ćemo ako Bog da, saznati mnogo ranije od kraja kvalifikacija, nažalost. Pape je trenerska neznalica. O ovom navodu govore njegovi trenerski rezultati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 feb 2011, 09:13

nikad_izvini je napisao/la: Dati priliku Alispahiću, Pandži, Mravcu pa čak i Luliću(koji nije ništa posebno uradio, nije prodor napravio kako treba) a ne probati igrače koje sam ja naveo + nepozivanje Jahića u reprezentaciju je smiješno.
Nemoj se ti brate plaho sikirat, navuci ces sebi kakav cir na dvanestopalacnom...
Da, to je zaista smjesno sto je pozvao jedne, a ne druge (od pomenutih), tim prije sto je razlika u kvalitetu "ogromna", jel tako?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 01 feb 2011, 12:08

Joj ja vam glupe furke cuj javno cu se izvinuti ako Pape osvoji drugo mjesto.To svoje javno izvinjenje gurnite sebi u guzicu.3 utakmice odigrali vec mu familiju spominjete i sta sve ne.Pa to samo moroni mogu.Haj da smo izgubili protiv Rumunije pa sve usrali mogu shvatiti ali sad kad se bas pokazuju znaci da smo ko i proigrali vi tu pljujete na sve strane..
Navalili na Stilica ko da je Nani.Pa umjesto koga da igra.On je tek opcija iza Misketa,Pjanica,Medunjanina,Ibricica.Dobro ga covjek ikako zove.Al da je momak iz Slobode,Celika niko ga ne bi spominjao.Nego samo ovi zeljovci tuse.Ovih zadnjih dana mi se toliko ogadio Zeljo samo zbog ovih dosada na forumu..
Pa i Ljevakovic igra isto tako zadnjeg veznog i to u puno uspjesnijem klubu pa ga niko ne spominje.Samo manijaci tuse sa svojim igracinama.Idite na temu zeljeznicara i tamo svrsavajte po igracima svog kluba

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 01 feb 2011, 13:02

pa dje si veliki magu nogoloptacke igre, izvini, od sada ti odredjujes ko ce biti pozvan

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 feb 2011, 13:14

Nakon prvog poluvremena utakmice protiv Francuske, gdje su nas ljudi rastavili a ovaj "stručnjak" krenuo sa istim sastavom i potpuno istom formacijom u drugo poluvrijeme a ovi nas gle čuda još više rastavili i što je još čudnije ubili ko zadnje levate(0:2 je puka sreća, trebali smo primiti mnogo više golova) zaključio sam da bi bilo bolje da sam ja pronalazio igrače i postavio taktiku.

Čovjek ne zna, navodim primjere zašto ne zna, ovi što govore da nisam u pravu u suštini ne daju nikakve argumente nego odgovaraju sa prosto proširenim rečenicama koje se uče u osnovnoj školi :mrgreen:

Živi bili pa vidjeli. Neuspjeh je završiti na trećem mjestu pored mrtvih rumuna i albanaca i solidne al ništa specijalno jake Bjelorusije ;)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 feb 2011, 13:24

nikad_izvini je napisao/la: Živi bili pa vidjeli. Neuspjeh je završiti na trećem mjestu pored mrtvih rumuna i albanaca i solidne al ništa specijalno jake Bjelorusije ;)
Ova ti je najpametnija od svih. S time ce se svaki forumas sloziti, u to budi siguran. Samo, ja ne znam jesi li ti vidovnjak ili nesto drugo, no nismo ni upolovili kvalifikacije tako da je neozbiljno pricati kao da smo vec zavrsili na trecem mjestu...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 01 feb 2011, 13:26

nikad_izvini je napisao/la:Nakon prvog poluvremena utakmice protiv Francuske, gdje su nas ljudi rastavili a ovaj "stručnjak" krenuo sa istim sastavom i potpuno istom formacijom u drugo poluvrijeme a ovi nas gle čuda još više rastavili i što je još čudnije ubili ko zadnje levate(0:2 je puka sreća, trebali smo primiti mnogo više golova) zaključio sam da bi bilo bolje da sam ja pronalazio igrače i postavio taktiku.

Čovjek ne zna, navodim primjere zašto ne zna, ovi što govore da nisam u pravu u suštini ne daju nikakve argumente nego odgovaraju sa prosto proširenim rečenicama koje se uče u osnovnoj školi :mrgreen:

Živi bili pa vidjeli. Neuspjeh je završiti na trećem mjestu pored mrtvih rumuna i albanaca i solidne al ništa specijalno jake Bjelorusije ;)
trEbalo bi za selektora staviti amara osima posto vidim on je kvalitet za 20 minuta po 5 golova mu ekipa primi..... hajde vise vi sa dizanjem svojih igraca koji veze nemaju i trenera koji moze samo u nasoj supljoj ligi vodit neku ekipu ohladite malo od papeta on je ipak SELEKTOR NASE REPREZENTACIJE I BICE DOK MU JE *URCU CEJF

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 feb 2011, 14:59

Saban je napisao/la: Vidi ovoga, citave romane pravi zbog toga sto Susic nije pozvao Bekrica :D :D :D :D i to umjesto Alispahica :o :o :o :o :o :o :o :o . Pa jadan ne bio ti pojma, ali bas poooojma nemas o fudbalu kakav Bekric salajbajzeru, Alispahic je Maradona, Messi, Ronaldo, Zidane...za njega.
Isto kao što je Mravac Ferdinand za Jahića. Šabane/Murate, Pape, jes to ti :lol:
Saban je napisao/la: Dalje nabraja Cocalica i Stilica :lol: Bi reko covjek neke igracine koje drmaju u Engleskoj pa haj' da ga razumjes sto se ljuti. Potpuno nevazni igraci, do skora rezerve u svoim timovima u kurcevitoj Poljskoj i Grckoj gdje ce jos i ispasti taj tim u kojem igra taj junak,
Do skora rezerve :lol: Iz koje pećine si ti ispuzao da mi je znati :lol:
Saban je napisao/la: Taras Buljba. Hajde balo, umi se, usi operi, te krnjadke procackaj, nokte osijeci i onda pricaj o Papetu. Svasta.....rodi, voz povuce i forum primi. Sram te bilo, lazovcina...
Balo nisam a ti si baš nepismen. Bolje bi ti bilo da si završio školu. Šabane/Murate, smiju ti se ljudi :lol:
Saban je napisao/la: da bi ocrnio Papeta skoro si maltene hvalospjevi pisao Ciri, a sad kad vidis da ni Ciro ne kotira dobro...ko fol ih poredis.
Khm, Šabane/Murate, pored toga da si nepismen i nekulturan pa mi se obraćaš kao da smo skupa čuvali ovce još i lažeš, usput, ne čitaš šta pišem. Daj post gdje sam pisao "hvalospjeve o Ćiri" :lol: Svašta je izgmizalo iz pećine Šabane/Murate :mrgreen: Još se boriš sa padežI :lol:
Saban je napisao/la: Cuj zasto se on naso uvrijedjen i bajke pise - Bekric, Cocali i Stilic, od kojih samo Stilic eventualno moze proci kao fudbaler ali ako malo celikom oblozi one svoje staklene noge inace od Poljske mrdnuti nece. Pandza vs Cocalic? Ma jesti normalan, ima Bruce Lee da ga za predjelo smota,
Papak, Cocalić igra na poziciji zadnjeg veznog igrača u Panioniosu :lol: Veze ti nemaš. Bolje ti je poređenje Mravac vs Jahić odnosno Pandža vs Jahić :lol: Doduše, Jahić i Cocalić su polivalentni igrači za razliku od Pandže i Mravca koji nisu.
Saban je napisao/la: a Lulic postaje polahko jedna od vaznijih karika. Jok, tebi ne valja....bolji ti je Bekric, :lol: :mrgreen: :D :D .
Bekrić i Lulić ne igraju na istim pozicijama :lol: Baš veze nemaš :lol: A Lulić je strašan, nije prodora imao kako treba.

Saban je napisao/la: Ove smajlije inace na koristim, ali ovaj put stvarno je toliko smijesno da se ne mogu uzdrzati. I to jos on to ko bajagi kurcevito objasnjava.
Bolje bi ti bilo da malo pratiš naše igrače i da ne pišeš ako ne znaš. Gore sam naveo sve tvoje provale. Piše se kobajagi, zajedno. Bolje bi ti bilo da pravopis da koristiš umjesto smajlija :mrgreen:

Saban je napisao/la: Jadan ne bio posle ovoga posta ne trabas nos promoliti na teme o reprezentaciji,
Khm, bolje bi ti bilo da poslušaš svoj savjet. Odavno gluplji i neupućeniji post nisam pročitao. Svaka rečenica je nebulozna, nepismena ili neupućena. Zaista si dokazao raskošno neznanje. To nije lako postići :mrgreen: Čestitamo :mrgreen:

Saban je napisao/la: idi na kineske ili juzno korejske forume ili gdje li vec taj Bekric igra.
Al baš nisi u stanju da napišeš normalnu rečenicu. Piše se južnokorejske zajedno :lol:
Saban je napisao/la: Susicu svaka cast, uveo je nekoliko momaka koji bi kod svih drugih selektora jos cekali priliku, skoro rjesio pitanje bocnih igraca, i uopste lose ne stojimo,
:lol: Raspala Francuska koja je imala jedno pobjedu u deset utakmica nas razbije ko beba zvečku, sa mrtvom Albanijom odigramo egal utakmicu i dobijemo Luxemburg. Baš super, al u mahunama.
Saban je napisao/la: mozda i bolje od ocekivanog kada gledas rezultate drugih u grupi....Da je idealan nije, ali idealan hoce idealne uslove a mi mu mozemo ponuditi milione - ali ushiju, posto smo uslje nevidjene.
:lol: Plačem. Nemoj više živ bio. Pored činjenice da ne znaš a pričaš, da si nepismen i da si krknan još i smiješan :lol:
Podsjećaš me na žabu sa ovim postom. Lagano je staviš na stol, uzmeš potrebne instrumente i seciraš je. Doduše, kod žabe je sve više-manje poznato dok ti daješ nove dimenzije gluposti, pismenosti i upotrebi foruma :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.