FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dodatne pogodnosti za članove FK Željezničar![]()
Rukovodstvo FK Željezničar obavještava navijače Kluba da uz člansku karticu mogu koristiti i dodatnu pogodnost jedne besplatne ulaznice za bilo koju utakmicu Želje u m:tel Premijer ligi BiH u toku 2022. godine izuzev derbi utakmica protiv FK Sarajevo.
Za sve članove sa prebivalištem izvan Kantona Sarajevo ova pogodnost uključuje dvije besplatne ulaznice pod istim uslovima - “Povedite gosta i dobrodošli na Grbavicu”.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Skupiti 10 000 članova nije problem jer najveći klub u državi ima i najveću fan bazu.Šta ćemo dalje ? Ko od strateških partnera ulazi u klub i kada ? Kažu idu pregovori dokad će pregovati jer priča sa Amerikancem traje već haman pola godine hoće li doći ili neće ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jos 850 daj da do 22 h zavrsimo... Hajde Ž 
-
- Kontakt:
Na 10000 ne treba stati, treba nastaviti dalje....
Hvala na pogodnostima,ali treba da kupimo svaku ulaznicu.
-
- Kontakt:
Odgovor na te stvari sumnjam da ćeš dobiti na forumu.Saurman je napisao/la: ↑08 feb 2022, 14:08Skupiti 10 000 članova nije problem jer najveći klub u državi ima i najveću fan bazu.Šta ćemo dalje ? Ko od strateških partnera ulazi u klub i kada ? Kažu idu pregovori dokad će pregovati jer priča sa Amerikancem traje već haman pola godine hoće li doći ili neće ?
Šta dalje? Ide akcija za prodaju ulaznica za derbi.
Željezničar za život cijeli!
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ova akcija je dokaz koliko smo mi lijeni kao navijači. Prvi ja pa onda svi ostali. Čast izuzecima!
9200
Jos 800 ljudi da se uclani i dosli smo do 10000 aktivnih clanova!

Jos 800 ljudi da se uclani i dosli smo do 10000 aktivnih clanova!
Ne trebamo vise biti lijeni, uvijek trebamo biti na 10k+ aktivnih članova svake godine, pa evo da svaki dan odvajamo po 5feninga u godini skupit ćemo 20KM da produžimo članstvo svake godinedrzgemboadislic je napisao/la: ↑08 feb 2022, 14:57Ova akcija je dokaz koliko smo mi lijeni kao navijači. Prvi ja pa onda svi ostali. Čast izuzecima!
5 +++BarbareZeljin je napisao/la: ↑08 feb 2022, 14:33Na 10000 ne treba stati, treba nastaviti dalje....
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Tačno tako, hvala na pogodnostima ,BarbareZeljin je napisao/la: ↑08 feb 2022, 14:33Na 10000 ne treba stati, treba nastaviti dalje....
ali ZA ŽELJEZNIČAR SVE, OD NJEGA NIŠTA !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Još 608
, ali ne treba stati, treba novi prag postaviti
Ponosan sam na ovo sve,pa se zapitam sta bi mi tek uradili da imamo neki rezultat,neki iskorak u Europi...Mislim da bi mi I Torcida bili daleko ispred balkanski navijaca i to daleko...i pitanje kad picunje prodaja ulaznica za derbi?
-
- Kontakt:
Kada se zavrsi ova akcija. Logicno, zar ne 

O tkome ili o čemu se ovde radi?StrikeWarzone je napisao/la: ↑08 feb 2022, 11:15Nikola Nikić za portal radio/sarajevo.baČuo sam za jedan slučaj da je neko doveo neko dijete i nije odigralo ni sekunde jedne. Sada oni traže 75.000 KM što dijete nije igralo!? A to je samo jedan slučaj! A, neko ga je doveo. Zna se ko ga je dovodio, ko je bio sportski direktor, ko je bio predsjednik. Ovo je isti slučaj kao što nas j*** u državi. Isti slučaj! Reci ko je uzeo majku mu j****, neko je napravio ovo, poručuje Nikić.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Stjepanovićmavi je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:46O tkome ili o čemu se ovde radi?StrikeWarzone je napisao/la: ↑08 feb 2022, 11:15Nikola Nikić za portal radio/sarajevo.baČuo sam za jedan slučaj da je neko doveo neko dijete i nije odigralo ni sekunde jedne. Sada oni traže 75.000 KM što dijete nije igralo!? A to je samo jedan slučaj! A, neko ga je doveo. Zna se ko ga je dovodio, ko je bio sportski direktor, ko je bio predsjednik. Ovo je isti slučaj kao što nas j*** u državi. Isti slučaj! Reci ko je uzeo majku mu j****, neko je napravio ovo, poručuje Nikić.
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Odgovorno lice je pitarski ker Selen Balic
On je doveo i Stjepanovica i Kovacevica a sve u dogovoru sa moronima Husrom i Ibrakovicem.
On je doveo i Stjepanovica i Kovacevica a sve u dogovoru sa moronima Husrom i Ibrakovicem.
713 uplaćenih članarina u posljednja 24 sata! 

FK Željezničar od 1. januara ima 9.461 aktivnih članova i na korak smo cilju od 10.000
Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete vrlo jednostavno putem interneta - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/ ili dolaskom na Stadion Grbavica.
FK Željezničar od 1. januara ima 9.461 aktivnih članova i na korak smo cilju od 10.000
Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete vrlo jednostavno putem interneta - https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/ ili dolaskom na Stadion Grbavica.
Prije mislim da je rijec o Vistici, zar nije neko pisao da moramo platiti nekome naknadu za treniranje gdje on igrao prije?lijevapolutka je napisao/la: ↑08 feb 2022, 21:49Stjepanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.