Jel moguce da ovaj lik igra u Sim Baua u prvoj ligi Federacije??? Bas sam se iznenadio sad kad sam ga zaguglao
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
I meni bas cudno, nemam pojma za vas ali meni je i Rodrigo bio dobar, komotno bi i danas mogao biti na klupi, svakako nemamo stranaca. Kakve je Ibraga samo igrace nasao nek nam je ziv i zdrav, kako bi nam on sada valjao kao scout u pm...nekoIzMostara je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:31Jel moguce da ovaj lik igra u Sim Baua u prvoj ligi Federacije??? Bas sam se iznenadio sad kad sam ga zaguglao
Al jbg
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ja sam još nakon utakmice protiv Igmana mislio da će ga vratiti, i baš sam se čudio zašto nije vraćen.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:34I meni bas cudno, nemam pojma za vas ali meni je i Rodrigo bio dobar, komotno bi i danas mogao biti na klupi, svakako nemamo stranaca. Kakve je Ibraga samo igrace nasao nek nam je ziv i zdrav, kako bi nam on sada valjao kao scout u pm...nekoIzMostara je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:31Jel moguce da ovaj lik igra u Sim Baua u prvoj ligi Federacije??? Bas sam se iznenadio sad kad sam ga zaguglao
Al jbg
Ibro ima njuh za igrače i on bi bio odličan kao šef skauting službe o kojoj je Feđa govorio.
Vratite Ibru u klub.
Hare..potpiši

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
jest zvijer bio, tacno steta sto je malo trajao, nije znao lopte vele al je zato bio uvijek prespreman, za Fedjinog presinga dusu dao
Ne znam kako sad nemamo vezu za ovakve tipove igraca, vrlo jeftini a mogu biti dobro iskoristivi.
Brandao je u top20 strijelaca kluba vec odavno, zasto ne pokusati iskopati novog?
Ne znam kako sad nemamo vezu za ovakve tipove igraca, vrlo jeftini a mogu biti dobro iskoristivi.
Brandao je u top20 strijelaca kluba vec odavno, zasto ne pokusati iskopati novog?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ode Gagi, dodje Pongi

Da se ja pitam danas bi Ibraga bio u klubu, pa kakav on osjecaj ima za igrace.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nuđena mu je pozicija u klubu nakon što je prestao biti šef stručnog štaba ali je on odbio bilo koju poziciju.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 08:55Da se ja pitam danas bi Ibraga bio u klubu, pa kakav on osjecaj ima za igrace.
Neće on tamo radi jedne osobe, svi znamo koje.ra1981 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 09:40Nuđena mu je pozicija u klubu nakon što je prestao biti šef stručnog štaba ali je on odbio bilo koju poziciju.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 08:55Da se ja pitam danas bi Ibraga bio u klubu, pa kakav on osjecaj ima za igrace.
Inače, Ibro bi došao i džaba radio za Velež. Finansijski je neovisan a emocinalno jako vezan za Velež.
Treba sve uraditi da se taj čovjek vrati u institucije Veleža.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
+1mozak je napisao/la: ↑09 feb 2022, 11:59Neće on tamo radi jedne osobe, svi znamo koje.ra1981 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 09:40Nuđena mu je pozicija u klubu nakon što je prestao biti šef stručnog štaba ali je on odbio bilo koju poziciju.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 feb 2022, 08:55Da se ja pitam danas bi Ibraga bio u klubu, pa kakav on osjecaj ima za igrace.
Inače, Ibro bi došao i džaba radio za Velež. Finansijski je neovisan a emocinalno jako vezan za Velež.
Treba sve uraditi da se taj čovjek vrati u institucije Veleža.
Svaka ti je na mjestu
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Iz pouzdanih izvora, Ovcina ima 2700 a ovi mu davali 3700 i on se uvrijedio, mogli su malo pojačati, uvek skrtarimo i onda kuknjava.
-
- Kontakt:
Netacno, reci cemo ovako da ne bude previse informacija, uostalom ovakve stvari i ne treba iznositi na javni forum:
Ovcina je puno prije pokazao sta zeli nacinom pregovaranja, prije ikakve ponude Veleza
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Neću da ulazim u to kakav je Ovcina, ali ovo što sam iznio je 100% istina. Zato nam niko i neće da dođe, razumijem da ne treba ludovati sa platama i onda zavaliti igrača, ali sa ovakvim ponudama mi nikad nećemo dovesti nekoga kvalitetnog, nije ovo 2009.
-
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑09 feb 2022, 16:22Netacno, reci cemo ovako da ne bude previse informacija, uostalom ovakve stvari i ne treba iznositi na javni forum:
Ovcina je puno prije pokazao sta zeli nacinom pregovaranja, prije ikakve ponude Veleza
Ovcina nije trazio 3700 nzm odkud ti ta info. Trazio je previsoku platu sto i nije zasluzeno. Pored plate je jos dodatno stvari trazio. Da sad neiznosim previse informacija
-
- Kontakt:
Ma preko pet hiljada nikom ne dati. Samo provjerenoj klasi. Nije ovo Bundesliga.
-
- Kontakt:
Da li sam ja dobro čuo, da je u ovom videu što je sad Velež TV izbacio neko za Ovčinu rekao,, posljednji put u Veležovoj opremi''
-
- Kontakt:
I ovi sa Velez tva se malo previse zajebavaju
-
- Kontakt:
Ma zabebavaju se ali u svakoj sali ima pola istine
-
- Kontakt:
Normala se saliti ali kad vidis da se ne dopada igracima onda prestani. Oni su u turskoj trebaju biti neprimjetni a ne tamo da se zajebavaju ili dignu nekome zivce
-
- Kontakt:
Ja sam Ovčinu već otpiso.Samo bi ga na tribine poslo i nisam bio za to da se vodi na pripreme. 

Neko mu 2019godine dao 2700? Daj nemoj da se salimo.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.