Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Vidi vi se vec predali pa samo je sedam bodova zaostatka
Rođen s tobom da budem
A vi se ko još nadateFaraon iz Visokog je napisao/la:Vidi vi se vec predali pa samo je sedam bodova zaostatka
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Smiji se ti do sutra, ali to bi bila jako uspješna sezona za vas ako bi se tako desiloLBJ MVP je napisao/la:Viceprvak Evrope,Viceprvak Primere i Viceprvak Kupa KraljaRsehaA je napisao/la:Koje bola 3 tituleBrnjoo je napisao/la:Real osvaja tri titule ove sezone![]()
Pa uz tu sreću da izbjegnemo Barcu moguće je ne bi volio ni na Uniteda naletitMandrak je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Smiji se ti do sutra, ali to bi bila jako uspješna sezona za vas ako bi se tako desiloRsehaA je napisao/la: Viceprvak Evrope,Viceprvak Primere i Viceprvak Kupa Kralja...ali ne može ni to (na vašu nažalost) jer valja doci do finala LP.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Toxicity je napisao/la:Pa vidiš da se sjećamo loših stvari većinombparena je napisao/la:E sad ste poceli pisat kako treba i kako vam dolikuje - ono .....
sjecas li se kad smo .... sjecas li se .. itd.
nekih stvari se jos malo pa necete ni sjecat![]()
@ los blanos2, mislim da je bilo 1 - 4 ako se ne varam?
jao @brene, faraona,mandraka

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
normalno,dok ima teoretske sanse ja cu se nadatLBJ MVP je napisao/la:A vi se ko još nadateFaraon iz Visokog je napisao/la:Vidi vi se vec predali pa samo je sedam bodova zaostatka
Rođen s tobom da budem
Pomiješao si 2002/03 i 2004/05.legenda reala je napisao/la:Blancos kad je bila bomba igrali smo sa Sosiedadom bilo 0:0 .i utakmica se nastavila drugi put i Zidan dao go za pobijedu (mislim da je prekinuta negdje oko 70 minute )tad smo preuzeli prvo mjesto od Sosiedada i osvojili titulu mislim da je to ta sezona bila
Utakmica na ESB-u prekinuta je u sezoni 2004/05, kada je Barça osvojila Pirmeru. Utakmica je prekinuta 7 minuta prije kraja, do tada je rezultat bio 1:1 (Ronaldo 41. min. i Nihat 72. min), Zidane je zabio iz penala u 88. minuti.
[youtube][/youtube]
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
...smijesan si bgm...Brnjoo je napisao/la:Real osvaja tri titule ove sezone
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ehhh sutra tekma sa Sevillom, bice zahebano 
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
A nije mi jasno zašto je Pedro Leon odjednom ispao iz sastava (bar je ulazio kao zamjena redovito i igrao je kup utakmice), bezveze trošimo prvotimce u kup utakmicama a igrači poput Kake i Leona sjede i griju klupu, i onda će se morat izvlačit na priču kako smo umorni.. Pa rotiraj!
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Nail for Real
- Kontakt:
My manBrnjoo je napisao/la:Real osvaja tri titule ove sezone
EDIT: Jooj sta sve procitah ovdje, kiksamo jednu i opet ne valja ovaj, ne valja onaj, zbog ovog smo izgubili, da je ovaj igrao bolje mi bi dobili itd
Sad nam ostaje da cekamo Barcelonin kiks i da uradimo sta se mora uraditi u El Clasicu.
Neko rece da nam igra zavisi od Ronalda. To je netacno. Igra nam u velikoj mjeri zavisi od Xabi Alonsa, organizatora igre. A kad cemo vec kod igraca koji doprinose timu onda mozemo slobodno reci da je OZIL bio jedan od najboljih u mecu sa Osasunom, i siguran sam da ce on biti nosilac Realove igre sljedecih godina.
Procitah negdje da kada Ronalda ne ide, tu obicno uskoci Higuain i no problemo. Ali to nije tako. Higuain jeste vazan za ovu ekipu, ali ja ne bih krivio napadaca u ovom slucaju Benzemu jer je odigrao korektno utakmicu.
Opet kazem, ostalo je jos dosta kola da se igra, i ovo jos nije gotovo ( cak stavise, neodoljivo podsjeca na sezonu 2006-2007
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
kad si drugi i imas boljeg ispred sebe - samo se kiksu mozes nadat - u ovom slucaju ne nadaj se - il nadaj se - samo je nada - 7.
A poslije Madrida bice i veca -10.
A poslije Madrida bice i veca -10.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nije ni meni..Mou vamo prica price kako su se u januaru igraci fizicki iscrpili prvih 11, a nerotira ih uopceToxicity je napisao/la:A nije mi jasno zašto je Pedro Leon odjednom ispao iz sastava (bar je ulazio kao zamjena redovito i igrao je kup utakmice), bezveze trošimo prvotimce u kup utakmicama a igrači poput Kake i Leona sjede i griju klupu, i onda će se morat izvlačit na priču kako smo umorni.. Pa rotiraj!
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Evo jedan clanak, cisto da vam popravi raspolozenje.
http://www.defensacentral.com/real_madr ... s-We-Can--
EDIT:

Jbo majku ko braca blizanci...
http://www.defensacentral.com/real_madr ... s-We-Can--
EDIT:

Jbo majku ko braca blizanci...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Mislim da su sa ovim sve zagonetke ovog djela razotkrivene 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju, a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...
Ovo sam napisao tacno prije 15 dana. Prosudite sami jesam li bio upravu?
Ovo sam napisao tacno prije 15 dana. Prosudite sami jesam li bio upravu?
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 17 feb 2011, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
....nemoj se prosipati...Harrison je napisao/la:Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju, a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...
- anonymousHD
- Kontakt:
Mora da se šališ...Harrison je napisao/la:Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju, a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...
Inaće ga zovu takticarHarrison je napisao/la:Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju, a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
Harrison je napisao/la:Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju, a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...
NO COMMENT!!!
PS. Nismo te odmah prepoznali
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.