Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 jan 2011, 23:04

Vidi vi se vec predali pa samo je sedam bodova zaostatka
Rođen s tobom da budem

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jan 2011, 23:05

Faraon iz Visokog je napisao/la:Vidi vi se vec predali pa samo je sedam bodova zaostatka
A vi se ko još nadate :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 31 jan 2011, 23:06

LBJ MVP je napisao/la:
RsehaA je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Real osvaja tri titule ove sezone ;)
Koje bola 3 titule :lol: :lol:
Viceprvak Evrope,Viceprvak Primere i Viceprvak Kupa Kralja :mrgreen:
Smiji se ti do sutra, ali to bi bila jako uspješna sezona za vas ako bi se tako desilo ;) ...ali ne može ni to (na vašu nažalost) jer valja doci do finala LP.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jan 2011, 23:12

Mandrak je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
RsehaA je napisao/la: Viceprvak Evrope,Viceprvak Primere i Viceprvak Kupa Kralja :mrgreen:
Smiji se ti do sutra, ali to bi bila jako uspješna sezona za vas ako bi se tako desilo ;) ...ali ne može ni to (na vašu nažalost) jer valja doci do finala LP.
Pa uz tu sreću da izbjegnemo Barcu moguće je ne bi volio ni na Uniteda naletit :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 feb 2011, 00:54

Toxicity je napisao/la:
bparena je napisao/la:E sad ste poceli pisat kako treba i kako vam dolikuje - ono .....

sjecas li se kad smo .... sjecas li se .. itd.

nekih stvari se jos malo pa necete ni sjecat :D
Pa vidiš da se sjećamo loših stvari većinom :mrgreen:

@ los blanos2, mislim da je bilo 1 - 4 ako se ne varam?
:lol: ma nebitno mislim da je Eto zaprcio 4 komada..sijecam se i kad je R.Zaragosa postigla 5 komada u tom nizu poraza a Milito sam 4 o 5 komada na ESB ..
jao @brene, faraona,mandraka slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 feb 2011, 09:32

LBJ MVP je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Vidi vi se vec predali pa samo je sedam bodova zaostatka
A vi se ko još nadate :lol:
normalno,dok ima teoretske sanse ja cu se nadat :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 01 feb 2011, 12:33

legenda reala je napisao/la:Blancos kad je bila bomba igrali smo sa Sosiedadom bilo 0:0 .i utakmica se nastavila drugi put i Zidan dao go za pobijedu (mislim da je prekinuta negdje oko 70 minute )tad smo preuzeli prvo mjesto od Sosiedada i osvojili titulu mislim da je to ta sezona bila
Pomiješao si 2002/03 i 2004/05. ;)

Utakmica na ESB-u prekinuta je u sezoni 2004/05, kada je Barça osvojila Pirmeru. Utakmica je prekinuta 7 minuta prije kraja, do tada je rezultat bio 1:1 (Ronaldo 41. min. i Nihat 72. min), Zidane je zabio iz penala u 88. minuti.

[youtube][/youtube]
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 01 feb 2011, 12:38

...smijesan si bgm... :D

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 feb 2011, 15:08

Ehhh sutra tekma sa Sevillom, bice zahebano 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 01 feb 2011, 15:20

A nije mi jasno zašto je Pedro Leon odjednom ispao iz sastava (bar je ulazio kao zamjena redovito i igrao je kup utakmice), bezveze trošimo prvotimce u kup utakmicama a igrači poput Kake i Leona sjede i griju klupu, i onda će se morat izvlačit na priču kako smo umorni.. Pa rotiraj!
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 feb 2011, 15:59

My man :D Kad smo svojevremeno mogli 13 mozemo i 7 bodova bez obzira na snagu Barcelone.

EDIT: Jooj sta sve procitah ovdje, kiksamo jednu i opet ne valja ovaj, ne valja onaj, zbog ovog smo izgubili, da je ovaj igrao bolje mi bi dobili itd :lol: :lol: Ovo je jednostavno bilo tesko gostovanje, bez obzira na tabelu, i ne trebamo uzimati ovo kao tragediju, jer kao sto sam negdje na pocetku sezone rekao, ovih situacija bice jos x puta...
Sad nam ostaje da cekamo Barcelonin kiks i da uradimo sta se mora uraditi u El Clasicu.

Neko rece da nam igra zavisi od Ronalda. To je netacno. Igra nam u velikoj mjeri zavisi od Xabi Alonsa, organizatora igre. A kad cemo vec kod igraca koji doprinose timu onda mozemo slobodno reci da je OZIL bio jedan od najboljih u mecu sa Osasunom, i siguran sam da ce on biti nosilac Realove igre sljedecih godina.

Procitah negdje da kada Ronalda ne ide, tu obicno uskoci Higuain i no problemo. Ali to nije tako. Higuain jeste vazan za ovu ekipu, ali ja ne bih krivio napadaca u ovom slucaju Benzemu jer je odigrao korektno utakmicu.

Opet kazem, ostalo je jos dosta kola da se igra, i ovo jos nije gotovo ( cak stavise, neodoljivo podsjeca na sezonu 2006-2007 :D )
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 feb 2011, 16:31

kad si drugi i imas boljeg ispred sebe - samo se kiksu mozes nadat - u ovom slucaju ne nadaj se - il nadaj se - samo je nada - 7. :D

A poslije Madrida bice i veca -10. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 feb 2011, 16:34

Toxicity je napisao/la:A nije mi jasno zašto je Pedro Leon odjednom ispao iz sastava (bar je ulazio kao zamjena redovito i igrao je kup utakmice), bezveze trošimo prvotimce u kup utakmicama a igrači poput Kake i Leona sjede i griju klupu, i onda će se morat izvlačit na priču kako smo umorni.. Pa rotiraj!
Nije ni meni..Mou vamo prica price kako su se u januaru igraci fizicki iscrpili prvih 11, a nerotira ih uopce :? Canalasu i P.Leonu came na klupi a sigurno imaju kvalitet i sada ovako neuigrani da igraju u tekmam tipa Osasuna, Almerija itd :(

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 01 feb 2011, 19:51

Evo jedan clanak, cisto da vam popravi raspolozenje.
http://www.defensacentral.com/real_madr ... s-We-Can--

EDIT:
slika
Jbo majku ko braca blizanci...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 01 feb 2011, 22:10

Mislim da su sa ovim sve zagonetke ovog djela razotkrivene :D

[youtube][/youtube]

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 02 feb 2011, 12:34

Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju, a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...

Ovo sam napisao tacno prije 15 dana. Prosudite sami jesam li bio upravu?
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 17 feb 2011, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 02 feb 2011, 14:09

Harrison je napisao/la:Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju, a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...
....nemoj se prosipati... :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 02 feb 2011, 16:21

Harrison je napisao/la:Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju, a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...
Mora da se šališ...

RsehaA
Kontakt:

Post Postao/la RsehaA » 02 feb 2011, 16:39

Inaće ga zovu takticar ;) :D
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 02 feb 2011, 16:43

NO COMMENT!!! :shock: :oops: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS. Nismo te odmah prepoznali :twisted:
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.