Kakve to veze ima s ovom temom?
P.s. u pitanju je test kanal
Yebo te ja ko da si vlasnik Arene, a ne neki duplizac tamo
Mozda i jeste vlasnik ili nesto slicno, sta znas...
Ne znam čemu ovakav komentar ali razumijem frustraciju. Puno pozdrava
Ne brini, bit će. Izbačena je tijekom ove pauze jer se samo vrte jingleovi.BiHSportman je napisao/la: ↑10 feb 2022, 20:48Hoce li biti vracena Moja TV Sport na Moju Web TV? Iz nekog razloga je nedavno izbacena, a 2. sedmice do pocetka takmicenja.
Ostali dižu jednom godišnje, Telecom urijetko. Proširena je ponuda, bit će duplo veće brzine neta pa je poskupljenje i logično. Barem mi korisnici plaćamo ono što i imamo a ne kao kod drugih gdje se plaćaju Arene kojih nema godinu dana
Sad je u cijenu uključena MojaWeb TV i Flix, usluge koje su skupa koštale 4,5KM. Nije sad da se ništa nije dobilo nazad.
Sve Arene koje su zasad namijenjene korisnicima u BiH su tu.
Budimo realni ovo su dva smjehotresa od usluga. WebTV ne vrijedi pišljivog boba, skroz zapuštena usluga. Flix je onako lagano najlošiji katalog koji sam ja vidio, a vidio sam ih mnogo.
Meni kao korisniku itekako vrijedi, najlakši način da gledam Arene kada nisam ispred TVa. Plus je legalno i radi odlično.
Pojedini korisnici plaćaju 1KM (od 1.4. svima uključeno u pretplatu) a može se aktivirati za 2 uređaja istovremeno.messilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:23Okej je u kontekstu ako je uključeno u paket, ali naplaćivati onu sramotu svojim korisnicima je van svake pameti. Plus što ne može više od jednog uređaja istovremeno.
Nevjerovatno da u ovih godinu dana ništa nisu uradili po pitanju WebTV, a tu su lagano mogli namlatit najviše para.
Poenta je bila da poskupljenje nije došlo "džaba". Stara mi koristi WebTv već godinama i ne žali se, a i ja dok sam koristio nije bilo nekih problema, ali svi imamo drugačije standarde i šta je dobro. Najbitnije je da ne šteka, sad kvalitet slike meni nije toliko bitan. Meni je ovo povećanje "samo" 1.5KM jer WebTV i onako plaćam.
Nije baš. Kablovska se bavi samo televizijom. Ukupna usluga, ponuda uređaja, cijene, podrška korisncima, stabilnost televizije, 4G mreža, ponude net mobilnih paketa (mada, i tu se može poraditi).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.