Sport i TV
- westsideSB96
- Kontakt:
Re: Sport i TV
.
Zadnja izmjena: westsideSB96, dana/u 22 feb 2022, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.
NKŠB ponos HRHB
Dečko je psihijatrijski slučaj + antireklama.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ne radi mi Arena Sport 3, na kojoj je bio Lazio, a bit će tu i Inter. Da li još nekome neće? Crna slika samo, ostale Arene ok.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Baš sad i od svih baš ta Arena, a kontao Inter gledat.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Bitno je šta je gledano i šta se traži, nije isto derbi Mađarske lige ili osrednji meč Serije A čiju možda jednu tekmu po kolu propustimo. Sve utakmice La Lige i Serije A idu u BiH + derbi utakmice u Ligi 1 i sve ostalo najbolje. Bit će još više kanala za nas u BiH pred novu sezonu, naravno samo kod operatera koji već i imaju kanale TV Arena Sport

Eto ovdje da ne bude tamo off.
👑 TOM BRADY 👑
naq kojem od areninih kanala je sutra prenos finala kupa kralja?
Dobra stvar sto je AS napokon pocela stavljati golove na YT kanal, ali sto nije malo bolje kvalitete? Ovo je kao sa SD kanala slika ybt.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neki su HD a neki FHD, ne znam šta je u pitanju. Dobro je što su ubacili i komentatore jer su prije stavljali samo ono sa feeda.
Izgleda da je slabije kad ima i komentator.
👑 TOM BRADY 👑
Nisam naisao jos na FHD, a i ovi sto su 720p ovo je karna od slike. Al aj valjda to jos poprave obzirom da je tek pocetak.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
HNL ponovo na HTV-u poslije 11 godina (za područje Hrvatske, za region ostaje isto kao i do sada, na Areni)
Nista se jos ne zna osim da je HT kupio prava. 1 utakmica ide na HRTu. Oce li ostati na Arenama nije poznato jos, sumnjam posto je paprena cifra.jolicnikola je napisao/la: ↑21 feb 2022, 20:50HNL ponovo na HTV-u poslije 11 godina (za područje Hrvatske, za region ostaje isto kao i do sada, na Areni)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- westsideSB96
- Kontakt:
Dva nova kanala će biti, isto kao MojaTV od bhtLillard je napisao/la: ↑21 feb 2022, 21:12Nista se jos ne zna osim da je HT kupio prava. 1 utakmica ide na HRTu. Oce li ostati na Arenama nije poznato jos, sumnjam posto je paprena cifra.jolicnikola je napisao/la: ↑21 feb 2022, 20:50HNL ponovo na HTV-u poslije 11 godina (za područje Hrvatske, za region ostaje isto kao i do sada, na Areni)
NKŠB ponos HRHB
Kriminalci sa Arena na čelu sa luđakom i shizofrenikom Aleksandrom Vučićem:
https://b.ljesak.info/kolumna/kolumne/v ... aka/374723
https://b.ljesak.info/kolumna/kolumne/v ... aka/374723
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kakav je ovo problem, unesem sve ispravno, ali mi ovo izbaci
Neuspješna naplata putem platne kartice. Greška 1050 - Transakcija je odbijena. Provjerite da li ste ispravno unijeli CVV/CVC broj
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.