Jah.
Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
zamisli kako je doticni reagovao na vijest da ce se ugasiti fb za evropu, gdje bi on svoje frustracije lijecio onda, gdje komentar ostavit i na koji nacin da se njegovo cuje, vjerovatno bi ganjao neke tv emisije i psovao svima redom od babe na salteru za telefonom do portira da ga ukljuce u eterbombaysaphire je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:26Samo zbog ovakvih stvari mi je žao što sam ugasio facebook profil prije 5-6 godina , da mu odgovorim neke stvarimarlostanf1eld je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:23bombaysaphire je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:15
Šta pišu sviju ti ? Baci kakav shot-screen , mogu misliti ...
eto jednog debila, a ima ih jos![]()
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
- Kontakt:
Pa dobili smo Belgiju koja je na papiru jača od sve tri ekipe bez Marice ,Irene i Melise .Kanada igra bez najbolje košarkašice Kie Nurse i Rainckock Ekunkwo ,Ayim se oprostila .Japan također isto tako za razliku od OI nema 5-6 košarkašica koje su osvojile 2.Mjesto.Kanađanke na papiru jesu bolje od nas ali imaju i naše košarkašice šta reći u tom meču.marlostanf1eld je napisao/la: ↑10 feb 2022, 12:04Gledam ove 2 ekipe evo, nista specijalno. Sa Maricom smo mogli nesto napraviti protiv njih
Mara kad dođe na okupljanje, neka ne trenira jako, neka trckara i neke lagane treninge, valjda na SP bude 100%.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
A, kad je Prvenstvo?
Ispade po nas dobro ovo nakon Maricine povrede ...
OktobarSwanfilter je napisao/la: ↑10 feb 2022, 16:47A, kad je Prvenstvo?
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo ovaj komentator na SK sto komentarise Srbija-Juzna Koreja kaze da smo se prvi put kvalifikovali na Svjetsko prvenstvo jer nema Bjelorusije
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Tako je, Kanađani su to već potvrdilisvrakino1921 je napisao/la: ↑10 feb 2022, 21:13Evo ovaj komentator na SK sto komentarise Srbija-Juzna Koreja kaze da smo se prvi put kvalifikovali na Svjetsko prvenstvo jer nema Bjelorusije
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sad tek vidim da se Irena Vrancic oporavila i igra za svoj klub... e sad tek nije jasno sto je nije zvao a zvao domuzin ili ovu iz Svedske jer one ne bi vidjele minute da su takmičarske utakmice a ovako mozda i udju koji minut... nije valjda da se odrice jedne od rijetkih igracica koje nam mogu pomoci u rotaciji...
Nesto si mi previse nervozan za nekoga ko nema FB i ne cita klix.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:26Samo zbog ovakvih stvari mi je žao što sam ugasio facebook profil prije 5-6 godina , da mu odgovorim neke stvarimarlostanf1eld je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:23bombaysaphire je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:15Šta pišu sviju ti ? Baci kakav shot-screen , mogu misliti ...
eto jednog debila, a ima ih jos![]()

-
- Kontakt:
Irena je tek pocela da igra nema ni mjesec dana.Kompromis je napisao/la: ↑11 feb 2022, 09:34Sad tek vidim da se Irena Vrancic oporavila i igra za svoj klub... e sad tek nije jasno sto je nije zvao a zvao domuzin ili ovu iz Svedske jer one ne bi vidjele minute da su takmičarske utakmice a ovako mozda i udju koji minut... nije valjda da se odrice jedne od rijetkih igracica koje nam mogu pomoci u rotaciji...
Sloboda je moja nacija
Nepozivanje Vrancic (iz bilo kojeg razloga) je odlicna vijest.
https://sportsport.ba/kosarka/docek-kos ... uka/402700

Mada ima tu jos nekih koje su za odstraniti iz reprezentacije. A bit ce i to aBd.

Mada ima tu jos nekih koje su za odstraniti iz reprezentacije. A bit ce i to aBd.

-
- Kontakt:
Ne seri i ne prdi ovdje veze nemaš.TheChief je napisao/la: ↑11 feb 2022, 09:50Nepozivanje Vrancic (iz bilo kojeg razloga) je odlicna vijest.
Mada ima tu jos nekih koje su za odstraniti iz reprezentacije. A bit ce i to aBd.![]()
Sloboda je moja nacija
Nema sta odlicna vijest se odricati jedne od boljih i korisnijih igracica... 90% igracica srpskih igracica u nasoj reprezentaciji sigurno vise vole Srbiju nego BiH pa opet daju sve najbolje od sebe za reprezentaciju (ovdje iskljucujem Maricu koju maltene boli ona stvar za Srbijom i Nikolinu Babic koja je rodjena i odrasla u Sarajevu) i kad to pisem mislim i na one rotacijske igracice koje nisu ovdje na spisku...
Osnuj ti svoju SDA reprezentaciju slobodno niko ti ne brani... nek ti Elvedin Pezic bude selektor, Senad Topčagic portparol a Nihad Alickovic predsjednik saveza a nas pusti da navijamo za ovu sadasnju...
Osnuj ti svoju SDA reprezentaciju slobodno niko ti ne brani... nek ti Elvedin Pezic bude selektor, Senad Topčagic portparol a Nihad Alickovic predsjednik saveza a nas pusti da navijamo za ovu sadasnju...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 11 feb 2022, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ni ne pomisljam da se raspravljam sa Tuzlakom o relaciji BiH-Srbija u bilo kojem kontekstu. Mislim, ja bih se trebao raspravljati sa ovakvim koji covjeka koji je "zasluzan" za link koji sam postavio docekuju ovako.Sunderland je napisao/la: ↑11 feb 2022, 09:55Ne seri i ne prdi ovdje veze nemaš.TheChief je napisao/la: ↑11 feb 2022, 09:50Nepozivanje Vrancic (iz bilo kojeg razloga) je odlicna vijest.
Mada ima tu jos nekih koje su za odstraniti iz reprezentacije. A bit ce i to aBd.![]()

-
- Kontakt:
Iznerviram se kada vidim botove šta pišu , koliko jadan možeš biti da budeš botTheChief je napisao/la: ↑11 feb 2022, 09:40Nesto si mi previse nervozan za nekoga ko nema FB i ne cita klix.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 feb 2022, 13:26Samo zbog ovakvih stvari mi je žao što sam ugasio facebook profil prije 5-6 godina , da mu odgovorim neke stvari![]()
![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Koje su to igračice ?TheChief je napisao/la: ↑11 feb 2022, 09:50Nepozivanje Vrancic (iz bilo kojeg razloga) je odlicna vijest.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
I sta sad, ti u namjeri da ispadnes frajercina koja uziva da gleda one koji javno ispoljavaju mrznju i netrpeljivost prema ovoj zemlji, pljujes po dokazanim patriotama i ljudima koji bi zivot dali za nju? Popljujes tu trojicu da uzdignes Irenu i ostale koji bi najradije da se sutra ugasi ova drzava? Zbog takvih mulaca koji ga bacaju na Vukanovica, Stanivukovica i ostale cetnike i dozivljavamo genocid svakih 50 godina.
A, sto se SDA tice, da Bog da se sutra raspala, sto se mene tice. Naravno, zajedno sa SDP-om i svim ostalim frakcijama koje su nastale iz njih iskljucivo zbog zadovoljavanja licnih interesa.
Ghuraba je napisao/la: ↑11 feb 2022, 10:30I sta sad, ti u namjeri da ispadnes frajercina koja uziva da gleda one koji javno ispoljavaju mrznju i netrpeljivost prema ovoj zemlji, pljujes po dokazanim patriotama i ljudima koji bi zivot dali za nju? Popljujes tu trojicu da uzdignes Irenu i ostale koji bi najradije da se sutra ugasi ova drzava? Zbog takvih mulaca koji ga bacaju na Vukanovica, Stanivukovica i ostale cetnike i dozivljavamo genocid svakih 50 godina.
A, sto se SDA tice, da Bog da se sutra raspala, sto se mene tice. Naravno, zajedno sa SDP-om i svim ostalim frakcijama koje su nastale iz njih iskljucivo zbog zadovoljavanja licnih interesa.

Npr. ove koju su s njom bile u BL.bombaysaphire je napisao/la: ↑11 feb 2022, 10:14Koje su to igračice ?TheChief je napisao/la: ↑11 feb 2022, 09:50Nepozivanje Vrancic (iz bilo kojeg razloga) je odlicna vijest.
Broj odigranih minuta na EB:
Vrancic 8 min
Domuzin 5 min
Miseljic 0 min
Jedino Deura imala minutazu, a i ona je igrala katastrofalno prvenstvo.
Dakle, nikakav minus nece biti njihovo neigranje.

A ovaj broj odigranih minuta i njihovo pozivanje u BL govori o tome sta je za cilj imao taj skup.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Quartararo, TripleThreat i 4 gosta.