Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sudbina Fabrike duhana Sarajevo uskoro kuca i na adresi Zvornička 27...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Patetićni pijaćari se ponovno naguziše?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam, ide 3. mjesto i kup i sa njim i bez njegaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:13Hocel ovcina vise potpisatGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:10Katastrofa brate, gasimo se..opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:42
Gospodine , posto kirija i kad će se izmirit dug . Al ozibljno kolko je sad kirija ,nešto je Mandic govorio 4000 vi htjeli za markicu , šta bi na kraju![]()
Mozes mi postaviti velezov trofej prvaka BiH ? Da mogu staviti na avatara, hvala![]()
![]()

A naravno leci će i autobus kad kup osvojimo aBd, koji je gosp Ismir obećao

Kazu, Vico mu poslao rezervnu gumu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Opet zavisite o jednom covjeku i opet ako se desi da Mirvic ode kao i prethodnici, jedino sto Sarajevu ostaje su ogromne plate i 30 gladnih igraca koji nece u autobus jer nemaju ni luch paketic
I nikako da shvatite da bez Zakona o sportu, svaki investitor ima rok trajanja
@GiS mi smo toliko veliki da su navijaci otisli i kupili bus, ne cekamo nikoga. Organizujte se, il cekate da ga prvo Manijaci kupe
@GiS mi smo toliko veliki da su navijaci otisli i kupili bus, ne cekamo nikoga. Organizujte se, il cekate da ga prvo Manijaci kupe

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 11 feb 2022, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Prolazak u grupnu fazu konf lige si preskocioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:15Ne znam, ide 3. mjesto i kup i sa njim i bez njegaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:13Hocel ovcina vise potpisatGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:10
Katastrofa brate, gasimo se..![]()
Mozes mi postaviti velezov trofej prvaka BiH ? Da mogu staviti na avatara, hvala![]()
![]()
A naravno leci će i autobus kad kup osvojimo aBd, koji je gosp Ismir obećao
Kazu, Vico mu poslao rezervnu gumu![]()

Tad ce vam avion kupit
Ko kakve sponzoruše, čekaju da im sugar daddy kupi bus
Pa bola mi sebi skupili pare i kupili autobus ima više od 10 godina

Pa bola mi sebi skupili pare i kupili autobus ima više od 10 godina

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
ošišaćemo se naćelavo kad prođemo u grupnu fazu
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pitari dragi,ovakva nakarada se ni posto ne kupuje.

Bolje i isplativije je rentat autobus pa gledajte sta sesterostruki sampion koristi,ovaj od rodjenih je za sirotinju.

Bolje i isplativije je rentat autobus pa gledajte sta sesterostruki sampion koristi,ovaj od rodjenih je za sirotinju.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:24Pitari dragi,ovakva nakarada se ni posto ne kupuje.
![]()
Medjugorje turs

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
2012. je kupljen bus druze, naravno da ce vremenom doci novi, ali kad se radi na stadionu i gruhaju milioni u tribine, onda bus dodje kao marlboro touch na trafici i nama navijacima i klubuAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:24Pitari dragi,ovakva nakarada se ni posto ne kupuje.
Bolje i isplativije je rentat autobus pa gledajte sta sesterostruku sampion koristi,ovaj od rodjenih je za sirotinju.
![]()

cuj bolje i isplatljivije rentat nesto nego imat svoje , jak si jak si

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 11 feb 2022, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
fudbalfudbal je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:25Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:24Pitari dragi,ovakva nakarada se ni posto ne kupuje.
![]()
Medjugorje turs![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- svrakino1921
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:17Opet zavisite o jednom covjeku i opet ako se desi da Mirvic ode kao i prethodnici, jedino sto Sarajevu ostaje su ogromne plate i 30 gladnih igraca koji nece u autobus jer nemaju ni luch paketic
@GiS mi smo toliko veliki da su navijaci otisli i kupili bus, ne cekamo nikoga. Organizujte se, il cekate da ga prvo Manijaci kupe![]()

Jooj kakav prcccc
Pravi onaj Hercegovacki prccc
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I opet ce nas neko drugi kupiti. Ismir ima veze kakve niko u ovoj ligi nema. Sutra ako mu bude problem finansirati FKS prodat ce nam drugom milionerukillafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:17Opet zavisite o jednom covjeku i opet ako se desi da Mirvic ode kao i prethodnici, jedino sto Sarajevu ostaje su ogromne plate i 30 gladnih igraca koji nece u autobus jer nemaju ni luch paketic
@GiS mi smo toliko veliki da su navijaci otisli i kupili bus, ne cekamo nikoga. Organizujte se, il cekate da ga prvo Manijaci kupe![]()

Pa to je bila zelja par navijaca, neki covjek je napisao na linkedinu zelju i Ismir je obecao, da se izaslo javno u akciju da navijaci kupe bus, kupili bi ga.
Mi se prvi zalažemo za zakon o sportu, druga stvar je sto nam je drzava retardirana. Imali bi jos jednog investitora da ima zakon o sportu, itekako su u klubu svjesni da ovako ne mozes dugotrajno, a da je isplativo i sekunde, kao i bilo koji drugi klub.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 11 feb 2022, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
E moj politika valjda ti znas kad si odvajao od usta da Velez kupi bus i da je u to doba ovo bila masina
Vidi se da si s novim politickim klubom navikao da nemate nista svoje vec da se koristite tudjim
Vidi se da si s novim politickim klubom navikao da nemate nista svoje vec da se koristite tudjim

Ako se bude snimao nastavak "Ko to tamo peva", može poslužit ovaj Vehležov krš!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ponavljam,nemojte trosit na bus .
Ionako ne putujemo daleko
Ionako ne putujemo daleko
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Otjerali me vaki od velezaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:28E moj politika valjda ti znas kad si odvajao od usta da Velez kupi bus i da je u to doba ovo bila masina
Vidi se da si s novim politickim klubom navikao da nemate nista svoje vec da se koristite tudjim![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kazu prije 10 godina bio masina

Kad idu na put iza njih se vozi rezervni ako ovaj stane

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
A ovaj derpe u klub sto je usao to nista je liAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:32Otjerali me vaki od velezaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:28E moj politika valjda ti znas kad si odvajao od usta da Velez kupi bus i da je u to doba ovo bila masina
Vidi se da si s novim politickim klubom navikao da nemate nista svoje vec da se koristite tudjim![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.