Dobro si rekao BILI ZRELI, a sad je masina se podmazala, vidis u Vice straha u ocima, samo nezz jel da ne primite tricu u sred BL ili da povuce se tuzba pred CASom??VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:16Koliko se sjecam vi ste ono bili zreli za 3 komada ali niste mogli primiti toliko.znas ono uletanje i tonekoIzMostara je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:58Dosao Vico da zamoli da vam zavalimo samo 3 komada. Sto se tice Zrinjskog ne brukaj se. Ljudi su brutalni, ubijaju sve redom i to zasluzeno. Ovaj Zrinjski je za proslogodisnji borac Man. City.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑11 feb 2022, 15:31
Pa kukaju svi na sampiona.i sad je teorija da je zrinjski jak zbog beusa a ljudi jedu malu djecu![]()
Cvijanovica svi Mogli zovu.polako ga privikavamo na civilizaciju bice on dobar
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Sta su oni njemu radili i kako su ga zadovoljili to mozemo samo da nagadjamo jer sve se desavalo iza zatvorenih vrata hotelske sobe u kojoj odsjedaju clanovi uprave veleeza.Predsjednik Vico Zeljkovic zadovoljan i nasmijan napustio je hotel u kojem su ga ugostili ljudi iz FK Velez

- Simpatizer
- Kontakt:
Dobicete po usima i u BL i pred CAS-om, a onda pocinje kmecanje.nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:22Dobro si rekao BILI ZRELI, a sad je masina se podmazala, vidis u Vice straha u ocima, samo nezz jel da ne primite tricu u sred BL ili da povuce se tuzba pred CASom??VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:16Koliko se sjecam vi ste ono bili zreli za 3 komada ali niste mogli primiti toliko.znas ono uletanje i tonekoIzMostara je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:58
Dosao Vico da zamoli da vam zavalimo samo 3 komada. Sto se tice Zrinjskog ne brukaj se. Ljudi su brutalni, ubijaju sve redom i to zasluzeno. Ovaj Zrinjski je za proslogodisnji borac Man. City.![]()
Cvijanovica svi Mogli zovu.polako ga privikavamo na civilizaciju bice on dobar

A tunel ceka vase igrace, iz njega se ne izlazi neokrznut.

Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 11 feb 2022, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
A onda su došli Šoše i Hasić, išamarali ih obojicu k'o osnovce i poslali uplakane na sovu i rekli: "Savez nek' radi šta hoće, mi ćemo im se svakako naguziti prije ili kasnije, vjerovatno uz espreso u Antaliji jer Vico ni ne pomišlja da pije tursku kahvu!"killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:19@Miljacka
Ne, tu mu je Mirvic yebao sve po spisku, uhvatio ga za vrat i rekao mu: "Ima da se bojis mene, mi cemo uloziti veliki novac u FKS, Savez nas mora slusati!"
Da, vjerujte u to, bas je ovako bilo! U lozi su zajedno sjedili jer nije smio Vico ni na wc od Mirvica, Ismirov zahtjev je da ga ima stalno na oku![]()
Istina živa!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Jeste, da!Miljacka je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:31A onda su došli Šoše i Hasić, išamarali ih obojicu k'o osnovce i poslali uplakane na sovu i rekli: "Savez nek' radi šta hoće, mi ćemo im se svakako naguziti prije ili kasnije, vjerovatno uz espreso u Antaliji jer Vico ni ne pomišlja da pije tursku kahvu!"killafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 17:19@Miljacka
Ne, tu mu je Mirvic yebao sve po spisku, uhvatio ga za vrat i rekao mu: "Ima da se bojis mene, mi cemo uloziti veliki novac u FKS, Savez nas mora slusati!"
Da, vjerujte u to, bas je ovako bilo! U lozi su zajedno sjedili jer nije smio Vico ni na wc od Mirvica, Ismirov zahtjev je da ga ima stalno na oku![]()
Istina živa!
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
#oprostiviconecemovise
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Izvinjavaju se Vici što ih je tuko...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:52Nije pristao da vas kupi, jedino Sejo Brajlovic da uleti sa besplatnim toplim obrokom za sve gladne radnike NK zeljeznicara![]()

Bili su mu skinuli tangice, samo da udje al pametan covjek.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Na kraju doso Avram,Catakovic,Mujakic i Suljic pa sad gledamo kako vas igrac hoce da pobijegne za Sarajevo al to nije strano jer i Mujezinovic je bjezao tako iz vrapcickog gigantaopalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:42Gospodine , posto kirija i kad će se izmirit dug . Al ozibljno kolko je sad kirija ,nešto je Mandic govorio 4000 vi htjeli za markicu , šta bi na krajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:38Treba li medalja iz binga i jedan trofej ? Pitam za druga ?opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:15Izvinite na upadu , došao sam samo da pitam da li su kmetovi platili porez i struju i naravno kiriju za stadion ? Isto se odnosi na ove iz lavora , hocel taj porez i kolko bi kirija na kraju , jel ne može markica ? Samo pitam , no hate nemojte se uspalit bezveze
#platipapametuj
#navikisveuzurpirati
![]()
![]()
Boli Mirvica neka stvar i za Savez i za vase politicke pijune iz uprave covjek veze nema sa tim stvarimakillafrommanilla je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:52Prava istina je da Vico ima vikendicu u Antaliji koju placa FK Velez pa smo se zato "pomirili"
Al Mirvic koji je rekao kad je dosao i kad su ga upoznali s 4R "ne bih se ja zamjerao Savezu bas odmah, moramo fino s Vicom"
Vico je za Ismira prijatelj bh. fudbala![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Katastrofa brate, gasimo se..opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:42Gospodine , posto kirija i kad će se izmirit dug . Al ozibljno kolko je sad kirija ,nešto je Mandic govorio 4000 vi htjeli za markicu , šta bi na krajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:38Treba li medalja iz binga i jedan trofej ? Pitam za druga ?opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:15Izvinite na upadu , došao sam samo da pitam da li su kmetovi platili porez i struju i naravno kiriju za stadion ? Isto se odnosi na ove iz lavora , hocel taj porez i kolko bi kirija na kraju , jel ne može markica ? Samo pitam , no hate nemojte se uspalit bezveze
#platipapametuj
#navikisveuzurpirati
![]()
![]()

Mozes mi postaviti velezov trofej prvaka BiH ? Da mogu staviti na avatara, hvala

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Hocel ovcina vise potpisatGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:10Katastrofa brate, gasimo se..opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:42Gospodine , posto kirija i kad će se izmirit dug . Al ozibljno kolko je sad kirija ,nešto je Mandic govorio 4000 vi htjeli za markicu , šta bi na krajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:38
Treba li medalja iz binga i jedan trofej ? Pitam za druga ?
![]()
![]()
![]()
Mozes mi postaviti velezov trofej prvaka BiH ? Da mogu staviti na avatara, hvala![]()

Bas mi je zao a bili su se ponadali prosle sezone da cemo se raspasti i da ce mozda uzeti neki Kup al i da smo pred bankrotom opet bi bili ispred njihGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:10Katastrofa brate, gasimo se..opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:42Gospodine , posto kirija i kad će se izmirit dug . Al ozibljno kolko je sad kirija ,nešto je Mandic govorio 4000 vi htjeli za markicu , šta bi na krajuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:38
Treba li medalja iz binga i jedan trofej ? Pitam za druga ?
![]()
![]()
![]()
Mozes mi postaviti velezov trofej prvaka BiH ? Da mogu staviti na avatara, hvala![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.