Premijer liga BiH - aktuelno

opalaopala
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la opalaopala » 12 feb 2022, 08:46

Kad pogledate na ovoj temi su najglasniji ovi sto nemaju svoje teme i ne pišu na svojim temama . A to su ovi kmetovi Medjugorci , i ovaj klub vicin . Samo u njih se svako 20 dana napise nešto , al zsto spamaju sve ovdje . Znaci njihov klub njima nije zanimljiv samo dodju ovdje i komentarisu ostale , a na njihovim temama nigdje nikoga ni sebi nisu zanimljivi , al dobro razumijem da je draže razgovorati o velikanu kao sto je Velež . Samo uživajte
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 12 feb 2022, 08:48

Pijaćari danas je vaš dan, samo pažljivo preko magistrale.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 12 feb 2022, 08:49

I mali hint jutros da otvorim štand na pijaci kad pored stoje Rigi i Tuta , kaže mi bi radili nemamo za kafe. I eno ih rade na štandu Rigi prvu smjenu , Tuta drugu , dao sam im po cenera valjda će preživit danas dan . Da ih samo vidite kako barataju sa cijenama , pravi pijacari . Sutra opet u 8 da ste kraj štanda , nije lako zaradit cenera danas .

P.s. Rigi okani se foruma smanjit ću ti dnevnicu na petaka , budeš li pisao . Idi slazi nešto
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 feb 2022, 08:52

Kakav humor ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 12 feb 2022, 08:54

opalaopala je napisao/la:
12 feb 2022, 08:43
VelikanizPlatonove je napisao/la:
12 feb 2022, 08:37
Dobro jutro samo da pitam da li pijacare boli guza nakon jucerasnje bahanalije sa predsjednikom vickom?prica se da su razvili laktaski sindrom.steta bas sam mislio da neko u ovoj ligi ima karakter...da ce se neko oduprijeti lopovluku i tiraniji ali nazalost ipak je cika vicko malo ebenija kajla i mora mu se popusiti falus pogotovo kad uleces na teren i boris se za opstanak
Vas predsjednik dodje i moli nas u hotelu da povučemo tužbu . Čak je obećao direktoru Sosi oblahnjat hargiju i naguzit se , al kategorično odbili . Tužba ide dalje , a vicko ubrzo pada . To ti je jedina istina , znaš i ti to samo se praviš glup . Nije te odavno bilo , al zato kad si se vratio isto si glup kao i prije
Pa ne znam bas meni se cini da Vicko vedri i oblaci a ne vi :lol: vas se pita ko kurvu :rol:

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 12 feb 2022, 08:58

12 feb 2022, 08:54
12 feb 2022, 08:43
12 feb 2022, 08:37
Dobro jutro samo da pitam da li pijacare boli guza nakon jucerasnje bahanalije sa predsjednikom vickom?prica se da su razvili laktaski sindrom.steta bas sam mislio da neko u ovoj ligi ima karakter...da ce se neko oduprijeti lopovluku i tiraniji ali nazalost ipak je cika vicko malo ebenija kajla i mora mu se popusiti falus pogotovo kad uleces na teren i boris se za opstanak
Vas predsjednik dodje i moli nas u hotelu da povučemo tužbu . Čak je obećao direktoru Sosi oblahnjat hargiju i naguzit se , al kategorično odbili . Tužba ide dalje , a vicko ubrzo pada . To ti je jedina istina , znaš i ti to samo se praviš glup . Nije te odavno bilo , al zato kad si se vratio isto si glup kao i prije
Pa ne znam bas meni se cini da Vicko vedri i oblaci a ne vi :lol: vas se pita ko kurvu :rol:
Možda vas vedri i oblaci a vamo po Federaciji i sam znaš da nije . Jedino ima onaj Beus koji kone gura kao vas Vicko , al taj Vicko ti ne smije doći na pola stadiona u Federaciji . Njegov potez da dodje u hotel na noge i pokuša se izvinut , nije uspio , a tužba ide dalje gonit ćemo se . To sto vi volite izvrcat realnu sliku to je vas problem , al mi nismo otišli njemu ni Banja Luku ni u Sarajevo , nego je on fino kao prava kujica došao hinjski u hotel . Al znaš kako se kaže nećeš vico majku žico
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 12 feb 2022, 09:05

Koliko se čini prema nekim od upisa na ovom forumu pijaćari su ipak neki čimbenik u ovoj ligi :tokralju:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 12 feb 2022, 09:09

Rigoletto je napisao/la:
12 feb 2022, 09:05
Koliko se čini prema nekim od upisa na ovom forumu pijaćari su ipak neki čimbenik u ovoj ligi :tokralju:
Drži se štanda kmetu medjugorski , smanjit ću ti dnevnicu na petaka budeš li zabusavao . I sutra ćeš od 6 ujutro da ocistis okolo svima .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 12 feb 2022, 09:16

12 feb 2022, 08:58
Možda vas vedri i oblaci a vamo po Federaciji i sam znaš da nije . Jedino ima onaj Beus koji kone gura kao vas Vicko , al taj Vicko ti ne smije doći na pola stadiona u Federaciji . Njegov potez da dodje u hotel na noge i pokuša se izvinut , nije uspio , a tužba ide dalje gonit ćemo se . To sto vi volite izvrcat realnu sliku to je vas problem , al mi nismo otišli njemu ni Banja Luku ni u Sarajevo , nego je on fino kao prava kujica došao hinjski u hotel . Al znaš kako se kaže nećeš vico majku žico
Nema tu prostora za izvrtanje realne slike cinjenice su da su vam oci nabubrile od vicine kite u ustima i to je to. Najgore od svega je sto ste se opirali a to jos vise lozi te na pozicijama. Sjecam se davno da sam pisao spremite vazelin Vico nece imati milosti i eto sta se desi...
Brate ja vam zelim sve najbolje hocu da vam pomognem savjetima al necete da slusate

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 12 feb 2022, 09:22

12 feb 2022, 09:16
Nema tu prostora za izvrtanje realne slike cinjenice su da su vam oci nabubrile od vicine kite u ustima i to je to. Najgore od svega je sto ste se opirali a to jos vise lozi te na pozicijama. Sjecam se davno da sam pisao spremite vazelin Vico nece imati milosti i eto sta se desi...
Brate ja vam zelim sve najbolje hocu da vam pomognem savjetima al necete da slusate

Vaša licna iskustva sa onim krkanom ne morate javno objavljivati , a znaci zato su ti oci nabubrile ja konto od foruma kad ono to ti od vicka . Pozdravi vicka i reci da može opet doći kao kujica u hotel da se prišunja i zamoli da se slikamo . Naravno to ne mijenja stvar da ne smije dalje od BL bez policije . A tužba ide morat će on još dosta puta doći i oblahnjat ga čitavoj ekipi da bi se povukla tužba .golemo ste ga poslali u hotel , pa samo kujice dolaze u hotel , vicko zvani prostitutka , a poveo je i pomoćnika . I ti kad zovnes kuju dodje ti u hotel , ne ideš ti njoj , osim ako ti nisi kujica
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 12 feb 2022, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

bbuupp
Kontakt:

Post Postao/la bbuupp » 12 feb 2022, 09:25

AGRESIVNO PIJAĆARI!

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 12 feb 2022, 09:27

12 feb 2022, 09:22

Vaša licna iskustva sa onim krkanom ne morate javno objavljivati , a znaci zato su ti oci nabubrile ja konto od foruma kad ono to ti od vicka . Pozdravi vicka i reci da može opet doći kao kujica u hotel da se prišunja i zamoli da se slikamo . Naravno to ne mijenja stvar da ne smije dalje od BL bez policije . A tužba ide morat će on još dosta puta doći i oblahnjat ga čitavoj ekipi da bi se povukla tužba .E golemo ste ga poslali u hotel , pa samo kujice dolaze u hotel , vicko zvani prostitutka , a poveo je i pomoćnika
Jarane bukvalno ima slika gdje uprava veleza nasmijana sjedi s vicom i onda ima izjava gdje kazu da su nesuglasice rjesene o cemu ti.nemoj se provaljivati vidis da si maskota foruma a brate ozbiljno se pocinjem pitati je l se zezas ili si stvarno mentalno retardiran zivota mi.jesu te ikad roditelji vodili na pretrage neke?sokantno je sta ti smatras humorom ,frapantno :lol:

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 12 feb 2022, 09:32

ra1981 je napisao/la:
11 feb 2022, 19:13
Antipolitika3 je napisao/la:
11 feb 2022, 18:32
Mostarwolf1981 je napisao/la:
11 feb 2022, 18:28
E moj politika valjda ti znas kad si odvajao od usta da Velez kupi bus i da je u to doba ovo bila masina
Vidi se da si s novim politickim klubom navikao da nemate nista svoje vec da se koristite tudjim :plac:
Otjerali me vaki od veleza :kafa:
slika
Ali su te privukle zastave Herceg-Bosne i Praljka?
Nisi odgovorio. Evo ja se stidim ove Turske zastave. Stidiš li se ti zastave Herceg-Bosne i Praljka?

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 12 feb 2022, 09:41

Što bi se ti stidio turske zastave?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 12 feb 2022, 09:47

12 feb 2022, 09:27
12 feb 2022, 09:22

Vaša licna iskustva sa onim krkanom ne morate javno objavljivati , a znaci zato su ti oci nabubrile ja konto od foruma kad ono to ti od vicka . Pozdravi vicka i reci da može opet doći kao kujica u hotel da se prišunja i zamoli da se slikamo . Naravno to ne mijenja stvar da ne smije dalje od BL bez policije . A tužba ide morat će on još dosta puta doći i oblahnjat ga čitavoj ekipi da bi se povukla tužba .E golemo ste ga poslali u hotel , pa samo kujice dolaze u hotel , vicko zvani prostitutka , a poveo je i pomoćnika
Jarane bukvalno ima slika gdje uprava veleza nasmijana sjedi s vicom i onda ima izjava gdje kazu da su nesuglasice rjesene o cemu ti.nemoj se provaljivati vidis da si maskota foruma a brate ozbiljno se pocinjem pitati je l se zezas ili si stvarno mentalno retardiran zivota mi.jesu te ikad roditelji vodili na pretrage neke?sokantno je sta ti smatras humorom ,frapantno :lol:
oci su ti nabubrile i ne znaš šta pišeš , al hvala sto si nam objasnio kako funkcionise vas odnos sa vicom. Zato ste vi svi buljavi , nisam znao hvala ti . Evo krkanizplatonove nam je objasnio kako se dolazi do titule koji sponzorira vicko , a vazda sam se pitao sto su svi buljavi u banja luci , hvala druže na informaciji
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 12 feb 2022, 09:48

12 feb 2022, 09:47

oci su ti nabubrile i ne znaš šta pišeš , al hvala sto si nam objasnio kako funkcionise vas odnos sa vicom. Zato ste vi svi buljavi , nisam znao hvala ti . Evo krkanizplatonove nam je objasnio kako se dolazi do titule koji sponzorira vicko , a vazda sam se pitao sto su svi buljavi u banja luci , hvala druže na informaciji
I sta tebi kaze psihijatar kad mu ispricas svoj dan? :lol:

denimen9
Kontakt:

Post Postao/la denimen9 » 12 feb 2022, 09:52

Vidim, žustro je jutros izmedju dva najveća politička projekta u državi, Borca i Veleža
Na Rodi su pare!
VB89

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 12 feb 2022, 09:53

12 feb 2022, 09:48
12 feb 2022, 09:47

I sta tebi kaze psihijatar kad mu ispricas svoj dan? :lol:
Kaže mi da sam dobar , i da mi oci nisu nabubrile kao jednom iz Banja luke koji silovan od nekog krkana , te da sam dobar za razliku od njega koji ima niz poremećaja uslijed silovanja . Kaže zato ga nije bilo duži period jer je imao teške seanse , al da su neuspješne te su ga morali pustit iz bolnice , i počeo se javljat po forumima . Izdrži brate , treba pokusat još jednom sa seansom
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 12 feb 2022, 09:55

ra1981 je napisao/la:
12 feb 2022, 09:32
ra1981 je napisao/la:
11 feb 2022, 19:13
Antipolitika3 je napisao/la:
11 feb 2022, 18:32

Otjerali me vaki od veleza :kafa:
slika
Ali su te privukle zastave Herceg-Bosne i Praljka?
Nisi odgovorio. Evo ja se stidim ove Turske zastave. Stidiš li se ti zastave Herceg-Bosne i Praljka?
Ja sam apolitican
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 12 feb 2022, 10:05

12 feb 2022, 09:53
Kaže mi da sam dobar , i da mi oci nisu nabubrile kao jednom iz Banja luke koji silovan od nekog krkana , te da sam dobar za razliku od njega koji ima niz poremećaja uslijed silovanja . Kaže zato ga nije bilo duži period jer je imao teške seanse , al da su neuspješne te su ga morali pustit iz bolnice , i počeo se javljat po forumima . Izdrži brate , treba pokusat još jednom sa seansom
Najgore kad covjek ima PTSP a nije ga pokupio s ratista nego od Vice :lol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, fks74, kogmagie46, mnon46, Rule_hz, Vanja8 i 40 gostiju.