Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad pogledate na ovoj temi su najglasniji ovi sto nemaju svoje teme i ne pišu na svojim temama . A to su ovi kmetovi Medjugorci , i ovaj klub vicin . Samo u njih se svako 20 dana napise nešto , al zsto spamaju sve ovdje . Znaci njihov klub njima nije zanimljiv samo dodju ovdje i komentarisu ostale , a na njihovim temama nigdje nikoga ni sebi nisu zanimljivi , al dobro razumijem da je draže razgovorati o velikanu kao sto je Velež . Samo uživajte
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Pijaćari danas je vaš dan, samo pažljivo preko magistrale.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
I mali hint jutros da otvorim štand na pijaci kad pored stoje Rigi i Tuta , kaže mi bi radili nemamo za kafe. I eno ih rade na štandu Rigi prvu smjenu , Tuta drugu , dao sam im po cenera valjda će preživit danas dan . Da ih samo vidite kako barataju sa cijenama , pravi pijacari . Sutra opet u 8 da ste kraj štanda , nije lako zaradit cenera danas .
P.s. Rigi okani se foruma smanjit ću ti dnevnicu na petaka , budeš li pisao . Idi slazi nešto
P.s. Rigi okani se foruma smanjit ću ti dnevnicu na petaka , budeš li pisao . Idi slazi nešto
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Beduin
- Kontakt:
Kakav humor ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pa ne znam bas meni se cini da Vicko vedri i oblaci a ne viopalaopala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 08:43Vas predsjednik dodje i moli nas u hotelu da povučemo tužbu . Čak je obećao direktoru Sosi oblahnjat hargiju i naguzit se , al kategorično odbili . Tužba ide dalje , a vicko ubrzo pada . To ti je jedina istina , znaš i ti to samo se praviš glup . Nije te odavno bilo , al zato kad si se vratio isto si glup kao i prijeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑12 feb 2022, 08:37Dobro jutro samo da pitam da li pijacare boli guza nakon jucerasnje bahanalije sa predsjednikom vickom?prica se da su razvili laktaski sindrom.steta bas sam mislio da neko u ovoj ligi ima karakter...da ce se neko oduprijeti lopovluku i tiraniji ali nazalost ipak je cika vicko malo ebenija kajla i mora mu se popusiti falus pogotovo kad uleces na teren i boris se za opstanak

-
- Kontakt:
Možda vas vedri i oblaci a vamo po Federaciji i sam znaš da nije . Jedino ima onaj Beus koji kone gura kao vas Vicko , al taj Vicko ti ne smije doći na pola stadiona u Federaciji . Njegov potez da dodje u hotel na noge i pokuša se izvinut , nije uspio , a tužba ide dalje gonit ćemo se . To sto vi volite izvrcat realnu sliku to je vas problem , al mi nismo otišli njemu ni Banja Luku ni u Sarajevo , nego je on fino kao prava kujica došao hinjski u hotel . Al znaš kako se kaže nećeš vico majku žicoVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑12 feb 2022, 08:54Pa ne znam bas meni se cini da Vicko vedri i oblaci a ne viopalaopala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 08:43Vas predsjednik dodje i moli nas u hotelu da povučemo tužbu . Čak je obećao direktoru Sosi oblahnjat hargiju i naguzit se , al kategorično odbili . Tužba ide dalje , a vicko ubrzo pada . To ti je jedina istina , znaš i ti to samo se praviš glup . Nije te odavno bilo , al zato kad si se vratio isto si glup kao i prijeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑12 feb 2022, 08:37Dobro jutro samo da pitam da li pijacare boli guza nakon jucerasnje bahanalije sa predsjednikom vickom?prica se da su razvili laktaski sindrom.steta bas sam mislio da neko u ovoj ligi ima karakter...da ce se neko oduprijeti lopovluku i tiraniji ali nazalost ipak je cika vicko malo ebenija kajla i mora mu se popusiti falus pogotovo kad uleces na teren i boris se za opstanakvas se pita ko kurvu
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Koliko se čini prema nekim od upisa na ovom forumu pijaćari su ipak neki čimbenik u ovoj ligi 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Drži se štanda kmetu medjugorski , smanjit ću ti dnevnicu na petaka budeš li zabusavao . I sutra ćeš od 6 ujutro da ocistis okolo svima .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Nema tu prostora za izvrtanje realne slike cinjenice su da su vam oci nabubrile od vicine kite u ustima i to je to. Najgore od svega je sto ste se opirali a to jos vise lozi te na pozicijama. Sjecam se davno da sam pisao spremite vazelin Vico nece imati milosti i eto sta se desi...opalaopala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 08:58Možda vas vedri i oblaci a vamo po Federaciji i sam znaš da nije . Jedino ima onaj Beus koji kone gura kao vas Vicko , al taj Vicko ti ne smije doći na pola stadiona u Federaciji . Njegov potez da dodje u hotel na noge i pokuša se izvinut , nije uspio , a tužba ide dalje gonit ćemo se . To sto vi volite izvrcat realnu sliku to je vas problem , al mi nismo otišli njemu ni Banja Luku ni u Sarajevo , nego je on fino kao prava kujica došao hinjski u hotel . Al znaš kako se kaže nećeš vico majku žico
Brate ja vam zelim sve najbolje hocu da vam pomognem savjetima al necete da slusate
-
- Kontakt:
VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑12 feb 2022, 09:16Nema tu prostora za izvrtanje realne slike cinjenice su da su vam oci nabubrile od vicine kite u ustima i to je to. Najgore od svega je sto ste se opirali a to jos vise lozi te na pozicijama. Sjecam se davno da sam pisao spremite vazelin Vico nece imati milosti i eto sta se desi...opalaopala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 08:58Možda vas vedri i oblaci a vamo po Federaciji i sam znaš da nije . Jedino ima onaj Beus koji kone gura kao vas Vicko , al taj Vicko ti ne smije doći na pola stadiona u Federaciji . Njegov potez da dodje u hotel na noge i pokuša se izvinut , nije uspio , a tužba ide dalje gonit ćemo se . To sto vi volite izvrcat realnu sliku to je vas problem , al mi nismo otišli njemu ni Banja Luku ni u Sarajevo , nego je on fino kao prava kujica došao hinjski u hotel . Al znaš kako se kaže nećeš vico majku žico
Brate ja vam zelim sve najbolje hocu da vam pomognem savjetima al necete da slusate
Vaša licna iskustva sa onim krkanom ne morate javno objavljivati , a znaci zato su ti oci nabubrile ja konto od foruma kad ono to ti od vicka . Pozdravi vicka i reci da može opet doći kao kujica u hotel da se prišunja i zamoli da se slikamo . Naravno to ne mijenja stvar da ne smije dalje od BL bez policije . A tužba ide morat će on još dosta puta doći i oblahnjat ga čitavoj ekipi da bi se povukla tužba .golemo ste ga poslali u hotel , pa samo kujice dolaze u hotel , vicko zvani prostitutka , a poveo je i pomoćnika . I ti kad zovnes kuju dodje ti u hotel , ne ideš ti njoj , osim ako ti nisi kujica
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 12 feb 2022, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
AGRESIVNO PIJAĆARI!
-
- Kontakt:
Jarane bukvalno ima slika gdje uprava veleza nasmijana sjedi s vicom i onda ima izjava gdje kazu da su nesuglasice rjesene o cemu ti.nemoj se provaljivati vidis da si maskota foruma a brate ozbiljno se pocinjem pitati je l se zezas ili si stvarno mentalno retardiran zivota mi.jesu te ikad roditelji vodili na pretrage neke?sokantno je sta ti smatras humorom ,frapantnoopalaopala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 09:22VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑12 feb 2022, 09:16Nema tu prostora za izvrtanje realne slike cinjenice su da su vam oci nabubrile od vicine kite u ustima i to je to. Najgore od svega je sto ste se opirali a to jos vise lozi te na pozicijama. Sjecam se davno da sam pisao spremite vazelin Vico nece imati milosti i eto sta se desi...opalaopala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 08:58Možda vas vedri i oblaci a vamo po Federaciji i sam znaš da nije . Jedino ima onaj Beus koji kone gura kao vas Vicko , al taj Vicko ti ne smije doći na pola stadiona u Federaciji . Njegov potez da dodje u hotel na noge i pokuša se izvinut , nije uspio , a tužba ide dalje gonit ćemo se . To sto vi volite izvrcat realnu sliku to je vas problem , al mi nismo otišli njemu ni Banja Luku ni u Sarajevo , nego je on fino kao prava kujica došao hinjski u hotel . Al znaš kako se kaže nećeš vico majku žico
Vaša licna iskustva sa onim krkanom ne morate javno objavljivati , a znaci zato su ti oci nabubrile ja konto od foruma kad ono to ti od vicka . Pozdravi vicka i reci da može opet doći kao kujica u hotel da se prišunja i zamoli da se slikamo . Naravno to ne mijenja stvar da ne smije dalje od BL bez policije . A tužba ide morat će on još dosta puta doći i oblahnjat ga čitavoj ekipi da bi se povukla tužba .E golemo ste ga poslali u hotel , pa samo kujice dolaze u hotel , vicko zvani prostitutka , a poveo je i pomoćnika

Nisi odgovorio. Evo ja se stidim ove Turske zastave. Stidiš li se ti zastave Herceg-Bosne i Praljka?ra1981 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 19:13Ali su te privukle zastave Herceg-Bosne i Praljka?Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:32Otjerali me vaki od velezaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 18:28E moj politika valjda ti znas kad si odvajao od usta da Velez kupi bus i da je u to doba ovo bila masina
Vidi se da si s novim politickim klubom navikao da nemate nista svoje vec da se koristite tudjim![]()
![]()
![]()
Što bi se ti stidio turske zastave?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
oci su ti nabubrile i ne znaš šta pišeš , al hvala sto si nam objasnio kako funkcionise vas odnos sa vicom. Zato ste vi svi buljavi , nisam znao hvala ti . Evo krkanizplatonove nam je objasnio kako se dolazi do titule koji sponzorira vicko , a vazda sam se pitao sto su svi buljavi u banja luci , hvala druže na informacijiVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑12 feb 2022, 09:27Jarane bukvalno ima slika gdje uprava veleza nasmijana sjedi s vicom i onda ima izjava gdje kazu da su nesuglasice rjesene o cemu ti.nemoj se provaljivati vidis da si maskota foruma a brate ozbiljno se pocinjem pitati je l se zezas ili si stvarno mentalno retardiran zivota mi.jesu te ikad roditelji vodili na pretrage neke?sokantno je sta ti smatras humorom ,frapantnoopalaopala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 09:22VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑12 feb 2022, 09:16
Nema tu prostora za izvrtanje realne slike cinjenice su da su vam oci nabubrile od vicine kite u ustima i to je to. Najgore od svega je sto ste se opirali a to jos vise lozi te na pozicijama. Sjecam se davno da sam pisao spremite vazelin Vico nece imati milosti i eto sta se desi...
Vaša licna iskustva sa onim krkanom ne morate javno objavljivati , a znaci zato su ti oci nabubrile ja konto od foruma kad ono to ti od vicka . Pozdravi vicka i reci da može opet doći kao kujica u hotel da se prišunja i zamoli da se slikamo . Naravno to ne mijenja stvar da ne smije dalje od BL bez policije . A tužba ide morat će on još dosta puta doći i oblahnjat ga čitavoj ekipi da bi se povukla tužba .E golemo ste ga poslali u hotel , pa samo kujice dolaze u hotel , vicko zvani prostitutka , a poveo je i pomoćnika![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
I sta tebi kaze psihijatar kad mu ispricas svoj dan?opalaopala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 09:47
oci su ti nabubrile i ne znaš šta pišeš , al hvala sto si nam objasnio kako funkcionise vas odnos sa vicom. Zato ste vi svi buljavi , nisam znao hvala ti . Evo krkanizplatonove nam je objasnio kako se dolazi do titule koji sponzorira vicko , a vazda sam se pitao sto su svi buljavi u banja luci , hvala druže na informaciji

Vidim, žustro je jutros izmedju dva najveća politička projekta u državi, Borca i Veleža
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
-
- Kontakt:
Kaže mi da sam dobar , i da mi oci nisu nabubrile kao jednom iz Banja luke koji silovan od nekog krkana , te da sam dobar za razliku od njega koji ima niz poremećaja uslijed silovanja . Kaže zato ga nije bilo duži period jer je imao teške seanse , al da su neuspješne te su ga morali pustit iz bolnice , i počeo se javljat po forumima . Izdrži brate , treba pokusat još jednom sa seansomVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑12 feb 2022, 09:48I sta tebi kaze psihijatar kad mu ispricas svoj dan?opalaopala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 09:47
oci su ti nabubrile i ne znaš šta pišeš , al hvala sto si nam objasnio kako funkcionise vas odnos sa vicom. Zato ste vi svi buljavi , nisam znao hvala ti . Evo krkanizplatonove nam je objasnio kako se dolazi do titule koji sponzorira vicko , a vazda sam se pitao sto su svi buljavi u banja luci , hvala druže na informaciji![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ja sam apolitican
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Najgore kad covjek ima PTSP a nije ga pokupio s ratista nego od Viceopalaopala je napisao/la: ↑12 feb 2022, 09:53Kaže mi da sam dobar , i da mi oci nisu nabubrile kao jednom iz Banja luke koji silovan od nekog krkana , te da sam dobar za razliku od njega koji ima niz poremećaja uslijed silovanja . Kaže zato ga nije bilo duži period jer je imao teške seanse , al da su neuspješne te su ga morali pustit iz bolnice , i počeo se javljat po forumima . Izdrži brate , treba pokusat još jednom sa seansom