Football Manager 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Sexmachineboy
Kontakt:

Re: Football Manager 2011

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 jan 2011, 18:03

BIHfan je napisao/la: Iman na dnu pise preferences (valjda tako). :)
Ne govorimo o FM-u nego o nekom drugom menađeru.. :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jan 2011, 18:54

Sexmachineboy je napisao/la:
BIHfan je napisao/la: Iman na dnu pise preferences (valjda tako). :)
Ne govorimo o FM-u nego o nekom drugom menađeru.. :lol:
Pa sta je naziv teme? :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 jan 2011, 20:01

BIHfan je napisao/la:
Pa sta je naziv teme? :roll:
Jbg ne može nama ovo, pa da im pomognem da i oni uživaju u ovim menađer igricama. JBt grafičku.. :(
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 jan 2011, 23:02

2 sezone sa Cityem
2 titule EPL
2 Carling ili liga kupa
1 FA kup
2 Superkupa ili Com.shielda
:D
Ove sezone cilj mi je odbranit EPL i u LP barem polufinale ne tražim previše :mrgreen:
Ovo mi je trenutno ekipa
Akinfeev/Ospina
Srna/Aurier Otamendi/Shawcross Sakho/Bochetti Coentrao/Criscito
Vidal/Mvilla De Rossi/Badelj
Sanchez/Gervinho Pastore/Hazard Bale/Rodriguez
Aguero/Džeko
Morao sam se riješit par igrača Neymar u Atleticu na posudbi,Hamšik u Realu s tim da će ga otkupit na kraju sezone hoću još Cesca da dovedem,ali neda ga Arsenal ispod 150 miliona a jbg nemam te pare :lol: I htio sam dovest Rafaela iz Uniteda,ali on neće iako je United pristao na ponudu od 23,5 milja
Kao što se primjeti izbacio sam sve igrače koje je Mancinini doveo zadnja žrtva je bio Yaya :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 23 jan 2011, 02:32

imal ko link za patch bh ligu , mrsko mi traziti po ovim stranicama :mrgreen:

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 23 jan 2011, 17:26

Ako je neko imao slican problem ili ako zna rjesenje ovog mog, bio bih mu zahvalan.
Evo o cemu se radi.

http://img4.imageshack.us/img4/1453/greska.png

Imam ovaj crash dump u my document ali ne mogu ni cim da ga otvorim.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jan 2011, 18:00

Za Crush dump nema pomoci,ni kada se obrise iz my documentsa,mora se nova igra pocinjati.
E sada glavni razlog za ovo iz dosadasnjeg iskustva a i posecivanja po FM forumima su ovi dodaci koji se ubacuju u FM,pre svega mislim na Huge database ako koristis,pa onda i ti ostali neoficijalni dodaci.Ako imas nesta od toga onda probaj to da izbrises,pa onda probaj da prodjes dalje.

Na FM08 na neorginalnim CD-ovima koji nisu imali nikakav patch instaliran Crash dumps se redovno pojavljivao mislim u decembru 2008 i nije ga bilo moguce zaobici osim patchom,mada ne verujem da je to kod tebe slucaj.

Inace dosao je sebi onaj moj problem,kako dosao tako i otisao,mada sada sam se vratio na kratko na svoj save sa Zvezdom na FM 10 nisam mogao da mu odlolim,2012.godina je u pitanju a relativno sjajna ekipa.
Meni je nekako najmrze igrati prvu sezonu na svakom serijalu,ne znam zasto,i uvek trazim po ovim FM forumima neke sejvove ali nikako da nadjem da meni odgovara,tj.da ima bar 10-ak ucitanih liga.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 25 jan 2011, 23:45

Devil je napisao/la:Za Crush dump nema pomoci,ni kada se obrise iz my documentsa,mora se nova igra pocinjati.
E sada glavni razlog za ovo iz dosadasnjeg iskustva a i posecivanja po FM forumima su ovi dodaci koji se ubacuju u FM,pre svega mislim na Huge database ako koristis,pa onda i ti ostali neoficijalni dodaci.Ako imas nesta od toga onda probaj to da izbrises,pa onda probaj da prodjes dalje.

Na FM08 na neorginalnim CD-ovima koji nisu imali nikakav patch instaliran Crash dumps se redovno pojavljivao mislim u decembru 2008 i nije ga bilo moguce zaobici osim patchom,mada ne verujem da je to kod tebe slucaj.

Inace dosao je sebi onaj moj problem,kako dosao tako i otisao,mada sada sam se vratio na kratko na svoj save sa Zvezdom na FM 10 nisam mogao da mu odlolim,2012.godina je u pitanju a relativno sjajna ekipa.
Meni je nekako najmrze igrati prvu sezonu na svakom serijalu,ne znam zasto,i uvek trazim po ovim FM forumima neke sejvove ali nikako da nadjem da meni odgovara,tj.da ima bar 10-ak ucitanih liga.
Ma da, ako ga obrisem opet ce se napraviti kad pokusam loadovati igru.
Nemam nikakvih dodataka, cak ni skinove, imam samo neki paket u kojem su slike, grbovi, dresovi... ali njega korisim od '08., svaki put ga samo iskopiram.

Sjecam se tog problema na FM08 (nije se mogao proci 5. decembar), ali ovo nije nesto tako jer sam vec ranije igrao s drugim klubom i prolazio sam ovaj dio gdje sam sad zapeo.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 01 feb 2011, 18:52

Ljudi kako se igra online jel mora sa CD-om ili...? :) :?
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 feb 2011, 19:31

@Thunderstruck

Koji FM igraš, mrsko mi čitat, vjerovatno jedanaestka. Imao sam taj isti problem, uglavnom ako hoćeš da nastaviš da igraš normalno izbriši tj crush dumps folder i stavi novi patch. Mislim da je najnoviji 11.02. KAd update-aš novi patch sve će ići ko po loju i moci ces nastaviti taj save s Feyenordom. :)

Evo ti link za download.
http://www.footballmanager.com/news/4762

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 01 feb 2011, 23:42

Bosco je napisao/la:@Thunderstruck

Koji FM igraš, mrsko mi čitat, vjerovatno jedanaestka. Imao sam taj isti problem, uglavnom ako hoćeš da nastaviš da igraš normalno izbriši tj crush dumps folder i stavi novi patch. Mislim da je najnoviji 11.02. KAd update-aš novi patch sve će ići ko po loju i moci ces nastaviti taj save s Feyenordom. :)

Evo ti link za download.
http://www.footballmanager.com/news/4762
Ma jest jedanaestka.
Hvala ti puno, ja bas htio da pitam moze li se pomocu kakvog patcha zaobici ona greska. Stvarno mi se nastavlja onaj save sa Feyenoordom. ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 feb 2011, 23:46

Nema na čemu. slika

Radioglava
Kontakt:

Post Postao/la Radioglava » 04 feb 2011, 17:00

lottdogg je napisao/la:imal ko link za patch bh ligu , mrsko mi traziti po ovim stranicama :mrgreen:
Registruj se na FMBosnia forumu, i skini odatle. :) Evo ti link:

http://fmbosnia.com/forum/index.php?board=583.0

Ako se možeš strpiti malo, za koji dan/sedmicu bi trebala izaći v2, sa nekim ispravkama. Evo kako izleda nakon 4 sezone.

slika

Iznerviralo me, dok sam snimao nestalo struje, pa više ne mogu učitati tu igru, moram sve ponovo. :(

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 12 feb 2011, 13:52

Za sve koji su imali problem sa ruskim jezikom nakon 11.2.1. pecha.. Potrebno je samo instalirati obicni 11.2.1. pech opet(dakle ne onaj koji oni preporucuju za rusku verziju) -- nego PRVI sa ove ove liste (nikako ovaj drugi) http://www.footballmanager.com/patches i poslije ce vam jos trebati crack za 11.2.1 vreziju http://www.4shared.com/file/AHMjs_0T/fm ... logsp.html ... uzivajte ;)

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 17:20

Ja imam problem,mrzilo me je da čitam gomilu strana,pa ako ko može pomoć unaprijed hvala,ili je jednostavno nemoguće ono što sam ja planirao.
Naime,na prethodnim takodje nije bilo moguće bar kada sam ja pokušavao u editoru napraviti regionalnu ligu.
Moja želja je bila napraviti regionalnu ligu i to timova iz 6 bivših republika,plus timovi iz Madjarske,jednostavno ma koliko do savršenstva doveo sve i stavio da ta regionalna ide kao kup takmičenje,a da domaća prvenstva idu uobičajeno,jednostavno prikazivalo mi je neku grešku,da li sam ja ipak pokušao nešto što ne može ili ipak postoji rešenje?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 feb 2011, 23:17

4 Sezone u Cityu
4 puta prvi u EPL
2 FA
2 Liga kupa
1 LP
4 CS
4 puta menager godine EPL :lol: Bale 2 puta najbolji igrač EPL :mrgreen: 1 Tevez,al njega sam otjero.Najskuplji transfer Fabregas 100 miliona :mrgreen:
Trenutna ekipa
Akifeev
Vrsaljko Otamendi Sakho Bale
Nkolou
Pastore Cesc
Paulo Henrique
Hulk Mauro
Formacija 4-1-2-1-2.Ovaj Mauro regen nevjerovatan 20 godina već ima 20 nastupa za Brazil platio ga 32 miliona Realu zbog njega Aguera i Džeku pustio :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

random1921
Kontakt:

Post Postao/la random1921 » 13 feb 2011, 13:23

Amarkony je napisao/la:Za sve koji su imali problem sa ruskim jezikom nakon 11.2.1. pecha.. Potrebno je samo instalirati obicni 11.2.1. pech opet(dakle ne onaj koji oni preporucuju za rusku verziju) -- nego PRVI sa ove ove liste (nikako ovaj drugi) http://www.footballmanager.com/patches i poslije ce vam jos trebati crack za 11.2.1 vreziju http://www.4shared.com/file/AHMjs_0T/fm ... logsp.html ... uzivajte ;)
Pretrazio sam pola interneta trazeci rjesenje kad slucajno pogledah u ovu temu :D Hvala! Valjda ce stimat.

random1921
Kontakt:

Post Postao/la random1921 » 13 feb 2011, 15:03

Evo namjestio sam ali mi nije bas sve na eng, vecina jeste ali ima i dosta stvari koje nisu. Imao neko ovakav problem i ima li rjesenja?
Evo SS:
slika

Uploaded with ImageShack.us
:D

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 14 feb 2011, 14:33

ljudi nadjem nakon dvije godine fm 08 i sada hocu novi patch na njega ovo ako ima 2010/2011 transeri i to nista posebno molim vas da mi pomognete

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 26 feb 2011, 09:43

Hajd ljudi pomagajte,zivi bili :P

Ovako instalirao sam FM11,hocu sad da imam grbove,update transfere i pomogucnosti slike igraca ? :oops: :oops:

Eto fino bi bilo kad bi neko pomogao,a jos bolje bi bilo kad nebi bilo po 5,6 partova,vec samo u jednom :P al eto samo nek se nadze!!!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.