nisu bajne,al nisu ni loše glasovno. iako zasigurno mario maky i lilin hebako kudikamo više uživaju u njihovom glasanjukraljttbvb je napisao/la: ↑14 feb 2022, 22:58I ova mescini više pjeva guzicom nego glasom.
Inace odlika ovih što slabo pjevaju - skini se i drmaj guzicom i sisama i tako skreni pažnju sa lošeg glasa...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Žanamari pjeva solidno, bar je pjevala prije.
A onda je skontala gdje su pare i skinula kožnjak.
⚜️
Dosta ruski korektno i transparentno odradjeno

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ruska gamad fura istu priču kao i Srbi ovde.
Traže poštivanje nekih sporazuma iz prošlosti ali samo onako kako njima odgovara. Preslikano kao i ovde sa jednom razlikom: Srbi ovde nemaju oružja kao Rusi i nema ih koliko i Rusa. Da ima, isto bi i nama bilo kao i Ukrajincima.
Traže poštivanje nekih sporazuma iz prošlosti ali samo onako kako njima odgovara. Preslikano kao i ovde sa jednom razlikom: Srbi ovde nemaju oružja kao Rusi i nema ih koliko i Rusa. Da ima, isto bi i nama bilo kao i Ukrajincima.
41:34
Ne znam kako će r/worldnews preživjeti ako ne bude rata 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nit su Rusi dobri, nit je zapad bolji.BenWhite je napisao/la: ↑15 feb 2022, 10:09Ruska gamad fura istu priču kao i Srbi ovde.

Molim samo dragog Boga da se sukob, koji je evo izvjestan, ovde ne odrazi.
tz tz tz tz tz tz
Ma u pet deka ali Rusi cijepaju Ukrajinu dio po dio pod izgovorom da ne žele NATO blizu sebe. U suštini, oni bi napali Ukrajinu i bez toga samo bi izgovor bio drugi. Nikako da shvate da ta država ne pripada njima.slusalica je napisao/la: ↑15 feb 2022, 10:19Nit su Rusi dobri, nit je zapad bolji.BenWhite je napisao/la: ↑15 feb 2022, 10:09Ruska gamad fura istu priču kao i Srbi ovde.
Traže poštivanje nekih sporazuma iz prošlosti ali samo onako kako njima odgovara. Preslikano kao i ovde sa jednom razlikom: Srbi ovde nemaju oružja kao Rusi i nema ih koliko i Rusa. Da ima, isto bi i nama bilo kao i Ukrajincima.![]()
Molim samo dragog Boga da se sukob, koji je evo izvjestan, ovde ne odrazi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nadam se da se neće zapucat, najviše će osim Ukrajine nahebat ove jade od država, npr kao što smo mi.
Ne bih da ljutimo nas dvojica admina i pravimo se kako ne vidimo naslov teme...
Al red je da repliciram.
Svaki iole razuman čovjek sve što može je postaviti sebi pitanje zašto se NATO širi i drugo možda još bitnije, ko koristi tuđa prirodna bogatstva Rusija ili Amerika, širom svijeta?
Rusija kao super sila ne može dozvoliti da je opkruži neprijatelj sa svih strana. Lijepo su u više navrata skrenuli pažnju da nisu njihove jedinice u Meksiku i Ohaju, već američke ispred ruske granice...
Da ne dužim previše, Rusi žele zaštititi svoje interese i samim time ne dozvoliti da i iko ugrozi njihove granice. Naročito ne, ako se ima u vidu da su oni svijet oslobodili od nacizma u 2SR. I ujedno platili najveću moguću cijenu.
U Luganjsku i Donbasu, pri tome, živi ogroman procenat Rusa...
I dok svi mi na ovoj temi možemo se staviti na jednu ili drugu stranu, fakt je da će najebaus isključivo Ukrajina.
Pod uslovom da do sukoba dođe.
Da li će se to nakon (daleko bilo) potencijalnog sukoba odraziti na neke druge oblasti u svijetu, ostaje da se vidi.
jaj demagogije

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa šta ako u Luganjsku ili Donbasu ili bilo gdje u Ukrajini živi puno Rusa? To je teritorij Ukrajine a ne Rusije. Kao što rekoh, i Srbi vođeni tom pričom misle da bi RS trebala biti Srbija jer tu žive Srbi. Isti pattern u obe situacije sa razlikama koje već napisah.
Samo sam to htio napisati bez neke daljnje polemike.
Doista je fascinantna slicnost velikoruske i velikosrpske demagogije. Te ugrozeni, te istrijebit ce ih, te ih lavovima bacaju, te samo se brane itd. Kad ih slusas rekao bi covjek da Ameri pod prijetnjom nuklearnim oruzjem tjeraju ove zemlje bivseg istocnog bloka u NATO, a u stvarnosti ljudi jedva cekaju da pobjegnu od Rusa i svega sto su im radili u proslom stoljecu, a nekima i mnogo duze.
Detaljnije bih se potrudio da objasnim,ali nema svrhe, posto ce vjerovatno diskusija o situaciji u Ukrajini biti obrisana.BenWhite je napisao/la: ↑15 feb 2022, 12:40Pa šta ako u Luganjsku ili Donbasu ili bilo gdje u Ukrajini živi puno Rusa? To je teritorij Ukrajine a ne Rusije. Kao što rekoh, i Srbi vođeni tom pričom misle da bi RS trebala biti Srbija jer tu žive Srbi. Isti pattern u obe situacije sa razlikama koje već napisah.
Sustina je u tome da Rusi ne zele neprijatelja pred svojom granicom. A neprijatelj je NATO. Kao sto su Nacisti bili 1939. Ukrajinci su opet svjesni da bi Rusi za mjesec dana najdalje odradili ono sto zele... Ipak, do sukoba, kao sto pisah prija par sedmica, nikome nije stalo. Svaki rat kosta i to je sustina.
Ako bi pravili komparacije sa nama, otisli bi predaleko.
- alan_kardec
- Kontakt:
Poenta klipa nije da se propagira bilo čija strana priče, bar ga ja nisam zbog toga postavio ovdje. Postoji na netu desetine i desetine najrazličitijih medija koji ovih dana bruje o Rus/Ukr, tako da koga god zanima ta tematika, može da se informiše o tome bilo gdje, a ne na klipu nekog lijevog novinara iz Bg.
Poenta klipa je da se ljudima ovdje pokaže neko približno realno stanje sa terena, tj sa maltene prve linije fronta u Lugansku. A to stanje nije ni približno tako strašno kako ga predstavljaju zapadni mediji i diplomate. A i dobar dio medija ovdje.
Rata neće biti. Rusi da su htjeli/smjeli, napali li bi Ukrajinu odavno, a Ameri/zapad da su htjeli/smjeli, poslali bi svoju vojsku u Ukrajinu na prvi znak gomilanja ruske vojske na granici.
Iako ga bude, neće trajati dugo, jer omjer snaga je debelo na strani Rusa, a Ukrajini teško da će iko sa zapada pomoći. Ukrajina je u svemu ovome sama, i oni treba da se ponašaju u skladu sa tim.
Dobar primjer je Krim kojeg su Rusi vratili praktično bez ispaljenog metka i prolivene krvi, a Ukrajinci i zapad su samo posmatrali sa strane.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Provalit ces se za par dana.alan_kardec je napisao/la: ↑15 feb 2022, 13:08Poenta klipa nije da se propagira bilo čija strana priče, bar ga ja nisam zbog toga postavio ovdje. Postoji na netu desetine i desetine najrazličitijih medija koji ovih dana bruje o Rus/Ukr, tako da koga god zanima ta tematika, može da se informiše o tome bilo gdje, a ne na klipu nekog lijevog novinara iz Bg.
Poenta klipa je da se ljudima ovdje pokaže neko približno realno stanje sa terena, tj sa maltene prve linije fronta u Lugansku. A to stanje nije ni približno tako strašno kako ga predstavljaju zapadni mediji i diplomate. A i dobar dio medija ovdje.
Rata neće biti. Rusi da su htjeli/smjeli, napali li bi Ukrajinu odavno, a Ameri/zapad da su htjeli/smjeli, poslali bi svoju vojsku u Ukrajinu na prvi znak gomilanja ruske vojske na granici.
Iako ga bude, neće trajati dugo, jer omjer snaga je debelo na strani Rusa, a Ukrajini teško da će iko sa zapada pomoći. Ukrajina je u svemu ovome sama, i oni treba da se ponašaju u skladu sa tim.
Dobar primjer je Krim kojeg su Rusi vratili praktično bez ispaljenog metka i prolivene krvi, a Ukrajinci i zapad su samo posmatrali sa strane.
Uostalom, i Rusima i Amerikancima odgovara malo sukoba.
Jesi li znao da je najveci boost velikim ekonomijama rat?
Velike zemlje stvore radna mjesta za milione ljudi.
Zar stvarno mislis da su ove dvije sile u sukobu?
Zapucat ce se jer su oni tako rijesili.
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Džaba i u naslovu pisati , debili ostaju debili i konstantno isti debili 

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ali kao Putin popiša Amere i njihove saveznike. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Rusima jedino sto odgovara trenutno jeste da plin krene cijevima Sjevernog toka i da uvuku Evropu u jos jacu zavisnost.
Po meni cijela ova prica oko invazije se vrti da bi se to otkazalo ili bar usporilo.
Ameri ko Ameri njima uvijek rat negdje treba da daju kredite za oruzije koje ce se kupovati od njih onda.
Ukrajina bijeda ko mi ovdje na Helmu. Misle da su bitni a zapravo sluze za podkusurivanje velikih.
Po meni cijela ova prica oko invazije se vrti da bi se to otkazalo ili bar usporilo.
Ameri ko Ameri njima uvijek rat negdje treba da daju kredite za oruzije koje ce se kupovati od njih onda.
Ukrajina bijeda ko mi ovdje na Helmu. Misle da su bitni a zapravo sluze za podkusurivanje velikih.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!