odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
I u čemu je kvaka da su toliko jeftiniji nego u parfimerijama. Mene zanimaju neki niche parfemi od 400-500-600KM, pa mi je malo to malo cudno. Recimo Nishane Hacivat je bas "jeftin" kod "ParfemiZaVas" u odnosu na to koliko je recimo u Srbiji
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tamo može dekant uzeti pa probati više tih i onda ako mu se svide uzeti neki, tako i ja radim, naručim odmah 3-4 dekanta i onda istestiram i nađem šta mi paše

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AshburtonG
- Kontakt:
Nemaju nikakvih dodatnih troskova, osim skladistenja robe, cak te parfeme koje prodaju 10 komada godisnje, vjerovatno i ne carine uopce. Normalno da ce imat mnogo povoljnije cijene od parfimerija/drogerija.
Usporedi cijene na Flaconi/Notino i u Mülleru, Douglasu, DMu ili nekoj drugoj stacionarnoj prodavnici. Imat ces istu razliku cijena, samo sto eto ovi vjerovatno rade u nekoj sivoj zoni, pa nemaju jos svoj website.
Ako je neko narucivao, nek javi, da li je moguce dobiti racun ili ne? Ako jeste, onda im super ide na olxu, pa im i ne treba webshop, iako vidim da imaju webstranicu, koja automatski proslijedjuje na olx.

Gdje ima uzeti jakne na ovaj fazon, da nije Zara ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- tuzlak1987
- Kontakt:
Parfimerije pricaju tamo kao skupe kirije, radnici, porez. Eto u tome je kvaka valjda. I onda svi ovi sto su zaljubljenici u parfeme i dosta imaju parfema imaju svoje veze kao sto su taj parfemizavas jer su skontali da je to isti proizvod samo te parfimerija odere.
Djelimicno tacno.tuzlak1987 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 00:29Parfimerije pricaju tamo kao skupe kirije, radnici, porez. Eto u tome je kvaka valjda. I onda svi ovi sto su zaljubljenici u parfeme i dosta imaju parfema imaju svoje veze kao sto su taj parfemizavas jer su skontali da je to isti proizvod samo te parfimerija odere.
Kupio sam Dior Sauvage u parfimeriji i kod jednog poznanika. Nebo i zemlja.
Intenzitet, postojanost, viseslojnost mirisa.

Eh sad, nisam strucnjak, ali ocito da Kinezi i Turci jako uspjesno mogu "skinuti" mirisne note svakog parfema i napraviti divljaka.
tz tz tz tz tz tz
- Beduin
- Kontakt:
Nije odjeca u pitanju, ali me zanima gdje se imaju naci i naruciti ljuljacke (ljulje), da radi shipping za BiH?
Nikako ne mogu da nadjem ovakvu ljulju, da mogu i djeca i odrasli se ljuljati pa ako znate gdje ima i da radi narudjba, javite. Slicne ovakve vidjam po nasim parkovima, ne znam gdje ih nabavljaju iz gradske uprave.
Nikako ne mogu da nadjem ovakvu ljulju, da mogu i djeca i odrasli se ljuljati pa ako znate gdje ima i da radi narudjba, javite. Slicne ovakve vidjam po nasim parkovima, ne znam gdje ih nabavljaju iz gradske uprave.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gdje imaju adidas hamburg tene u Sarajevu?
Trazim zutu 

Ovakav stil patika bi obuo za šume a ne za grada

Svaka čast ko voli platiti nešto što mu se sviđa a uz to dobija kvalitet i udobnost pogotovo jer promil ljudi skonta da nosiš skupu obuću pa nije furka za mase kao BMW

Po mojem ukusu nisam vidio ovdje 2,3 modela toh skupih patika a da liče na nešto..meni to sve izgleda kao kineski kič

Ni meni nije jasno uz kakav stil se nose ovakve patike a da mozes izaci u grad ko covjekRosicky je napisao/la: ↑21 feb 2022, 10:49Ovakav stil patika bi obuo za šume a ne za grada
Svaka čast ko voli platiti nešto što mu se sviđa a uz to dobija kvalitet i udobnost pogotovo jer promil ljudi skonta da nosiš skupu obuću pa nije furka za mase kao BMW
Po mojem ukusu nisam vidio ovdje 2,3 modela toh skupih patika a da liče na nešto..meni to sve izgleda kao kineski kič![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Može uz jeans komotno, oni skinny modeli posebnoStevieG8 je napisao/la: ↑21 feb 2022, 10:54Rosicky je napisao/la: ↑21 feb 2022, 10:49Ovakav stil patika bi obuo za šume a ne za grada
Po mojem ukusu nisam vidio ovdje 2,3 modela toh skupih patika a da liče na nešto..meni to sve izgleda kao kineski kič![]()
Ni meni nije jasno uz kakav stil se nose ovakve patike a da mozes izaci u grad ko covjek
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AshburtonG
- Kontakt:
Sta fali patikama? Ja ih licno ne bih nosio, jer mi se ne uklapa apsolutno nikako u stil, ali za ekipu koja fura taj neki swag fazon, skinny jeans, oversize dukseve i slicno izgledaju brutalno.
U svakom slucaju bolje od onih fudbalskih patika za termine, koje raja nosi na jeans ili tipa one bas skroz ofirne patike za trcanje.
U svakom slucaju bolje od onih fudbalskih patika za termine, koje raja nosi na jeans ili tipa one bas skroz ofirne patike za trcanje.
Patike bas fino izgledaju, to sto nisu vas fazon je druga stvar. Ima patika koje su ruzne u svakom stilu, ove nisu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobre patike ako si peti razred osnovne
Drip drip 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Marsal
- Kontakt:
I meni su patike odlične s tim što ja nikad ne bih za njih dao tolike pare.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.