Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 21 feb 2022, 01:14

Repertoar na stranu, nastavlja se obracun Lala vs ceo klub gde se sibaju obostrano :D , ali da poFalim brojnost publike protiv sesnaestoplasirane, najgore ekipe u ligi, izgleda da su poceli da slusaju upravu, trenera i igrace koji pozivaju na stadion, dok u Pragu unesreceni Bimbo poziva na bojkot i prazne tribine :rol:

Aftr siks gejms:

1. Partizan....................65
------------------------------------
2. Crvena zvezda............60
3. Cukaricki..................41
4. Vojvodina (-1)............33
-----------------------------------
5. Radnicki (N)..............31
6. Vozdovac.................30
7. Napredak (-1)............30
8. TSC Backa Topola.......29
----------------------------------
9. Kolubara................. 29
10. Mladost..................27
11. Spartak..................27
12. Proleter.................27
13. Radnik (-1)..............24
14. Metalac (-1)............19
15. Novi Pazar...............17
16. Radnicki (K).............16

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 21 feb 2022, 15:29

Kakva majstorska podvala Filipa Stuparevica :tokralju:
Vidi se da mali zna fucu, nije ga Votford svojevremeno kupovao.
Emil Rockov - bleda senka nekadasnjeg golmana.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 21 feb 2022, 17:02

Kakva drama :D

Uze Vosa nova 3 boda, realno resava se pitanje putnika u Evropu ovih kola, i iduce sezone ce isti kvartet na medjunarodnu scenu: Partizan, Crvena zvezda, Cukaricki i Vojvodina. Mislim da cak nije ni lose, bolje nego da se druga ova dva menjaju i ulaze bez iskustva u te utakmice, te ispadaju posledicno na samom startu.

Sva tri gola za Vosu postigli - napadaci :D
Pljuvani Vukcevic nakon sto je bio dobar protiv Napretka, danas pogodio u Milanovcu. Covic standardno i za kraj slag na tortu. Proslu nedelju pljuvani Matic danas donosi pobedu "lalama" u 91. minutu :mrgreen:

Emil Rockov - OUT
Mister kiks, ovo je previse.

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 21 feb 2022, 19:17

Jel istina da će Srbija od sljedeće godine imati direktnog predstavnika u LP?

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 22 feb 2022, 00:13

Srebrenko je napisao/la:
21 feb 2022, 19:17
Jel istina da će Srbija od sljedeće godine imati direktnog predstavnika u LP?
Od 2023/24 - da. 80% verovatnoce. U sezoni 2024/25 sa jos vecom verovatnocom. Za 2025/26 je jos prerano projektovati.
Odlicni rezultati Zvezde i Partizana u petogodisnjem ciklusu, plus mali iskorak ostalih (ne ispadaju odmah u prvim kolima kvalifikacija) nas je izbacio na povrsinu. Objektivno mi smo imali ono sto je u Hrvatskoj nedostajalo - podrska Dinamu od ostalih klubova u rezultatskom smislu. Da je Hrvatska imala barem dva redovnija ucesnika grupnih faza (Rijeka je bila solidna, ali nedovoljno dobra), sada bismo mozda zajedno lovili Ruse na 10. poziciji.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 22 feb 2022, 00:47

Ja bih rekao da je Partizan imao dosta sreće u kvalifikacijama i grupnim fazama(osim protiv Alkmaara) prošlih godina,a Zvezda od ljeta 2017.rastura. Hrvati pak često baš nisu imali sreće u tom playoffu EL pa onda Dinamo lako mogao biti drugi,a na kraju četvrti u LP pored Šahtara i Atalante,no dobro,bilo i prošlo.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 22 feb 2022, 09:10

Felixians4 je napisao/la:
22 feb 2022, 00:47
Ja bih rekao da je Partizan imao dosta sreće u kvalifikacijama i grupnim fazama(osim protiv Alkmaara) prošlih godina,a Zvezda od ljeta 2017.rastura. Hrvati pak često baš nisu imali sreće u tom playoffu EL pa onda Dinamo lako mogao biti drugi,a na kraju četvrti u LP pored Šahtara i Atalante,no dobro,bilo i prošlo.
Ne slazem se u potpunosti.
Za Partizan ove sezone si definitivno u pravu. Prosli su Soci na penale (pri starom pravilu gola u gostima bi ispali), u grupnoj fazi su poslednja cetiri meca bili prelosi, ali su prosli jer su upali u slabu grupu. Sada su Spartu doduse u Pragu zasluzeno savladali. Umrtvili su igru, nametnuli svoj antifudbal gde se Cesi uopste nisu snasli, a i u tom antifudbalu sacuvali su jedan genijalan pas za kraj.
Ali ranije ih sreca nije mazila.
2017/18 pogotovo. Prvo su sami sebe izbacili protiv Olimpijakosa u kvalifikacijama za LS kada ih je rezervni golman ukopao teskim kiksevima. U grupi su glavnog rivala Jang bojs zasluzeno savladali u kljucnom mecu. Protiv kijevskog Dinama su kuci prokockali 2:0 i izgubili, u Albaniji su se protiv Skenderbega ispromasivali (samo remi), da bi u sesnaestini finala Lige Evrope Viktorija Plzenj umesto da ode iz Beograda sa 2-3 lopte u mrezi, uspela u finisu da izjednaci iz jedine polusanse.
To protiv Alkmara je vec pomenuto.
Medjutim i u korona-sezoni 2020/21 su imali dosta peha. Posto se igrao samo jedan mec, ispali su u Belgiji od Sarlroe 2:1. Da se igrao dvomec, siguran sam da bi ih Partizan u Beogradu eliminisao.

Sa druge strane i Zvezda je imala tesnih duela i provlacenja: 2017/18 protiv Krasnodara, 2018/19 protiv Salcburga, 2019/20 protiv Kopenhagena :kafa:

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 22 feb 2022, 14:12

Ajde OK,priznam. Sanja Knežević više ne radi u Vojvodini?

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 22 feb 2022, 15:31

Moram priznati da sam ostao iznenađen igrama Partizana i Zvijezde proteklih godina u Europi,iskreno mislio sam da nema šanse da prođu grupe u EL ali očigledno sam se prevario tj. ne pratim dovoljno nogomet u Srbiji.U svakom slučaju respect!!

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 22 feb 2022, 16:46

22 feb 2022, 14:12
Radi koliko znam, nije napustila. Slicnu ima i Proleter.
Kruzevic nije Knezevic. Ne znam dal' je u kakvoj vezi sa Srdjanom Kruzevic, lokalnim bajom "koji moze sve da ti odradi".

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 22 feb 2022, 18:12

EpateguiHuleteti je napisao/la:
22 feb 2022, 16:46
Kruzevic nije Knezevic. Ne znam dal' je u kakvoj vezi sa Srdjanom Kruzevic, lokalnim bajom "koji moze sve da ti odradi".
Da,opet lapsus. Znam da je "Beba". Vjerojatno i jest,a sumnjam da je s Lalatom ostalo sve u domeni strogo profesionao legalnog. Al doima se ko dobra ženka van fizičkog looka.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 22 feb 2022, 22:12

22 feb 2022, 18:12
EpateguiHuleteti je napisao/la:
22 feb 2022, 16:46
Da,opet lapsus. Znam da je "Beba". Vjerojatno i jest,a sumnjam da je s Lalatom ostalo sve u domeni strogo profesionao legalnog. Al doima se ko dobra ženka van fizičkog looka.
Sumnjam. Lalat se nabacuje svakoj lepsoj novinarki. Ili je navika, ili je neje*ica, ili je ponajpre druga (muska) mladost, posto mu je brak pre par godina pukao (ima i decu iz njeg'). Svakako takvog ce ga slabo koja postovati i uzimati za ozbiljno.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 24 feb 2022, 05:59

Zreb za 1/4 finale Kupa - 1. marta. Nema povlastenih! Moze svako svakog da izvuce.

Termini:

Cetvrtfinale: 6. april
Polufinale: 11. maj
Finale: 26. maj

Karte za derbi planule :kafa:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 28 feb 2022, 18:22

Sto bi rekao Grof Bozovic, kad mi pobjedjujemo sve redom onda je namjesteno, a oni kad pobjedjuju onda je sve cisto. Zato mi je bas drago sto im odrzali cas fudbala, mada ce opet biti tesko okrenuti i ta dva boda.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 feb 2022, 18:35

dscile je napisao/la:
28 feb 2022, 18:22

Sto bi rekao Grof Bozovic, kad mi pobjedjujemo sve redom onda je namjesteno, a oni kad pobjedjuju onda je sve cisto. Zato mi je bas drago sto im odrzali cas fudbala, mada ce opet biti tesko okrenuti i ta dva boda.
S tim sto smo mi imali podlogu u Evropskim uspjesima, dok njih Flore i Faune oducavaju od fudbala... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Stepp
Kontakt:

Post Postao/la Stepp » 28 feb 2022, 19:27

Objektivno,na jucerasnji derbi je itekako uticala i Partizanova utakmica u cetvrtak.Secamo se Zvezdinih jesenjih derbija na JNA posle evropskih utakmica.

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 01 mar 2022, 13:50

Raduje posjeta na derbiju. Kvalitet fudbala dosta upitan.
Zvezda zasluženo pobjedila.
Što se nastavka tiče, stvar je već sad savršeno jasna, pitanje titule biće odlučeno na posljednjem derbiju u sezoni.
Što se ostalih tiče, RKG bi se trebao podići i opstati. Spartak baš očajno djeluje u nastavku sezone.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 03 mar 2022, 21:03

Od sezone 2024/25 Liga sampiona sa 36 klubova i 10 utakmica u grupnoj fazi!
To znaci da ce za naseg prvaka, a mozda i viceprvaka biti sirom otvorena vrata najelitnijeg takmicenja. Ovim ova 11. pozicija trenutno dobija na dodatnoj vrednosti. Realno, ovom reformom, prvih 12-13 liga se dodatno odvajaju od ostatka. Odnosno imaju jos veci prostor za skupljanje bodova i cuvanje svog renkinga.
Lepa vest u ovim lepim danima.

Sto se tice zreba zadovoljan sam. Rendzerse sam prizeljkivao Zvezdi i izvukli su ih. Fejenord takodje rival po meri Partizanu u ovoj fazi takmicenja.
Atraktivni protivnici, dva nova martovska fudbalska praznika u Beogradu!
Kristijan je napisao/la:
01 mar 2022, 13:50
Raduje posjeta na derbiju. Kvalitet fudbala dosta upitan.
Zvezda zasluženo pobjedila.
Što se nastavka tiče, stvar je već sad savršeno jasna, pitanje titule biće odlučeno na posljednjem derbiju u sezoni.
Što se ostalih tiče, RKG bi se trebao podići i opstati. Spartak baš očajno djeluje u nastavku sezone.
Sta si ti gledao prijatelju? Kvalitet fudbala je na derbiju bio apsolutno zadovoljavajuci. Jak intenzitet, dosta trke, zara, na obe strane. I jedni i drugi su odigrali ozbiljnu utakmicu i za evropske standarde. Nisu se vukli po terenu ko prebijene macke, nisu delovali bezidejno ili neuigrano. Drugo je sto se oba tima, treneri, igraci u dusu poznaju, prate jedni druge stalno u ligi, tako da se tokom derbija i neutralisu u velikoj meri. Zvezda je dobila mec na kvalitet. Kod Partizana golman Popovic i stoper Sanicanin najslabije tacke, i to se kaznjava na ovom nivou. Preveliki je luksuz da ti ta dva pojednica zakazu.
Takticki je sve bilo ocekivano. Partizan je pokusavao destrukcijom u sredini, sa sporijim ritmom koji mu savrseno odogovara i pasom u dubinu iza ledja odbrane Zvezde (Markovic je na derbiju jesenas zadavao velike muke Zvezdinoj zadnjoj liniji, ali je igrao u sredini, a ne na boku), a Zvezda je pokusavala da prebaci igru na bokove gde je u prednosti u odnosu na Partizan, trazila je brzi protok lopte, brzu igru, tako su uostalom i dosli do golova.
Mislim da ce Partizanu derbi sa Zvezdom biti od koristi pred Fejenord kada je priprema utakmice u pitanju, jer ce Holandjani pretpostavljam slicno napadati.

Da, Lale je trgao Radnicki, da li na vreme, videcemo. Ulazi u seriju pobeda. Iznenadjujuce moram priznati. Na cistu motivaciju, ludilo, izvlaci ovo iz ekipe, mada se vidi i napredak u igri, takticki su dosta disciplinovaniji sada sa njim.

Vojvodina nastavlja da se bruka. Djordjevicu :arrow:

Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan » 04 mar 2022, 13:06

Ja kada sam pisao o Vojvodini ti si tvrdio drugacije.... te ovo te ono...
Nevazno, svi grijesimo.

Sto se RKG-a tice prica je sira od travnate podloge, ali ta ekipa treba najjacem rangu i neka opstane.

Nazalost izgleda da ce se i Proleter izvuci, a vise od svega bih volio i da oni ispadnu.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 04 mar 2022, 13:34

Kristijan je napisao/la:
04 mar 2022, 13:06
Ja kada sam pisao o Vojvodini ti si tvrdio drugacije.... te ovo te ono...
Nevazno, svi grijesimo.

Sto se RKG-a tice prica je sira od travnate podloge, ali ta ekipa treba najjacem rangu i neka opstane.

Nazalost izgleda da ce se i Proleter izvuci, a vise od svega bih volio i da oni ispadnu.
Mi smo pricali o upravnim strukturama. Problem Vojvodine je - da je nece niko! Shvatas?
Kacara zvala Vojvodina, on otisao kod Bisljimija i Kuzmanovica u Proleter. Dakle igrac koji je navijac Vojvodine od glave do pete otisao je u Proleter da se bori za opstanak u ligi, a ne zeli da se vrati u svoj klub koji se bori za plasman u LK.
Nisam ja nista drugacije tvrdio, malo pomnije procitaj, jer mi je mrsko sada sve ponavljati. Dokle god navijaci pokusavaju da postave novu upravu koja ce njima sluziti, tacnije grupica navijaca, Vosa ce biti u mulju.
Vojvodinu spasava samo neki treci faktor sa strane koji ce doci u klub i odresiti gordijev cvor.

Inace, kada smo kod sireg konteksta, ne znam koliko je realno, ali bih licno voleo da ruski ulagaci dodju u srpske klubove gde bi mogli normalno da posluju.
Gde god su ruski milijarderi i kompanije poslovale u Zapadnoj Evropi treba im otvoriti nasa vrata, ako imaju interesa da ostanu u sportu, neka dodju kod nas i uloze u kolikom god zele obimu, drzava im mora pruziti olaksice i garancije, olaksice u smislu ubrzane procedure.
Nismo im uveli sankcije, saobracaj se normalno odvija, cak i profitiramo trenutno u tom sektoru.
Jer rat svakako nece jos dugo potrajati, Rusi su danas usli u novi veliki grad, a ova natezanja izmedju njih i Zapada ce potrajati koju godinu, dok opet ne pocnu da saradjuju i posluju punim intenzitetom.
Taj vakuum bi mogao biti sansa za nase klubove.
U Vojvodini ako imaju malo smisla za poslovanje, eto im prilike, tim pre sto im je generalni sponzor "Srbijagas".

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.