FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Heba, Krle, Merso. Realno to je zlocin ako ijedan od njih zaigra na proljece. Jedino bi mozda Mersu uveo protiv kona, jer njima zabije uvijek.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- feniksptica
- Kontakt:
Pa na teren ne izlazi najbolji covjek nego najbolji igrac
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A kako ce on biti najbolji igrac? Koliko dana priprema ove zime? Motiv koji mu je ? Zadnji put u dobroj formi ? Ismijava se Avramovski ( zamisli to radisfeniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:04Pa na teren ne izlazi najbolji covjek nego najbolji igrac
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije tacno. Tim pobjedjuje odnosno grupa igraca koja najbolje trenira i suradjuje na terenu. Argentina i Brazil imaju bolje igrace od Njemačke al dobiju po ušima. Fanimo ne igra zato sto nije htio da trenira, stvarno ne znam sta vam nije jasno.feniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:04Pa na teren ne izlazi najbolji covjek nego najbolji igrac
Smijesno je sto bi u glavnom vecim dijelom ovi isti kritikovali i da je bila suprotna odluka, da se Fanimo vratio u prvi tim.
You are someone else I am still right here
Zar se pita on tu ista? Zar nije to do kluba hocel mu aktivirat klauzulu ili neGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:10A kako ce on biti najbolji igrac? Koliko dana priprema ove zime? Motiv koji mu je ? Zadnji put u dobroj formi ? Ismijava se Avramovski ( zamisli to radisfeniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:04Pa na teren ne izlazi najbolji covjek nego najbolji igrac![]()
), a Fanimo zadnji put u dobroj formi bio u aprilu. Zadnji put lopte sutao ne sjeca se ni on. Prvo mora fizicku spremu da popravi, znaci da bi 90 minuta kvalitetnih odigrao treba mu minimum mjesec dana, onda dok udje u formu kako treba isto 2-3 sedmice, to ti je vec kraj sezone. I onda da te ispali i ode na kraju sezone iz kluba. A samo cu ti reci da nije htio da se aktivira klauzula za produzivanje ugovora, toliko o njemu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa da, ali kakve mi fajde od njega imamo kad se on protivi tome, opet bi ti preko qurca igrao ( ako bi uopste i ovu polusezonu odigrao motivisano ). Ne bi onda bilo svrhe produzivati.ubipara je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:16Zar se pita on tu ista? Zar nije to do kluba hocel mu aktivirat klauzulu ili neGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:10A kako ce on biti najbolji igrac? Koliko dana priprema ove zime? Motiv koji mu je ? Zadnji put u dobroj formi ? Ismijava se Avramovski ( zamisli to radisfeniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:04Pa na teren ne izlazi najbolji covjek nego najbolji igrac![]()
), a Fanimo zadnji put u dobroj formi bio u aprilu. Zadnji put lopte sutao ne sjeca se ni on. Prvo mora fizicku spremu da popravi, znaci da bi 90 minuta kvalitetnih odigrao treba mu minimum mjesec dana, onda dok udje u formu kako treba isto 2-3 sedmice, to ti je vec kraj sezone. I onda da te ispali i ode na kraju sezone iz kluba. A samo cu ti reci da nije htio da se aktivira klauzula za produzivanje ugovora, toliko o njemu.
Upravu si.
Samo ce biti lose ako ode negdje kod nekog nam konkurenta, tuzla, borac ili zrinjski… dobar je ono igrac steta sto nije dobar u glavi
Samo ce biti lose ako ode negdje kod nekog nam konkurenta, tuzla, borac ili zrinjski… dobar je ono igrac steta sto nije dobar u glavi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma isto ti dodje. Njemu da se igra ovdje dosao bi kod Vasoskog, niko mu nista ne bi rekao, ovako gdje god ode dobro ce se nacekati da uđe u iole dobru formu. Tako da se uopste ne brinem, ali eto ako biram gdje ce, nek ide u Zrinjski, svakako nam nisu konkurenti, a kad tad ce imati isti problem sa njim jer kao sto kazes, nije dobar u glavi.
Zadnja domaća tekma, tamo u maju, svoj trojici pripremiti prigodne poklone za oproštaj.Strah me i pomisliti, da će i jedan od njih biti na junskoj prozivci za novu sezonu.Posto nažalost imaju ugovore do ljeta 2023, ako ne pristanu na dogovor o sporazumnom raskidu, poslati ih na posudbe i da tamo odrade tu završnu godinu.Recimo, Hebibovića u Velež ili Igman, a Ahmetovića u Slobodu.Za Krstu ne znam da li bi ga iko želio.
Ma hajde kako god ostaje nam da se nadamo da ce Avramovski dobro igrati na desnom krilu iako mu nije prirodna pozicija. I ja pretjerujem valjda jer me zadnja polusezona ispizdila pa mi sve vise na k idu ovi polovnjaci sto ih se ne mozemo otarasiti jer su zasticeni ugovorom. Uz to od pocetka transfer roka kontao da cemo sigurno naci zamjenu za fanima jer sam ga otpisao bio. Dobar si momak, uglavnom se slazem sa tvojih 95% objava. ZivioGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:16Miješaš jabuke i kruške.. To onda treba da ide na adresu Uprave, a ne opravdavati mutavog Fanima samo zato što nije dovedeno neko krilo.keli je napisao/la: ↑24 feb 2022, 18:00Kontriram jer se nije nista radilo povodom slabosti na toj poziciji a imalo se 4-5 mjeseci. I sam sebe dovodes u lose-lose situaciju. Zato kontriram.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 feb 2022, 17:51
Samo ne znam brate što kontriraš? Sve se izdešavalo, hajde. Dođe sad s ovom pričom da je pod stresom i opet ga braniš, ne kontam stvarno.
Ti ako bi ga opet stavio u trenažni proces, a kamoli da igra i pored svega ovoga, onda ne znam.
Nebitno je kakav je neko igrač, ako se PONAŠAŠ BEZOBRAZNO I NE POŠTUJEŠ KLUB. To je kompletna poenta i ne znam kako je to teško skontati ili nećete da skontate. Sasvim je nebitno kakav je Dal, Hebib, Kobiljar, peti, deseti, jer se niko od tih momaka nije ružno ponio prema Klubu. Niko od njih nije propustio pripreme, nekoga sabotirao, lažirao povrede i slično. Hebibu se isto dugovalo, mogao je i on sve ovo uraditi, ali nije. Zato malo više poštovanja prema onim koji to zaslužuju, nebitno kakvi su kao igrači. Svi su oni tu, jer im je neko ponudio ugovore, nisu ih oni sami sebi kreirali i potpisivali.
Ja ti opet kažem, kakvo dovođenje krila, kad će tu poziciju igrati Avramovski? Pored Avrama, imaš Kobiljara. Koji će qurac novi igrač, ne kontam?
Čataković ide na desetku, Suljić i Avram krila, Bagarić špic. Možda neće Avram odmah startati, opet tu imaš Kobiljara.
Ibretim se iz dana u dan..
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ja sam bio za to da se dogovore, al posto je Fanimo zaista presao sve granice podrzavam odluku Mirvica..
Definitivno da bi za ovo Sarajevo Fanimo bio pojacanje pa taman da u 10 kolu procepi.
Daleko odtog da je on Sterling za sirocad jer nije malo bolji od prosjecnosti jer ima nestvarnu brzinu..
Ako se uzme da je odigrao 47 utakmica za nas mogu nabrojat 2-3 da je odigrao kako treba
Zeljo borac sloboda buducnost sb, to je sve a imao je velku platu platili smo ostetu plus % Musi ako ga prodamo vise nego korektno smo postupili..
Sad gdje ce otic to nije bitno
Definitivno da bi za ovo Sarajevo Fanimo bio pojacanje pa taman da u 10 kolu procepi.
Daleko odtog da je on Sterling za sirocad jer nije malo bolji od prosjecnosti jer ima nestvarnu brzinu..
Ako se uzme da je odigrao 47 utakmica za nas mogu nabrojat 2-3 da je odigrao kako treba
Zeljo borac sloboda buducnost sb, to je sve a imao je velku platu platili smo ostetu plus % Musi ako ga prodamo vise nego korektno smo postupili..
Sad gdje ce otic to nije bitno
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma idu i meni druže, ne mili se ni meni kad vidim Velkoskog, Kanurića, Hebiba i takve, ali šta ćeš. Čekati da isteknu ugovori i zahvaliti im se. Nervira me što se raznorazne fute sprdaju s Klubom, a mi finjake neke glumimo, umjesto da se stavi do znanja ko je gazda.keli je napisao/la: ↑24 feb 2022, 23:45Ma hajde kako god ostaje nam da se nadamo da ce Avramovski dobro igrati na desnom krilu iako mu nije prirodna pozicija. I ja pretjerujem valjda jer me zadnja polusezona ispizdila pa mi sve vise na k idu ovi polovnjaci sto ih se ne mozemo otarasiti jer su zasticeni ugovorom. Uz to od pocetka transfer roka kontao da cemo sigurno naci zamjenu za fanima jer sam ga otpisao bio. Dobar si momak, uglavnom se slazem sa tvojih 95% objava. ZivioGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 feb 2022, 21:16Miješaš jabuke i kruške.. To onda treba da ide na adresu Uprave, a ne opravdavati mutavog Fanima samo zato što nije dovedeno neko krilo.
Ja ti opet kažem, kakvo dovođenje krila, kad će tu poziciju igrati Avramovski? Pored Avrama, imaš Kobiljara. Koji će qurac novi igrač, ne kontam?
Čataković ide na desetku, Suljić i Avram krila, Bagarić špic. Možda neće Avram odmah startati, opet tu imaš Kobiljara.
Ibretim se iz dana u dan..![]()
Nejse, završeno je sve s Fanimom, tako da ima prećih stvari sad.
Živ mi bio, nemoj da si se našao uvrijeđen.
Nego je li živ Majkl?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bio sam za Fanimov povratak, ali pod uslovima o kojima je neko pisao na forumu, ne sjecam se detalja, kresanje plate, neisplacivanje za period koji je bio odsutan, i javno izvinjenje igracima i navijacima
ako nije pristao na to, daleko mu kuca. Nek ode u kmelju sto se mene tice, ne zanima me.
ako nije pristao na to, daleko mu kuca. Nek ode u kmelju sto se mene tice, ne zanima me.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- feniksptica
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Kako je lijepo reći iako nas neće imat ni 150 danas;
SVI NA KOŠEVO
SVI NA KOŠEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi na Koševo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.