Sberbank je ruska ali i oni nesto muljaju preko Sberbank Europe koja je u Austriji... Uglavnom danas su bili pravi redovi pred tom bankom...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nemoj samo u Sberbanku. 
jbt citam maloprije neki srpski forum onako da vidim sta pisu po njihovom pisanju vec sam pomislio da su rusi kod hadzica stigli kakvu propagandu prenoseharden je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:55Ovo pomislimo svaki put a oni pokazu da ima novi nivoQUARTERBACK je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:49pa sta je ovo ovako mislio sam da me ne mogu vise iznenaditi svojim stavovima![]()
Yebo majku ne bi me cudilo da ona budaletina gruhne nuklearku ako ih ovi krenu tjerati prema granici kojim slucajem.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Izgleda da se preracunali Rusi tukuci sirotinju po Gruziji, Ceceniji, i ostalim zabitima. Tuku i njih ukrajinci muski.
Ode Iljušin u piсku materinu, kakav trenutak za Ukrajince
Mah kakvih 6 milijardi, to jeste puno novca, ali nije Rusija maciji kašalj, uglavnom ide sve preko Evropski leđa ponovo, Ameri izlovani na kontinentu boli ih tuki.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kazu da u njeg stane od 100 do 200 padobranaca
-
Bundesliga
- Kontakt:
"Sreca" da je Bajden predsjednik. Da je Tramp u pitanju on bi pustio Rusima da zauzmu Ukrajinu 100%.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bgm ce rusi bit popareni
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Eno sad ni 6 milijardi nije nešto a Ameri krivi što su na drugom kontinentu 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kako će ih tek tući kada u kontra ofanzivu krenu
- Marsal
- Kontakt:
Breaking. Ukraine says it has shot down an Il-76 Russian transport plane 20km from Kyiv. 100+ paratroopers on board.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne svidja mi se ovo nikako.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Opasno su ih naoruzali NATO i comp. Stvarno djeluje da ih namjenski uvlace u gradsku borbu. I da se tek sada aktiviraju protuavionska zastita sa Bajraktarima. Ali da ce zestoko udariti ne gledajuci civilne zrtve, hoce sigurno veceras.
Od 145 do 225, precizno. Ovisi od varijante, ima sa jednom i dvije palube.
Muštuluk, Iljušin ima kapacitet 140 osoba.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, chelsea358 i 5 gostiju.