Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Puno vise otpora od strane ukrajinacca nego sto su pravoslavni talibani ocekivali.... zestoke borbe oko harkiva .. ukrajinci su danas usli u cernihiv I otjerali talibane ... izgleda da su policijske kao I civilne jedinice odradili dobar posao u hvatanju petokolonasa ... zbog njih su talibani bili u zestokoj ofanzivi kontali su da ce ukri puci zbog panike ali hvala bogu jos se drze...bajre rade odlican posao a talibanska propagandna masinerija je jucer lagalada du svi unisteni...cini se da je I zapad iznenadzem njihovom zeljom za otporom pa polako salje I pomoc... da je bodgom pameti pa da ova nasa gamad iskoristi ovo da lobira po zapadu za ukidanje ove ludzacke kosulje zvane dejton... sretno azov bataljonu u mariupolu I donetsku ...
Uff kako vazna 24h iza Ukrajinaca 
Jos samo malo, da prodju donacije novca i oruzja zapada i da ih ovi rasporede kako treba.
Jos samo malo, da prodju donacije novca i oruzja zapada i da ih ovi rasporede kako treba.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Slava Ukraini 
Radio sam u banja luci 3 godine, i bas se dibro pazio sa jednim starijim srbinom. On mi je rekao jednu cuvenu koju do tad nisaž cuo: Ne vjeruj srbinu ni kad se krstiQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 feb 2022, 01:45ma ovi srbi su budaletine prvog reda, ovo je ucenje da mrzis od malih nogu i pricanje lazi i mitova djeci koja veze s realnoscu i istinom nemaju i onda dolazi do ovoga.. pa oni su izvrsili agresiju na nasu zemlju pobili nas narod i opet traze izgovore u tom svemu pa tako i u ovoj agresiji rusa na ukrajinu..harden je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:55Ovo pomislimo svaki put a oni pokazu da ima novi nivoQUARTERBACK je napisao/la: ↑25 feb 2022, 23:49pa sta je ovo ovako mislio sam da me ne mogu vise iznenaditi svojim stavovima![]()
Yebo majku ne bi me cudilo da ona budaletina gruhne nuklearku ako ih ovi krenu tjerati prema granici kojim slucajem.
u vlasenici ima jedan mudar natpis koji su srbi stavili na kojem pise "tesko bogu s nama kakvi smo"
-
JuventinoVero
- Kontakt:
I ja sam radio dugo u zenici sa jednim bošnjakom, baš onako bili dobri, jedno jutro pijemo kafu na poslu kaže on meni, nisam to do tad čuo: ne vjeruj muslimanu ni dok klanja.lol89 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 07:46Radio sam u banja luci 3 godine, i bas se dibro pazio sa jednim starijim srbinom. On mi je rekao jednu cuvenu koju do tad nisaž cuo: Ne vjeruj srbinu ni kad se krstiQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 feb 2022, 01:45ma ovi srbi su budaletine prvog reda, ovo je ucenje da mrzis od malih nogu i pricanje lazi i mitova djeci koja veze s realnoscu i istinom nemaju i onda dolazi do ovoga.. pa oni su izvrsili agresiju na nasu zemlju pobili nas narod i opet traze izgovore u tom svemu pa tako i u ovoj agresiji rusa na ukrajinu..
u vlasenici ima jedan mudar natpis koji su srbi stavili na kojem pise "tesko bogu s nama kakvi smo"
#ALLEGRIOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Ništa ljepše od ranog ustajanja
Zelensky je luđak, ne bi me čudilo da osvane snimak kako sa puškom trči na ruski tenk i zauzima ga
E čuj, Rusija stavila veto na rezoluciju o ruskom prekidu invazije na Ukrajinu
Nikad ne bih očekivao takvu odluku
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

dobre guzove ima Belma
E da su se ovako rušili tuneli i mostovi kod nas ne bi četnik kročio u istočnu Bosnu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jbt 20tak koktela
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 26 feb 2022, 08:34, ukupno mijenjano 2 puta.
- feniksptica
- Kontakt:
Legitimni vojni cilj
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jbt ljudi im za dobrodošlicu koktele naprave oni ovako ccc
- JohnCleese
- Kontakt:
Da li se oglasio Khabib Nurmagomedov, kakva je njegov stav?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kakvo je stanje? Zna li sta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ukrajinci sami sebe bombarduju.
Kako ih pospipaju koktelima, kakva nacija, jel moguce da ovakva muda imaju 
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Eventualno iskljucenje iz Swifta prekinulo bi ruske transakcije na kontinentu.
EU zemlje u tom slucaju ne bi tehnicki bile u stanje placati isporuke plina a obustava bi bila logican slijed dogadaja.
Nakon iskljucenja iz Swifta, da bi Rusija bila u mogucnosti kupiti nesto iz Kine, morali bi bukvalno vagonom novac prenijeti na kinesku granicu.
Ruske finansijske institucije na dnevnoj bazi obavljaju transakcije, a od ukupne vrijednosti pomenutih, blizu 80 % je u dolarima. Sada je vecina transakcija na cekanju.
Instant udar na ekonomiju je taj da su berze i rublja pogodjene a troskovi refinansiranja strasno porasli. Gledajuci kroz prizmu destabilizacije, to znaci da imamo vece inflacije, vece kamatne stope, smanjenje investicija, niza produktivnost te pad zivotnog standarda.
Svaki dan rata, Putinu izbija parce bogatstva ali jos gore po njega, tajkuni vlasnici drzavnih kompanija, ako zele da spase svoje bogatstvo, moraju hitno reagovati a jedina solucija je mir.
Sah mat na ekonomskom planu.
EU zemlje u tom slucaju ne bi tehnicki bile u stanje placati isporuke plina a obustava bi bila logican slijed dogadaja.
Nakon iskljucenja iz Swifta, da bi Rusija bila u mogucnosti kupiti nesto iz Kine, morali bi bukvalno vagonom novac prenijeti na kinesku granicu.
Ruske finansijske institucije na dnevnoj bazi obavljaju transakcije, a od ukupne vrijednosti pomenutih, blizu 80 % je u dolarima. Sada je vecina transakcija na cekanju.
Instant udar na ekonomiju je taj da su berze i rublja pogodjene a troskovi refinansiranja strasno porasli. Gledajuci kroz prizmu destabilizacije, to znaci da imamo vece inflacije, vece kamatne stope, smanjenje investicija, niza produktivnost te pad zivotnog standarda.
Svaki dan rata, Putinu izbija parce bogatstva ali jos gore po njega, tajkuni vlasnici drzavnih kompanija, ako zele da spase svoje bogatstvo, moraju hitno reagovati a jedina solucija je mir.
Sah mat na ekonomskom planu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 26 feb 2022, 08:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ista zgrada
Pa Putin je rekao da narod ostane u zgradama/kucama
Da ih lakse ubijat moze
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 9 gostiju.