Ja bih tu dodao i UK mozda cak i vise od SADa, njihova politika nakon Brexita a posebno u posljednjih nekoliko mjeseci je izrazito protiv sirenja ruskog utjecaja na Balkanu.BosniaBoston je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:55Evropa nas itekako može izdati ali Amerika sigurno neće dopustiti Rusima da dobiju veći utjecaj u srcu Evrope.
Definitivno je najprivilegovaniji narod u BiH hrvatski i to bez sumnje a i vidi se po odlukama stranaca i procentualnoj raspodjeli u odnosu na broj stanovnika. Nisu im dragi ni mi kao muslimani(ja licno nisam al ko te pita kad se zoves kako se ja zovem odma si etiketiran) ni pravoslavci
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hitler se u grobu okreće kakve su picke njemci postali
- BosniaBoston
- Kontakt:
Složio bih se s tobom ali krug evropskih država koje su nam u stanju pomoći se tu završava. Francuzi i Nijemci su najobičnije prelivode, nas su u ratu opstruirali Francuzi a sada će to Ukrajincima učiniti Nijemci. Spanci i Talijani nas mozda gotive al su nebitni ostale ne moram ni spominjatStevieG8 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:05Ja bih tu dodao i UK mozda cak i vise od SADa, njihova politika nakon Brexita a posebno u posljednjih nekoliko mjeseci je izrazito protiv sirenja ruskog utjecaja na Balkanu.BosniaBoston je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:55Evropa nas itekako može izdati ali Amerika sigurno neće dopustiti Rusima da dobiju veći utjecaj u srcu Evrope.
Definitivno je najprivilegovaniji narod u BiH hrvatski i to bez sumnje a i vidi se po odlukama stranaca i procentualnoj raspodjeli u odnosu na broj stanovnika. Nisu im dragi ni mi kao muslimani(ja licno nisam al ko te pita kad se zoves kako se ja zovem odma si etiketiran) ni pravoslavci
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Europa je krscanska i kao takva ne zeli vecinsko islamsku drzavu, to je fakat ali to je i ono sto normalna bosna i hoce ne islamsku nego multinacionalnu. Medutim grijesi se sa stavom da ce neko nas izdati,Bundesliga je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:56Pa istina živa. Ko misli da nas prvenstveno nisu pustili kao ovce na klanje samo jer smo muslimani nema veze o životu.Finn je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:53Neko bi rek'o jer smo muslimani u srcu Evrope.Bundesliga je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:44Ne može se povlačiti paralela između Ukrajine i BiH. Svijet je bolio krasni qrac za nas, htjeli su da nas sve pobiju. A za ove se čitav svijet bori.![]()
izdati moze i hoce i jeste samo onaj isti balija, cetnik i ustasa koji su nam na vlasti i svim porivima nakaradnosti u drustvu, a u europi ce vazda biti desnicara fasista itd ali su manjina kao sto su i ove nase politicke kriminalne glave manjina ali drze sve u pm.
Sve je jasno kada vidis da je neko spreman dati svoju zemlju drzavnost naciju da ti predsednik bude jbeni putin ili erdogan.
- feniksptica
- Kontakt:
Povuce se Merkelova na vrijeme. Ovaj novi odmah ce dobit etiketu bezmudog te samim tim sebi unistit politicku karijeru nekog bitnog faktora prije nego je i poceo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AshburtonG
- Kontakt:
Stara je to lisica. Ona je najvise i orgijala s Rusima oko gasa.feniksptica je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:08Povuce se Merkelova na vrijeme. Ovaj novi odmah ce dobit etiketu bezmudog te samim tim sebi unistit politicku karijeru nekog bitnog faktora prije nego je i poceo
Nama svima ovjde je najbolje da smo u jednoj drzavi. Ko to ne zeli vidjeti nek pocne gledat. Pogotovo nakon ovih desavanja. Nece niko gazu i nece niko bjelorusiju u srcu evrope.
I Rusija raspolaze vojnim arsenalom kojeg je Yuga mogla sanjati, ali svakako da je manja razlika izmedju ovih nego ABiH sa Jna, posebno jer je BiH imala embargo na oruzije, znaci neporedljivo u tom smislu. U kom smislu je uporedljivo su metode vojske koja napada, to se ne mijenja mnogo, Rusi napali ovi pokazali zube po gradovima (pametna taktika jer nemaju fajde gubit ljudstvo po livadi, posebno kad se radi o znatno jacem protivniku, to su im i najbolje sanse), i sad ce krenuti intezivno bombardovanje, gasenje struje itd. Znaci da im sto vise pogorsaju uslove za zivot nebil ovi popustili, predali i sta vec ne, e u tom smislu sam rekao da moraju to trpiti kao i miBrokula je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:43Ukrajinci dobijaju vojnu pomoc kakvu smo mi mogli samo sanjat
O razlozima je suvislo, uradili su to, a danasnje generacije se jasno distanciraju od toga, nešto što je vecini misaona imenica. Mislim da ne shvatate veličinu toga.let3 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:38Jet vala, izvršila denacifikaciju društva zato što je divna, pravedna i plemenitaPogba je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:33Nemojmo se lagati, Njemačka je uradila nestvaran posao da napravi otklon i ciscenje od onog sto je predstavljala, to bi bilo neostvarivo vjerovatno svakoj zemlji svijeta. Primjer susjeda koji se u oci ne mogu jos pogledati.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:24
Baš čudno da nacija, sa historijski tako čistim i čestitim namjerama, ispadne šupačka.
Ja sam zaprepašten.a ne zato što je natjerana na to, zašto to je bila poražena strana u ratu koja je kapitulirala i potpisale sve uslove pobjednika rata (za razliku od pomenutih susjeda), zato što je osuđena u Nirnbergu i slicne sitne razlike
![]()
Njemacka je i dalje model u skoro pa svemu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svaka cast Ukrajincima ali ovo je najgori pobjednik eurovizije zadnjih 20 godina

#Punoljetstvo
Hitler je temelj svog zla danasnjice tako da se bogdo okrece i gori zlo.
Njemci su zapecaceni kao svjetski agresori koji i dan danas placaju novcano danak za svoj veliki rat i sa time kao i odlukama je stvoren oziljak dovoljno jak da ne mogu nista sem papirologije raditi ikad vise.
Sto se tice kancelarke povukla se jer joj je vrijeme bilo za to, a koliko je jaka bila govori mir u europi za vrijeme njene vladavine i ratovi nakon nje.
Zadnja izmjena: Cokituki, dana/u 26 feb 2022, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
ma ameri se nece ukljucivati direktno mislim normalno i logicno jedino ako zaluta pa na njih neka granata padne od ovih baza gdje su .. slicno kao i u drugom al onda nastupa show

Jel stvarno ovo mislis ili se zajebavas?Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:01Amerika je bila i ostat će čovjekov najbolji prijatelj.
Gori od Austrije 2014? I don't think so.BosniaBoston je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:10Svaka cast Ukrajincima ali ovo je najgori pobjednik eurovizije zadnjih 20 godina![]()
Ta ista kancelarka ti je godinama promovisala politiku trgovine i dobrih odnosa s Rusijom, Srbije kao garanta mira na Balkanu u koju je EU ulupala milione eura a ovi kupovali helikoptere raketne sisteme itd. Jedna od glavnih krivaca za ovu situaciju je i ona i njena kamilica politika prema ruskom uticaju u EU.Cokituki je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:11Hitler je temelj svog zla danasnjice tako da se bogdo okrece i gori zlo.
Njemci su zapecaceni kao svjetski agresori koji i dan danas placaju novcano danak za svoj veliki rat i sa time kao i odlukama je stvoren oziljak dovoljno jak da ne mogu nista sem papirologije raditi ikad vise.
Sto se tice kancelarke povukla se jer joj je vrijeme bilo za to, a koliko je jaka bila govori mir u europi za vrijeme njene vladavine i ratovi nakon nje.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
To većina misli nažalost, a 90% Amerikanaca ni ne zna da BiH postoji ni da se u Srebrenici desio genocidCokituki je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:14Jel stvarno ovo mislis ili se zajebavas?Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:01Amerika je bila i ostat će čovjekov najbolji prijatelj.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Dugi dani su pred snagama u Harkivu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Govorim o čovjeku kao vrsti.emir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:18To većina misli nažalost, a 90% Amerikanaca ni ne zna da BiH postoji ni da se u Srebrenici desio genocidCokituki je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:14Jel stvarno ovo mislis ili se zajebavas?Donnie Darko je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:01Amerika je bila i ostat će čovjekov najbolji prijatelj.
Koga boli **** za Bosnom i Hercegovinom i prosječnim stanovnikom iste kad se šira slika gleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.