Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Umjesto milion vojnika uspio si okrenut 30 miliona ljudi protiv sebe, alal vjera
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sjecate se kako su Talibani proletili kroz Afganistan, skoro nikakav otpor naspram ovog sto rade ukri.
Evo i njemacka se ohrabrila izgleda
Evo i njemacka se ohrabrila izgleda
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Amerikanci javljaju da Putin ima više od 50% svoje vojske u Ukrajini trenutno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- ElCartel11
- Kontakt:
Imao sam neku sumnju, da ruska vojska ipak nije toliko jaka koliko se vole busati u prsa. Sad to i dokazuju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma ne koriste ni blizu puni potencijal ni ljudski ni materijalni.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:53Imao sam neku sumnju, da ruska vojska ipak nije toliko jaka koliko se vole busati u prsa. Sad to i dokazuju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Večeras je bitna noć, jer kompleksas pojačava.Bundesliga je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:51Amerikanci javljaju da Putin ima više od 50% svoje vojske u Ukrajini trenutno.
Trebaju ljudi što više tih koktela spremiti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Gledao sam dosta analiza, i cesto se spominje da mnogo vise sminkaju parade sa vojnom opremom i kapacitetima, dok su u realnosti malo slabiji. Sve je to sigurno istina, i da moraju pokazati zube na tim paradama, al ovo u Ukrajini sto rade je ocajno. Ili su ih podcijenili, ili su usli nespremni bez planaElCartel11 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:53Imao sam neku sumnju, da ruska vojska ipak nije toliko jaka koliko se vole busati u prsa. Sad to i dokazuju.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Večeras će im biti najteže da se odbrane.emir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:55Večeras je bitna noć, jer kompleksas pojačava.Bundesliga je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:51Amerikanci javljaju da Putin ima više od 50% svoje vojske u Ukrajini trenutno.
Trebaju ljudi što više tih koktela spremiti.
I am not yet born; O hear me.
Ameri predložili Zelenskom da premjesti vladu u Lavov ili Dnjepar, ovaj nece ni da čuje, ni da makne iz Kijeva
uvjeren 100% u svoju vojsku i odbranu... zayeban frajer, mogao bi ispasti heroj nacije na kraju. Ko bi rekao da je bivši glumac i komičar 

Još je Buratinaca stiglo iz Rusije. Harkiv će noćas goriti više od Kijeva.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma imali su oni plan. Diverzija, zauzmi značajne pozicije, UA predsjednik bjezi, proglasi neki prorusku vladu i gotovo.Brokula je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:56Gledao sam dosta analiza, i cesto se spominje da mnogo vise sminkaju parade sa vojnom opremom i kapacitetima, dok su u realnosti malo slabiji. Sve je to sigurno istina, i da moraju pokazati zube na tim paradama, al ovo u Ukrajini sto rade je ocajno. Ili su ih podcijenili, ili su usli nespremni bez plana
Sad valja dignuti svu vojsku i pomjeriti je jer prvobitni plan nije uspio...
Pa da je "samo politicar" sigurno bi davno prebjegao i davao izjave iz neke sigurne zemlje. Ovako ipak ima malo insana u njemu.
Rusi su ušli u rat sa namjerom da izbjegavaju konfrontaciju sa civilima, ne što su humani, već što ih žele pod marionetskom vlašću pretvoriti u Ruse, pa im se ne žele nepopravljivo zamjeriti. Kako se gubici i neuspjesi budu povećavali tako će i oni promijeniti svoje ponašanje prema civilima.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 26 feb 2022, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Mogu te nabit na qrac. Proglasavat jedan narod rusofilima jer si citao forume i nabasao na par idiota. Niko normalan nije na strani Rusije.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Švedska tehnologija o kojoj sam smarao sinoć je počela sa radom

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jadni oni ako je ovo 50%. Sigurno da tu i Ameri pretjeruju, al da Rusi biljeze fail za failom tako je. Kontali izgleda da ce se ovi predati prvi dan nakon par metaka, haman ovdje nikakvog plana nemaju.Bundesliga je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:51Amerikanci javljaju da Putin ima više od 50% svoje vojske u Ukrajini trenutno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nisu nista na ho-ruk uspjeli. Slijede jos žešće bitke sad kad Rusi pojacaju s vojskom i kad su se Ukrajinci reogranizovali i preraspodjelili donacije. Sve i da Rusija u par dana ostvari svoj cilj mislim da su vec gubitnici. Ni u snu nisu ocekivali da ovako slabo napreduju u dosadasnjem toku.
Da su skinuli dosad vladu, zapad bi malo lajao i prijetio i smirio bi se za par mjeseci i svijet bi nastavio dalje.
Da su skinuli dosad vladu, zapad bi malo lajao i prijetio i smirio bi se za par mjeseci i svijet bi nastavio dalje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Odlučio da će ili vidjeti slobodnu Ukrajinu ili će umrijeti da ne gleda rusku Ukrajinu. Heroj modernog doba i vjerovatno simbol svih budućih pokreta otpora bilo gdje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
kako se srčano bore ovi prostovoljci što su ostali
tačno mi zelja da idem tamo da bi pomogao
Bayraktar TB2 5 Mil€
sa 20 komada je BiH duplo više sigurnija
tačno mi zelja da idem tamo da bi pomogao
Bayraktar TB2 5 Mil€
sa 20 komada je BiH duplo više sigurnija
dobre guzove ima Belma
Osim tvog predcjednika.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, bavariapivo, bhfanatic14 i 26 gostiju.