Nisu nama novci problem.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Al dobiše po pi cki rusi malo je reći , poslije ovog rata Putin odlazi sa političke scene ovo je debakl
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Njihov glavni interes nije Rusija i neki sukob 1000 kilometara dalek nego izborni zakon. Btw ovo je izjava smrde Milanovića.
Ali kakav lezeran hod i jos se zajebavaju wtf

Ne znam sto trcite pred rudu s tim zakljucivanjem da su rusi porazeni, Putinu ovdje nikakav poraz ne dolazi u obzir, cijena uopste nije bitna.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ElCartel11
- Kontakt:
Mislim, da su ih Ukrajinci svjesno navukli, da udju u Kijev i da se tu onda vode ulicne borbe. Tad ti ne pomazu puno tenkovi i ostala sranja, vec taktika i srce.Brokula je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:56Gledao sam dosta analiza, i cesto se spominje da mnogo vise sminkaju parade sa vojnom opremom i kapacitetima, dok su u realnosti malo slabiji. Sve je to sigurno istina, i da moraju pokazati zube na tim paradama, al ovo u Ukrajini sto rade je ocajno. Ili su ih podcijenili, ili su usli nespremni bez planaElCartel11 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 16:53Imao sam neku sumnju, da ruska vojska ipak nije toliko jaka koliko se vole busati u prsa. Sad to i dokazuju.
Na otvorenom bi ih Rusi sigurno uzeli za 24h. To su i Ukrajinci znali, zato nije ni bilo toliko otpora od granice pa sve do skoro Kijeva.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ak se Ukrajina odbrani Zelenskog niko ne skide vise sa pozicije. Covjek pokazuje sta je predsjednik i borba za svoj narod i drzavu
Od sinoć videi i priča kako Rusi imaju problema sa logistikom, gorivom prije svega. Malo mi ke to bilo nevjerovatno, no međutim:
Joj pretjerivanja, ko da ih Ukrajinci u kontranapadu ceraju do Moskve. Rusi ce vjerovatno tek udariti najjace i ubaciti vise vojske, a najveci problem za Ukrajinu su **** livade gdje ovi mogu lako okruziti gradove. Da bar kisa kakva udari i nastane rasputica koja je Svabama **** staru vise nego zima i ruski minusi.
Jasno je od starta da Rusi ovo uzimaju. Ostaje samo pitanje kakva je pobjeda, pirova, apsolutna ili neka sredina. To je vojno, ne recunajuci ekonomske i dr faktore.
Jasno je od starta da Rusi ovo uzimaju. Ostaje samo pitanje kakva je pobjeda, pirova, apsolutna ili neka sredina. To je vojno, ne recunajuci ekonomske i dr faktore.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 26 feb 2022, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
- f0rest1946
- Kontakt:
Tako je, nama bi zabranili da i pokusamo to kupiti.
Prevladat ce, previse je to sile, ali nece nista dobiti. Mora narod kupiti ako misli ista napraviti, a ne znam kako.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Marsal
- Kontakt:
Upravo!
Daleko je ovo od gotovog i od odbrane države ali Ukrajinci stoje mnogo bolje nego što se očekivalo, a Putin je u mnogo većim problemima nego što je mislio da će biti.
Može se ovo još okrenuti ali stvari izgledaju dosta povoljnije sada u ovom trenutku nego u četvrtak ujutru u 07:00.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kad uđeš uskoro u NATO, niko ti nece moći ništa braniti, a nakon ovoga Srbi se mogu sisati da će opstruirati to.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ova mu je logika na rangu one da je Ukrajina neo-nacistička država zbog Azova zato jer su portali i forumi relevantno mjerilo i gdje trollovi ne postoje.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Dobro, dobija i on podrsku od citavog svijeta, to ga sigurno drzi.
Ali da je hrabar, to je dokazao

Zelenski je simpa covjek i nadam se da ce docekati slobodnu Ukrajinu.
- f0rest1946
- Kontakt:
To znam brate aBd sto prije da nas prime u Nato, da se rijesimo retardiranih susjeda zauvjek!emir18 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:20Kad uđeš uskoro u NATO, niko ti nece moći ništa braniti, a nakon ovoga Srbi se mogu sisati da će opstruirati to.
Stoji, ali mogla bi na kraju biti ona dobio na mostu, izgubio na ćupriji.
Teško je prognozirati budućnost u bilo kojem scenariju.
Samo porodicu na sigurno, on neka bude pametan, ako pogine poginuo je herojski.let3 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:21Dobro, dobija i on podrsku od citavog svijeta, to ga sigurno drzi.
Ali da je hrabar, to je dokazao99% politicara na njegovom mjestu bi se davno ufatilo noge u onakvim okolnostima. Npr.naš slunto bi se sklonio kod amidze Erdogana i od tamo davao podrsku svom narodu
![]()
Zelenski je simpa covjek i nadam se da ce docekati slobodnu Ukrajinu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Zamisli vjerovat ljudima koji se kunu u Tuđmana koji je dijelio moju domovinu. MaršWinters je napisao/la: ↑26 feb 2022, 17:20Ova mu je logika na rangu one da je Ukrajina neo-nacistička država zbog Azova zato jer su portali i forumi relevantno mjerilo i gdje trollovi ne postoje.![]()