FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Optimističniji sam bio u decembru, nego danas.
Navijači izvalče klub, investitora ni na vidiku, problemi oko registracije, upitnik za licencu, Bekrić (37) lažna devetka i prvi špica, Zec rezervni napadač, nijedan igrač u izlogu, svijetla budućnost nas čeka
Navijači izvalče klub, investitora ni na vidiku, problemi oko registracije, upitnik za licencu, Bekrić (37) lažna devetka i prvi špica, Zec rezervni napadač, nijedan igrač u izlogu, svijetla budućnost nas čeka
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Haha gledam Leotar:Torpedo… intervju na poluvremenu zavrsava kad Amar na tribini sa Duxom „FKZ“

FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
To je trenutno realno stanje. Mi napadaca nemamo i tesko da cemo ga i imati do vikenda. Pitari opasni iz prekida, a vidjeli smo kako se mi sinoc branimo. Mi smo sinoc igrali presing i to je to, daj boze da mi ista vise mozemo izvucilet3 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 13:45Jeste da nemamo napadaca i da je to veliki hendikep, ali da ce nas razbiti i da nas ceka debaklpa jbg, odvadi malo.
Previše pesimizma.
Joj kako vam ne dosadi više, jel' možete shvatiti da nije do kluba i uprave? Ono što je bilo potrebno da klub uradi što se tiče registracije igrača to je urađeno i predano.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Uprava, administracija ko se vec bavi sa registracijama morali su znati da on nije dobio boravisnu dozvolu i da nema papire potpune da moze biti u zapisniku. Veca bruka od nesposobnosti i cirkusa sa potpisima, registracijama zadnjih 6-7 dana je to sto su poslali covjeka bez papira potpunih u Mostar i pokusali na foru "ako prodje, prodje" pa Savez ga izbacio iz zapisnika. Ili ljudi ne znaju proceduru ili su neozbiljni i prave cirkus jos veci. Sta god da je od to dvoje ne ulijeva nikakvu nadu da su ista bolji od prethodnih.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Upravo tako LjoŽe.LjoZee je napisao/la: ↑26 feb 2022, 14:21Uprava, administracija ko se vec bavi sa registracijama morali su znati da on nije dobio boravisnu dozvolu i da nema papire potpune da moze biti u zapisniku. Veca bruka od nesposobnosti i cirkusa sa potpisima, registracijama zadnjih 6-7 dana je to sto su poslali covjeka bez papira potpunih u Mostar i pokusali na foru "ako prodje, prodje" pa Savez ga izbacio iz zapisnika. Ili ljudi ne znaju proceduru ili su neozbiljni i prave cirkus jos veci. Sta god da je od to dvoje ne ulijeva nikakvu nadu da su ista bolji od prethodnih.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Kako nije do uprave/administracije? Mi na forumu smo govorili da ce trebati sto godina za Fatai da se rijese papiri i tako i jeste..i hajde on je imao problema pa oke koliko toliko, ali Vucenovic i Hodzic bruku dana s nama..papiri se odma trebaju rijesavat 2. Dan dolaska i dogovora izmedju igraca i kluba, a ne 5-10 dana prije...ne mogu da vjerujem da mjesec i vise treba da se rijese papiri? Nema sanse, nasi sigurno sve rade u zadnji tren..
-
- Kontakt:
Sta je sa mladozenjom iz Amerike, jel' odlucio konacno hoce li ili nece?
-
- Kontakt:
Stvarno vama covjek ne moze ugodit. Juce igra top zalaganje na nivou i vi opet negativu prosipate. Sad ce ljoze meni u pp brate pusti druge da pisu sta hoce itd. Jel na ovom forumu smo mi navijaci naseg zelje ? Koliko je ovih botova i negativaca kupilo clansku ? Iskrenim navijacima naseg zelje svako dobro zelim ovi negativci i botovi nezadovoljni sa svojim zivotom nabijem ih na onu stvar. Sad ljoze opet mi reci da nisam upravu da ne pisem kako treba jer nisam jedan od vama slicnih.
Eto treba reci super je sve, vrhunska ideja edisa da jucer krene bez napadaca i da u sezonu udjemo bez napadaca. Ne znam kako se ostali nisu toga sjetili.
-
- Kontakt:
Da li neko ima informaciju kada će karte za derbi biti puštene u prodaju uživo?
Almedin Brzika - Brzika je bivši fudbaler, a ima zvanje Profesor Sporta - odsjeka nogomet i također je certificirani menadžer i skaut.Pratite li Premijer ligu BiH? Ne tako davno Darko Todorović je ostvario transfer u Salzburg. Da li bi neki bh. fudbaler sad zadovoljio ukuse austrijskih Bundesligaša?
"Pratim Premier ligu posebno Željezničar. Ima tu zanimljivih igrača koji mogu da zadovolje bez ikakvih problema i da se uklope u austrijski fudbal. Možda se i napravi neki transfer u skorije vrijeme na tome radim."
mosa lošmi stićko tit-ula!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Mene samo zanima hoćemo li imati pravog špica bio on iz OP ili ne za derbi... Ovako kao protiv Veleža kritično će biti
Da se danas igralo Vučenovič bi mogao igrati jer mu je unesno od 26.2.,a kako čujem da bi i Hodžić mogao biti u rosteru za derbi.
Čak sam i za Fataia čuo da je sređena boravišna,al to moram provjeriti.
Zeko uredno odradio trening jutros.
Čak sam i za Fataia čuo da je sređena boravišna,al to moram provjeriti.
Zeko uredno odradio trening jutros.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Druze kasno razumijes li da su zakasnili.
I do kluba i do uprave da u mjesec nisu u stanju riješiti papire.
Tako su nam bajke pricali i za licencu.
Ne brani neodbranjivo molim te.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Samo polako braco ,cemu negativa?Volim Te Zeljo Biti ce Zeljo opet sampion 

- manijacikonjic87
- Kontakt:
ne razumijem ni ja cemu negativa.. jucer smo odigrali mozda i utakmicu sezone trkom borbom zalagnjem.. al ne moze se protiv sudija realno.. a svi ovi "zeljovci" sto krivca traze u nama nek se zapitaju kako to od jednom klub koji je za svaki pogresan aut pravio kompilacije izdavao saopstenja slao tuzbe udarao drvljem i kamenjem na savez sad od jednom preko noci ne prigovara "a" na 4 suspenzije standardnih igraca pred utakmicu protiv borca ? niko nista ne spominje a svi znate vrlo dobro kao i ja da se ovo desilo prije 4mj da bi vec danas pisali tuzbe uefi.. pametnom dosta braćo.. imamo previse dusmana i ne trebamo jos i sami sebi biti dusmani.. skupi redove opsta mobilizacija svi na derbi ! VTŽ 

Mi smo Željini, Željo je naš !
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Proximic i 30 gostiju.