Najgore je kad se tek otvaraju vijesti i cekas da vidis jesu li izdrzali noc ili nisu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Evo ja bih odmah predložio Maršala da ide na obuku za Bajru, ali ovaj novi, Akinci.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:09Lahko se obuče ljudi kada ga mozes priustiti.![]()
Sada bas gledam 69 miliona dolara
su Ukrajinci Sultanu nedavno platili za 6 TB2.
Pola Zenice bi nagrdio
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ona budala iz S Koreje stvarno ispalila raketu. Kontao sam da je fake news ali nije.
Ako se jos tamo zarati možemo proglasiti slobodno 3 svjetski rat.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
A umri kur.vo skupa sa cetnicima.
Kakav grace period.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma željan pažnje samo. Ništa ozbiljno.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:13Ona budala iz S Koreje stvarno ispalila raketu. Kontao sam da je fake news ali nije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Mah, za početak može i neki Caygul iz AnkareVirtu4l je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:05Bajro je opasna igračka, ko će kod nas upravljati tim čudomOsmaDolazi je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:01Jeli ono Masovic nedavno isao u Tursku i gledao Bajraktare?![]()
Pa su kao nesto pricali. Menscini jeste hahahahPrvi dan bi ga pokvarili
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa radi to stalno. Pogotovo ovako kad se nešto dešava, pa je željan pažnje.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:13Ona budala iz S Koreje stvarno ispalila raketu. Kontao sam da je fake news ali nije.
I kad je vrh krize sa Iranom bio prije dvije godine, kad je par sati ovako naveče bila panika za WW3, ispalio je projektil.
Cuj 30 dana 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
AhaOsmaDolazi je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:01Jeli ono Masovic nedavno isao u Tursku i gledao Bajraktare?legenda reala je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:00Skupa je ovo igracka za nas
A postali bi najjaci u regionu kad bi nam donirao jedno deset komada haha![]()
Pa su kao nesto pricali. Menscini jeste hahahah
Ma jesmo li ovo dobili maketu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ide ovaj luđak all in, nadati se da neće biti puno civila.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Javelin przi ruske tenkove
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Pa po maketi ce Igman praviti. Sta bi to ti?
Suti i ja se sa Igmanom zajebajem a dobar je za nedaj Boze
Suti i ja se sa Igmanom zajebajem a dobar je za nedaj Boze
TOS je dopremljen u Ukrajinu danas, ali mislim više u svrhu blefa i zastrašivanja. Treba još dosta vremena proći i svašta da se desi kako bi i njega aktivirali.
Da hoce makar jednu noc primirje napravit da zaspim rahat i mobitel da se napuni 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Pensioner26 i 33 gosta.