Najgore je kad se tek otvaraju vijesti i cekas da vidis jesu li izdrzali noc ili nisu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Najgore je kad se tek otvaraju vijesti i cekas da vidis jesu li izdrzali noc ili nisu
Evo ja bih odmah predložio Maršala da ide na obuku za Bajru, ali ovaj novi, Akinci.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:09Lahko se obuče ljudi kada ga mozes priustiti.![]()
Sada bas gledam 69 miliona dolara
su Ukrajinci Sultanu nedavno platili za 6 TB2.
A umri kur.vo skupa sa cetnicima.
Ma željan pažnje samo. Ništa ozbiljno.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:13Ona budala iz S Koreje stvarno ispalila raketu. Kontao sam da je fake news ali nije.
Ako se jos tamo zarati možemo proglasiti slobodno 3 svjetski rat.
Mah, za početak može i neki Caygul iz AnkareVirtu4l je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:05Bajro je opasna igračka, ko će kod nas upravljati tim čudomOsmaDolazi je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:01Jeli ono Masovic nedavno isao u Tursku i gledao Bajraktare?![]()
Pa su kao nesto pricali. Menscini jeste hahahahPrvi dan bi ga pokvarili
Pa radi to stalno. Pogotovo ovako kad se nešto dešava, pa je željan pažnje.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:13Ona budala iz S Koreje stvarno ispalila raketu. Kontao sam da je fake news ali nije.
Ako se jos tamo zarati možemo proglasiti slobodno 3 svjetski rat.
AhaOsmaDolazi je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:01Jeli ono Masovic nedavno isao u Tursku i gledao Bajraktare?legenda reala je napisao/la: ↑27 feb 2022, 01:00Skupa je ovo igracka za nas
A postali bi najjaci u regionu kad bi nam donirao jedno deset komada haha![]()
Pa su kao nesto pricali. Menscini jeste hahahah
TOS je dopremljen u Ukrajinu danas, ali mislim više u svrhu blefa i zastrašivanja. Treba još dosta vremena proći i svašta da se desi kako bi i njega aktivirali.
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, leo1946, tutankamon1905 i 12 gostiju.