Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Fuj
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Treba sveobuhvatnije shvatiti tu koreografiju, a ne kao slavljenje smrti.
- Marsal
- Kontakt:
Izraelska politika zaprijetila Miloševiću hapšenjem u vrijeme kad ga je palestinska zovnula sebi u zvaničnu posjetu da ga dodatno podrže.
Ja znam za koga sam
Ja znam za koga sam
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Odlicno, taman da i njih FIFA sutne iz svih takmicenja
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne zna Mig_Mig engleski jezik, nije mu zamjeriti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hvala Arkanovcima 
Odlično za nas.
Odlično za nas.
To isto kao da mi kaze da je ispod kajmaka mozda crno mlijeko. Mozda i jeste za nekog! Ispod tweeta je hiljde komentara i taj jedan koji mu je jasno rekao sta ga ceka.
Max Allegri
Nafta će da divlja.
Zelenskyy je i sam Zidovskog porijekla jel? Ali to nema veze sa onim sto se trenutno desava, i gdje se vidi da je covjek spreman zrtvovati svoj zivot sa svpjim narodom, ni zenu i djecu nije poslao van Kijeva, dijeli sudbinu svojih sugradjana, ogrman respekt za tog covjeka
Realno je to raširit, što bi neko bio uskraćen da vidi tu veličanstvenu koreografiju
Walk on
- Marsal
- Kontakt:
Šta fuj, ovo je fantastično.
Podržavam Srbe u svom naumu da iskažu podršku Majčici i Presedniku.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne znam sta tebi nije jasno u onom twetu. Covjek jasno rekao smrt ljudi . Nigdje nije spomenuo niti jevreja niti muslimana. Twit na mjestu, ovaj gore u prevod dodao u zagradu jevreje hahahah. Sad je taj lik sto je jevreja stavio u zagradu nekako magicno znao da misli na jevreje. Klasicna zamjena teza. Covjek je osudio pogibiju na obje strane, uopste nije ulazio u to ko je vrsio agresiju izrael ilu palestinci.Mig_Mig je napisao/la: ↑27 feb 2022, 18:24Apsolutno ne, ruske zrtve padaju nevine, tek kad odgovori za zlocine koje cini,bice pravda zadovoljena.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 18:21I sad što Zelenski je dao taj tvit trebamo podržavati agresiju na suverenu državu?
Zadnja izmjena: Marley, dana/u 27 feb 2022, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mene brine situacija oko Milanovica, kako ce covjek sada da sebi kupi kokaina kada Rusiji ne radi swift? A plate sutra trebaju biti.
Ide NLAW
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Marsal
- Kontakt:
Da mi je bit spectator u Putinovom životu ko u COD multiplayeru da vidim njegove reakcije sad 
Znači ljudi izađu ns ulicu da iskažu svoje protivljenje ratu i ovaj ih masovno hapsi, pa ko je ovdje lud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.