Diktator
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Palestinci su u komentarima jasno rekli na sta se odnosilo.Marley je napisao/la: ↑27 feb 2022, 18:35Ne znam sta tebi nije jasno u onom twetu. Covjek jasno rekao smrt ljudi . Nigdje nije spomenuo niti jevreja niti muslimana. Twit na mjestu, ovaj gore u prevod dodao u zagradu jevreje hahahah. Sad je taj lik sto je jevreja stavio u zagradu nekako magicno znao da misli na jevreje. Klasicna zamjena teza. Covjek je osudio pogibiju na obje strane, uopste nije ulazio u to ko je vrsio agresiju izrael ilu palestinci.Mig_Mig je napisao/la: ↑27 feb 2022, 18:24Apsolutno ne, ruske zrtve padaju nevine, tek kad odgovori za zlocine koje cini,bice pravda zadovoljena.kolezeljovac je napisao/la: ↑27 feb 2022, 18:21I sad što Zelenski je dao taj tvit trebamo podržavati agresiju na suverenu državu?

Sta majka kaze?
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Uz Ameriku i VB to su nam dokazani prijatelji, nas ne bi trebala zanimati njihova politika spram Palestine i sl dok su na nasoj strani
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Upravo. Al dobro naš narod sere samo jer su muslimani, da su i jedni i drugi jevreji svi bi stali na stranu Israela i istine
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Marsal
- Kontakt:
I ne zanima me, čak štaviše drago mi je da guze Hamas gdje god stignu. Žao mi je samo civila koji su nevini, žao mi je djece i žena. Žao mi je i ove ruske omladine koja gine i koja je poslana u rat bez da je znala gdje ide.legenda reala je napisao/la: ↑27 feb 2022, 18:43Uz Ameriku i VB to su nam dokazani prijatelji, nas ne bi trebala zanimati njihova politika spram Palestine i sl dok su na nasoj strani
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Šta se desilo sa @Migom, kao da mu je neko preuzeo profil. Najozbiljnije pitam.
Ako sam dobro primijetio od frke sa Đokovićem se ovako ponaša.
Ako sam dobro primijetio od frke sa Đokovićem se ovako ponaša.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Evo mi tebi u komentarima jasno govorimo da se brukaš.Mig_Mig je napisao/la: ↑27 feb 2022, 18:41Palestinci su u komentarima jasno rekli na sta se odnosilo.Marley je napisao/la: ↑27 feb 2022, 18:35Ne znam sta tebi nije jasno u onom twetu. Covjek jasno rekao smrt ljudi . Nigdje nije spomenuo niti jevreja niti muslimana. Twit na mjestu, ovaj gore u prevod dodao u zagradu jevreje hahahah. Sad je taj lik sto je jevreja stavio u zagradu nekako magicno znao da misli na jevreje. Klasicna zamjena teza. Covjek je osudio pogibiju na obje strane, uopste nije ulazio u to ko je vrsio agresiju izrael ilu palestinci.
Sta majka kaze?
Je li moguce da lik flopa na svakoj temi?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma samo ne mogu dvostrukih arsina. U sustini je bitno kako predstavis rat, ako ga dobro predstavis mozda za to dobijes i nobelovu nagradu za mir.
Max Allegri
Sve to i dalje nema veze s tweetom koji si postavio i kontekstom koji si izvukao od palestinskih čitaća misli u komentarima.
I Zelenskyog zidova.. koji eto možda je mislio na palestinske zrtve kao sto sad misli o ruskim.
Max Allegri
Ovo je bare bare logika s onom da su amerikanci glupi jer ne znaju za Bosnu i Srebrenicu
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mrsko mi ići unazad.
O čemu priča?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Haman počeo raspad sistema
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Možel mi neko reći kako gomila u komentarima tumači ovo, prije nego što donesem ikakav zaključak.
Tužno je što ovu podmuklu prevaru šire hodže po FB i kreiraju mišljenje lakovjernim korisnicima.
Što je tužno, jer se Ukrajinci bore i za nas. Kada gledaš naravno širu sliku.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hahahahaha, kakvi idioti, u pitanju je scena iz Maratonaca
Cuj, groblje u bojama Ukrajine

Jos namjerno slikali prije nego je podignuta setalica, pa se ne vidi cijela koreografija

Zadnja izmjena: dscile, dana/u 27 feb 2022, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Mos mislit za nas

Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 27 feb 2022, 19:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Max Allegri
I ovo do sada su iz straha radili, niko nije lud da komplet čovječanstvo dovodi u pitanje zbog mentalno bolesne osobe
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dobro me napomenu ipak. U komentarima ističu da je ova vijest od jučer, što znači da nije istina ovo.Donnie Darko je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:06Možel mi neko reći kako gomila u komentarima tumači ovo, prije nego što donesem ikakav zaključak.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies