Za njih igra El Fardou i ovo je zastava Komora. Samo što su se nekim spletom okolnosti izbrisale zelena, crvena i bijela boja i napravljeni su ovi znakovi umjesto toga. Greška u izradi, dogodi se.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Delije, protivnici antizapadne politike inače 
Mi svi govorimo teorije zavjere da je ova koreografija vezana za UK....
Stvarno ste vi posebni ljudi nebeski....

Mi svi govorimo teorije zavjere da je ova koreografija vezana za UK....
Stvarno ste vi posebni ljudi nebeski....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma otkud nam pravo da to i pomislimo, sto bi reko maminjo e necete mucki provokatori 
@cipiripi nisu imali dovoljno vremena da ubace zelenu crvenu i bijelu sta ti mislis da se za 2 dana moze tako ozbiljna koreografija napraviti???

@cipiripi nisu imali dovoljno vremena da ubace zelenu crvenu i bijelu sta ti mislis da se za 2 dana moze tako ozbiljna koreografija napraviti???

Bolan, koreografija se danima samo postavlja, a gdje je samo sva ostala priprema i crtanje setalice od 300 kvadrata. To zna svako ko je bio clan bilo koje tribine, mada cista logika nalaze da ne mozes to sve uraditi u 2 dana. Problem je samo sto nesto drugo blokira to logicko razmisljanje.Blejzer10 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:24Reći ću da je genijalan transparent na nivou da je poruka grobarima i svijetu, uz dovoljno prostora da ovi moralni mogu odradit ovu mentalnu gimnastiku i misliti da je odabir boja i lokacije slučajan.
Kuha se tu dugo, plus nije naučna fanastika za napraviti, ali okej. Nije vezano za Ukrajinu. Koji je razlog iza odabira boje. Niti jedna boja nije vezana ni za jedan od dva kluba koji igraju, niti ima ikakve veze s filmom koliko ja znam. Pa reci mi koji dio propuštam, i na šta se odnosi.
Na kraju ce ispasti da je Putin licno obavijestio vodje prije mjesec da ce uci Ukrajinu pred derbi, cisto da mogu spremiti koreo.
A sto je tamno plava i zuta boja na njoj? Pa zato sto je u pitanju j*bena noc i mjesec.
Ja sam svoje zavrsio, sad slobodno orgijajte o zlim srbima mitomanima
- BosniaBoston
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 27 feb 2022, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Stigli su samo žutu i plavu i pet minuta prije utakmice ubacili ove dodatne elemente da ljepše izgledaQUARTERBACK je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:34ma otkud nam pravo da to i pomislimo, sto bi reko maminjo e necete mucki provokatori
@cipiripi nisu imali dovoljno vremena da ubace zelenu crvenu i bijelu sta ti mislis da se za 2 dana moze tako ozbiljna koreografija napraviti???![]()
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Recimo da si upravu.dscile je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:19Pa ko ce normalan pomisliti da je u pitanju ukrajinsko grobljeMada, ovdje je sve moguce. Cak se ni ne vidi pravi intezitet boje na onoj slici
![]()
Kad je poceo rat u Ukrajini, 2014. godine, Zvezda je igrala protiv Budiveljnika i pogledajte sta je tada bila koreografija, kad se stvarno podrzavala Rusija. Ovo sad sto se pise je cisto iskrivljivanje stvarne slike, i figurativno i bukvalno posto je prenesena polovicna koreografija. Ako mislite da bi Delije slale neke suptilne poruke, onda bas i ne poznajete rad te grupe.
I je l vi stvarno mislite da se koreografija preko cijele tribine spremi za 2 dana?! Kakvi likovi. I uvijek ista horda isto pise![]()
Zar niko, ali ama baš niko nije pomislio...hhhmmmm plava i žuta, groblje, šta ako bude pogrešno protumačeno, ipak van Balkana niko nije gledao Maratonce nit ga boli briga za njima. Šta ako se ovo shvati kao da podržavamo Rusiju u ubijanju Ukrajinaca i granatiranju dječijih bolnica.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bas je teško povezati Srbe sa ratnim zločinima.
Mene sramota evo
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta ta Rastina fuksa hoce
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AshburtonG
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Vidiš da gađa raketni sistem, dovoljno je samo malo da inicra veliku eksplozijuAshburtonG je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:44Sta je ovo bog te vidio? Kakvu kolicinu eksploziva ispaljuje![]()
Respekt Erdoganu za ovu spravicu.![]()
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ma bježi ovo nije humanoAshburtonG je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:44Sta je ovo bog te vidio? Kakvu kolicinu eksploziva ispaljuje![]()
Respekt Erdoganu za ovu spravicu.![]()

Da je ovo nešto što su postavili neki tamo random građani Srbije, složio bih se s tobom.dscile je napisao/la: ↑27 feb 2022, 19:34Bolan, koreografija se danima samo postavlja, a gdje je samo sva ostala priprema i crtanje setalice od 300 kvadrata. To zna svako ko je bio clan bilo koje tribine, mada cista logika nalaze da ne mozes to sve uraditi u 2 dana. Problem je samo sto nesto drugo blokira to logicko razmisljanje.
Na kraju ce ispasti da je Putin licno obavijestio vodje prije mjesec da ce uci Ukrajinu pred derbi, cisto da mogu spremiti koreo.
A sto je tamno plava i zuta boja na njoj? Pa zato sto je u pitanju j*bena noc i mjesec.
Ja sam svoje zavrsio, sad slobodno orgijajte o zlim srbima mitomanima
Ali s obzirom da pričamo o navijačima koji su su skoro svakoj zemlji najveće leglo desničara,neonacista i ostalih junaka, mislim da nije slučajan odabir plave i žute. A ne pomaže ni to što svako malo likuju nad zločinima u prošlom ratu i slično.
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 27 feb 2022, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
@Slobodas
Ima smisla, u pravu si. Ja mislio random neko vozilo upravio, jer na brzinu pregledah. Medjutim, opet svaka cast. Ima i onaj video, kako izbjegava raketu s navodjenjem, od prije nekoliko godina. Strasno.
Ima smisla, u pravu si. Ja mislio random neko vozilo upravio, jer na brzinu pregledah. Medjutim, opet svaka cast. Ima i onaj video, kako izbjegava raketu s navodjenjem, od prije nekoliko godina. Strasno.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne treba komsijama mnogo da pokazu pravo lice
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.