Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ja ne znam da li je taj covjek ikako spavao od kako je ovo pocelo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koliko Ukrajinci imaju ovih Sultanovih igracaka ?
Znam iz veoma pouzdanih izvora da su slovenci zagrizli za Hidroelektrane i ostalu energiju u rs (obecao im dodo) i zbog toga su oni ovakvi.
Cak sam pisao privatno onom Vukanovicu
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
18, ali treba uzeti u obzir da Turci i Ukrajina imaju deal za proizvodnju dodatnih 48 Bayraktara u samoj Ukrajini, tako da će ih biti još uskoro.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
BREAKING: #Denmark
becomes the First European Country to let volunteers join foreign brigade in Ukraine
.
#Ukraine #Russia #UkraineRussiaWar
#Ukraine #Russia #UkraineRussiaWar
- QUARTERBACK
- Kontakt:
svako uplitanje strane vojske moglo bi dovesti do veceg sranja, nadam se da nece tako biti..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Now we know why the top general got fired. He must have refused to do this.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma pravi se svasta samo se krijeArvid je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:05Potcjenjuju ljudi našu vojnu industriju i generalne mogućnosti. Nije da smo neka sila koje se tteba plašiti, ali nismo ni repa bez korijena.Rule_hz je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:02Pa mi smo jedini u ovom dijelu evrope po pitanju toga, jedini smo koji imamo mašine koje kuju celik po pitanju 120 mm 155mm 105 mm, 82. 81 60 mm... kad je teska industrija u pitanju, a igman metke, pa srbi i cetnicu su nam grad granatirali nasim naoruzanjem....
Nadam se da ovo ne izlazi iz okvira dozvoljenog na temi.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mislim da njemu to postaje nazalost novi cilj radi dosadasnjih gubitaka u smislu da rusija postaje off drzava.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 feb 2022, 22:38svako uplitanje strane vojske moglo bi dovesti do veceg sranja, nadam se da nece tako biti..
Teško da će zauzeti Kijev noćas ako su ih jutros potjerali Ukrajinci i rekli da nema rusa u gradu. Mogu granatirati, ali valja ući vojsci u grad i zauzeti to.
Nema pravo odbiti nista sem zlocina, svaka cast tom generalu, nije htio da bude zlocinac. Ali to je proces vojske koja napada (bombardovanje)Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 22:40they expect “mass bombings of cities” across Ukraine tonight. Between 2am and 4am. Everyone ordered to bomb shelters, people warned not to stay in apartments or houses.
Now we know why the top general got fired. He must have refused to do this.
Haha. Pusiona na dvije stolice
-
- Kontakt:
Vjerojatno termobarička bomba.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Neko je na prethodnim stranicama postavio video o ovoj situaciji gdje je fino objašnjeno zašto je Rusiji bitna Ukrajina tačnije područja koja sad drže pod kontrolom.
Historijski kako su Putin i ekipa vodili ratove vjerovatno možemo očekivat da područja budu razorena kao Grozny, Gruzija, i gdje god je Rusija već dolazila čizmom. Večeras je nažalost početak toga.
Historijski kako su Putin i ekipa vodili ratove vjerovatno možemo očekivat da područja budu razorena kao Grozny, Gruzija, i gdje god je Rusija već dolazila čizmom. Večeras je nažalost početak toga.
Kad vidim ove komentare tipa 'Leave us alone' hoće mi zlo doć
Walk on
G*vnar.
Sad kad treba zaigrat mečka pred njegovim vratima sjetio se ko je pravi problem.