Bivsi premijer Svedske. Kako ne znas ko je Karl Bilt jbt.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Pamtim ga kao "srpskog igraca"
Zaokret za 180 stepeni
Al ova opravdanja tipa šta je Amerika radila, gdje su oni sve intervenisali i to ovaj na prosrpskom portalu u cg napisao kao nije problem kada amerika po 11 000 km daleko od sebe interveniše a problem je što Rusija u susjedstvu interveniše..... pa kakvo je to opravdanje hljeb te yebo 

Mariupolj će biti pritisnut sa dvije strane, Donbasovci sa istoka i trupe sa Krima iz Primorska na zapadu.
Spajanjem trokuta Herson - Mariupolj - Donjeck, Rusija bi odsjekla maltene Ukrajinski pristup Crnom moru (ostao bi dio zapadne obale) i stekao sve uvjete regrutovanja za frontalni napad na Zaporožje i Dnjepar, što bi tek dovelo do krvavih i teških borbi za Ukrajinske snage.
Mariupolj je ključ za budućnost.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Pa jel se trebamo hvaliti time sto kujemo celik masinama starim po 70-80 godinalegenda reala je napisao/la: ↑27 feb 2022, 22:40Ma pravi se svasta samo se krijeArvid je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:05Potcjenjuju ljudi našu vojnu industriju i generalne mogućnosti. Nije da smo neka sila koje se tteba plašiti, ali nismo ni repa bez korijena.Rule_hz je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:02Pa mi smo jedini u ovom dijelu evrope po pitanju toga, jedini smo koji imamo mašine koje kuju celik po pitanju 120 mm 155mm 105 mm, 82. 81 60 mm... kad je teska industrija u pitanju, a igman metke, pa srbi i cetnicu su nam grad granatirali nasim naoruzanjem....
Nadam se da ovo ne izlazi iz okvira dozvoljenog na temi.
23
BREAKING: Russian forces have seized control of the port city of Berdiansk in southeast Ukraine, mayor says
Po analizama US vojnih analitičara mogli bi se povući ka unutrašnjosti jer bi okruženjem potpuno izgubili vrlo značajne i kvalitetne vojne jedinice koje se nalaze tu.Arvid je napisao/la: ↑27 feb 2022, 23:01
Mariupolj će biti pritisnut sa dvije strane, Donbasovci sa istoka i trupe sa Krima iz Primorska na zapadu.
Spajanjem trokuta Herson - Mariupolj - Donjeck, Rusija bi odsjekla maltene Ukrajinski pristup Crnom moru (ostao bi dio zapadne obale) i stekao sve uvjete regrutovanja za frontalni napad na Zaporožje i Dnjepar, što bi tek dovelo do krvavih i teških borbi za Ukrajinske snage.
Mariupolj je ključ za budućnost.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nije nemoguće, čak sam i kontao da bi to mogli pokušati dok sam gledao ovo.
Iz Mazira (Bjelorusija) ispaljena balistička raketa Iskander.
Tresu se gace Britaniji, Johnson na leksilijumu
- legenda reala
- Kontakt:
Ne bi reko, Igman i Ginex su bas giganti i raja ima dobre plate.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mislim da oni spadaju pod onu zabranu cjelokupne EU.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sta Erdogan ceka i zasto srbija nije Plave boje 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- ASD
- Kontakt:
Ukoliko je istina. To je grad od preko 100 000 stanovnika. Neminovnost je i pad Mariupolja. U najgorem su okruženju.
Za Ukrajince je puno bitnije da se fokusiraju na Kherson jer ako on padne, past će i čitava obala.
Kad ce vecernji update borisovog ministarstva odbrane
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"