Sve u svemu prije on nego Bekrić a i Vučenović bi trebao biti spreman.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ja koliko upratih, Subasic je igrao špica. A od Vucenovica teško da ćemo imati kakve konkretne koristi.1921boy je napisao/la: ↑27 feb 2022, 20:47Sve u svemu prije on nego Bekrić a i Vučenović bi trebao biti spreman.
ma ovaj hodzic je nesto ala resic, bolji zec makar na jednoj sapi
Nebitno, Bekrić ne smije biti u prvih 11
Prije svega što uzima mjesto mlađim igračima, guranje mladih mora biti prioritet sada. Druga stvar treba biti realan ali ne može on više igrati, fizički ne može izdržati, protiv Leotara, Posušja, Rudara ekipa sa lošijom fizičkom spremom ok ali protiv Veleža, Sarajeva, Zrinjskog nipošto. Poštujem ga puno, poznajemo se ali po meni je vrijeme da prepusti to mjesto nekom drugom, može biti tu kao podrška na treningu, spona između stručnog štaba i ekipe ali nije realno da nam sa 38 bude nosioc igre.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
gledajuci prijateljske pripremne hodzic je ronaldo za vucenovica.. momak bi mogao biti pun pogodak za opciju napadaca samo ako bude sve sređeno do derbija.. solidna brzina dribling sut sve na solidnom nivou.. ako mogu birati hodzic bi bio prvi izbor za derbi u napadu 

Mi smo Željini, Željo je naš !
Ako si pratio pripreme, morao si primjetiti da je Bekrić sve utakmice počinjao s klupe. Čitav period se forsirao Subasic na toj poziciji, Bekrić je predviđen za pola sata, maksimalno jedno poluvrijeme. On i jeste tu da bude spona između igrača i stručnog štaba. Silom prilika je igrao protiv Veleza. I odigrao sasvim korektno.1921boy je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:11Prije svega što uzima mjesto mlađim igračima, guranje mladih mora biti prioritet sada. Druga stvar treba biti realan ali ne može on više igrati, fizički ne može izdržati, protiv Leotara, Posušja, Rudara ekipa sa lošijom fizičkom spremom ok ali protiv Veleža, Sarajeva, Zrinjskog nipošto. Poštujem ga puno, poznajemo se ali po meni je vrijeme da prepusti to mjesto nekom drugom, može biti tu kao podrška na treningu, spona između stručnog štaba i ekipe ali nije realno da nam sa 38 bude nosioc igre.
Slažem se u potpunosti, samo sam želio reći da mu to nije primarna pozicija. On je definitivno opasniji u napadu od Vucenovica.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:19gledajuci prijateljske pripremne hodzic je ronaldo za vucenovica.. momak bi mogao biti pun pogodak za opciju napadaca samo ako bude sve sređeno do derbija.. solidna brzina dribling sut sve na solidnom nivou.. ako mogu birati hodzic bi bio prvi izbor za derbi u napadu![]()
Naravno da sam pratio, kada budemo imali nekog od napadača i spremnog Štilića ili Subašića, očekujem ga na klupi.mavi je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:23Ako si pratio pripreme, morao si primjetiti da je Bekrić sve utakmice počinjao s klupe. Čitav period se forsirao Subasic na toj poziciji, Bekrić je predviđen za pola sata, maksimalno jedno poluvrijeme. On i jeste tu da bude spona između igrača i stručnog štaba. Silom prilika je igrao protiv Veleza. I odigrao sasvim korektno.1921boy je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:11Prije svega što uzima mjesto mlađim igračima, guranje mladih mora biti prioritet sada. Druga stvar treba biti realan ali ne može on više igrati, fizički ne može izdržati, protiv Leotara, Posušja, Rudara ekipa sa lošijom fizičkom spremom ok ali protiv Veleža, Sarajeva, Zrinjskog nipošto. Poštujem ga puno, poznajemo se ali po meni je vrijeme da prepusti to mjesto nekom drugom, može biti tu kao podrška na treningu, spona između stručnog štaba i ekipe ali nije realno da nam sa 38 bude nosioc igre.
Meni lično je Hajdarević odigrao više nego korektnu utakmicu.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Od Stilica, iskreno, ja više nemam nikakvih očekivanja. Poneki bljesak i to je to, uglavnom.1921boy je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:27Naravno da sam pratio, kada budemo imali nekog od napadača i spremnog Štilića ili Subašića, očekujem ga na klupi.mavi je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:23Ako si pratio pripreme, morao si primjetiti da je Bekrić sve utakmice počinjao s klupe. Čitav period se forsirao Subasic na toj poziciji, Bekrić je predviđen za pola sata, maksimalno jedno poluvrijeme. On i jeste tu da bude spona između igrača i stručnog štaba. Silom prilika je igrao protiv Veleza. I odigrao sasvim korektno.1921boy je napisao/la: ↑27 feb 2022, 21:11
Prije svega što uzima mjesto mlađim igračima, guranje mladih mora biti prioritet sada. Druga stvar treba biti realan ali ne može on više igrati, fizički ne može izdržati, protiv Leotara, Posušja, Rudara ekipa sa lošijom fizičkom spremom ok ali protiv Veleža, Sarajeva, Zrinjskog nipošto. Poštujem ga puno, poznajemo se ali po meni je vrijeme da prepusti to mjesto nekom drugom, može biti tu kao podrška na treningu, spona između stručnog štaba i ekipe ali nije realno da nam sa 38 bude nosioc igre.
A što se tiče Subasica, njega, definitivno, vrijedi istrpiti. Ali i on se mora trznuti, mora imati mali više danfa.
Utakmica protiv Batona, Bekric poceo. Druga pripremna protiv Bratstva, Bekric poceo. Treca pripremna protiv Gorazda, Bekric poceo. Protiv Zeljeznicar BL opet poceo Bekric. Protiv Klisa i Iskre nije poceo. Yebem li ga ljudi nema smisla, svaki izvjestaj je lako naci i nije niko lud valjda. Moglo se puno vise probati na prijateljskim, ali gotovo je sad i nema nazad.
Ne mrzi niko Bekrica, samo ne moze, ne ide tako i kraj price. Ne kontam sto neko ima potrebu opravdavati Bekrica kad svi znaju da moze zadnjih pola sata i to je to. I hvala na mu i na tome jer igra haman dzaba.
Ne mrzi niko Bekrica, samo ne moze, ne ide tako i kraj price. Ne kontam sto neko ima potrebu opravdavati Bekrica kad svi znaju da moze zadnjih pola sata i to je to. I hvala na mu i na tome jer igra haman dzaba.
Da neuvredim ovde neke drugove iz foruma… jel vi fakat ozbiljno mislite da je Subasic igrac za Zeljeznicar?
Ja kad procitam da je on „kao“ za prvih 11 nemogu da dodjem sebi cjeli dan….
On je tu u toj ekipi pa brat bratu i on sam nezna kako je doslo do tog da je postao profesionalni fudbaler…
Pozz
On je tu u toj ekipi pa brat bratu i on sam nezna kako je doslo do tog da je postao profesionalni fudbaler…
Pozz
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Druže, momak je bio jedan od većih talenata svoje generacije, druga stvar što su ga treneri zavalili na krilo, a on ofanzivni vezni. Treba momku dati prostora, bit će jedan od glavnih igračaDUVNO1921 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 00:10Da neuvredim ovde neke drugove iz foruma… jel vi fakat ozbiljno mislite da je Subasic igrac za Zeljeznicar?
Pozz
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Mada, neko je neki dan stavio informaciju sa nekog portala da su potpisali odgodu. Ovo je Fak.tor objavio jucer.Kako je potvrđeno za Faktor tim sa Grbavice je u većim problemima od Banjalučana, jer je dvojici bivših igrača dužan isplatiti više od 35 hiljada KM, što je skoro duplo više nego što je dužan Borac. Krajnji rok za uplatu je 7. mart. Željo narednog vikenda u gradskom derbiju dočekuje Sarajevo (5. marta), tako da moguća suspenzija ne bi utjecala na derbi...
Disciplinska komisija FSBiH na posljednjoj sjednici u Sarajevu donijela je odluku da je Željo dužan Luki Miletiću 18.200 KM, a Siniši Stevanoviću 17.000 KM. Također, klub će morati isplatiti i troškove postupka (još po 600 KM).
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Naj smo gori od svu decu
Jarane, samo da nam dragi Bog pomogne..

Jarane, samo da nam dragi Bog pomogne..

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Halo koji ba Subasic.Frajer nema snage loptu opalit sa 14 metara jedva dosla do gola.Remza bi je sisom jace opalila.Sta je ovo opet duzni.Cim se nesto skupi odma izlaze ko gliste nakon kise.Zna li iko ovog Amerikanca da ga pita hos ti nas kupit ako neces reci pasa skrati nam muke hljeba ti.
Subasic bio povrijeđen, na treningu istegao mišić. Zbog toga je Bekrić igrao. Čim se Subasic oporavio, počeo je igrati u prvih 11MrkiMedo je napisao/la: ↑28 feb 2022, 00:05Utakmica protiv Batona, Bekric poceo. Druga pripremna protiv Bratstva, Bekric poceo. Treca pripremna protiv Gorazda, Bekric poceo. Protiv Zeljeznicar BL opet poceo Bekric. Protiv Klisa i Iskre nije poceo. Yebem li ga ljudi nema smisla, svaki izvjestaj je lako naci i nije niko lud valjda. Moglo se puno vise probati na prijateljskim, ali gotovo je sad i nema nazad.
Kakvi debili su nosili naš dres i kome pare dugujemo.. Na kojim smo mrvama mi spavali.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lekqqq1921, Levin i 48 gostiju.