sta ces jarane ja do 2007 nisam imao televizije pa tek fudbal poceo pratiti 2008.. pa se ne sjecam kakav je Juve bio..dzenan01 je napisao/la:Nažalost, ja nisam jedan od "takvih" kao što si ti, koji se zadovoljavaju mrvicama i koji neznaju šta je i kakav je Juve bio prije 2006 i šta je značio ne samo u Italiji, već u cijeloj EvropiItalia je napisao/la:ja prezadovoljan Matrijem.. od Juveta je ostalo samo jos ime Juventus i mozemo biti sretni sto smo i Matrija uspjeli dovesti.. 11 golova nije sala..
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ljudi morate shvatiti da su ovo druga vremena, ovaj Juventus mora krenuti iz početka i krenuo je 2006, ali činilo se da to ide dobro sve do prošle sezone kada su neke stvari ispluvale, kada se najmanje očekivalo. E sad tek slijedi problem, jer svi su mislili da imamo ekipu za nešto više, ali sad smo shvatili, da je mnogo para u zadnjih nekoliko godina bačeno uzalud i za te kojemo smo davali velike para sada ne vrijede ni siću.
Znači poenta priče je da se nije moglo odmah ni očekivati da se ulaže u klub poslije ispdanja iz lige, a samim tim jer su dogovanja bila velika, a Juventus nije klub koji je trpio velike gubitke, uvijek se radilo tako da gubitci budu što manji, a to dokazuje izvježtaj koji jeskoro iozbačen u kojem Juventus uz još neke rijetke posluje fino, iako su proživljavali najgore sezone od osnivanja.
Slažem se da treba ulagati, ali planski i polako, a ne ovo moram napisati po 100000 NISMO MI CITY, REAL ITD., pratite Juventus i znate da tako ide i nemožete očekivati da se od jednom promjeni politika kluba. Nebi ni ovo bilo toliko loše da nismo ima li ovoliko pehova ove i prošle sezone. Bilo je grešaka kod transfera, to stoji, da se malo ramišljalo o bekovskim pozicijama, sad bi sigurno bili bolje plasirani.
Ovaj prošli prelazni rok nam je donio: Bonnucia, Aquilania, Quagliarellu i Matria (ja vjerujem u ove momke i volim da su i oni tu nego neki sminkeri koji neće svaku utakmicu završiti mokrim dresom), Krasić, De Ceglie (do povrede, nije došao ali je proigrao). Uz još neke stare igrače nije ovo loše, ali kad krenu loši rezultati onda smo svi previše pljuvački nastrojeni (ja sam, pa na kraju kad bolje pogledam i nije tako sve crno ).
Moj mišljenje da je najveći problem Juventusa ove sezone pogrešna procjena na bekovskiom pozicijama, jer kad vidis kako se Chiellini i Bonucci gube zbog ispada bekova, meni ih tačno žao
.
Izvinite na dužem postu i ako ima pravopisni grešaka ovo je moje mišljenje kad ste već počeli da se bezveze raspravljati u ovim postovima iznad.
Znači poenta priče je da se nije moglo odmah ni očekivati da se ulaže u klub poslije ispdanja iz lige, a samim tim jer su dogovanja bila velika, a Juventus nije klub koji je trpio velike gubitke, uvijek se radilo tako da gubitci budu što manji, a to dokazuje izvježtaj koji jeskoro iozbačen u kojem Juventus uz još neke rijetke posluje fino, iako su proživljavali najgore sezone od osnivanja.
Slažem se da treba ulagati, ali planski i polako, a ne ovo moram napisati po 100000 NISMO MI CITY, REAL ITD., pratite Juventus i znate da tako ide i nemožete očekivati da se od jednom promjeni politika kluba. Nebi ni ovo bilo toliko loše da nismo ima li ovoliko pehova ove i prošle sezone. Bilo je grešaka kod transfera, to stoji, da se malo ramišljalo o bekovskim pozicijama, sad bi sigurno bili bolje plasirani.
Ovaj prošli prelazni rok nam je donio: Bonnucia, Aquilania, Quagliarellu i Matria (ja vjerujem u ove momke i volim da su i oni tu nego neki sminkeri koji neće svaku utakmicu završiti mokrim dresom), Krasić, De Ceglie (do povrede, nije došao ali je proigrao). Uz još neke stare igrače nije ovo loše, ali kad krenu loši rezultati onda smo svi previše pljuvački nastrojeni (ja sam, pa na kraju kad bolje pogledam i nije tako sve crno ).
Moj mišljenje da je najveći problem Juventusa ove sezone pogrešna procjena na bekovskiom pozicijama, jer kad vidis kako se Chiellini i Bonucci gube zbog ispada bekova, meni ih tačno žao
Izvinite na dužem postu i ako ima pravopisni grešaka ovo je moje mišljenje kad ste već počeli da se bezveze raspravljati u ovim postovima iznad.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
O Matriju necu nista reci dok ga ne vidim ovu polusezonu, jer sam bio skeptican i prema Kvaljareli, koji se kasnije pokazao kao odlicno pojacanje.
Matri je postigao 11 golova ove polusezone sto je cifra koja zadovoljava, no vidjecemo.
Matri je postigao 11 golova ove polusezone sto je cifra koja zadovoljava, no vidjecemo.
MENI MOJE, A VAMA VASE
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Možda nemamo najbolje igrače u Italiji, ali zato nam igrači vodaju najjače ženske 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa Aquilani-eva i sad Matrieva nema daljeBianconeri1988 je napisao/la:Možda nemamo najbolje igrače u Italiji, ali zato nam igrači vodaju najjače ženske
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Meni je Quagliarellina najbolja, pa onda Gigijevajuventus 0244 je napisao/la:Pa Aquilani-eva i sad Matrieva nema daljeBianconeri1988 je napisao/la:Možda nemamo najbolje igrače u Italiji, ali zato nam igrači vodaju najjače ženske![]()
! Ali meni je Matrixova bolja
Ž '21!
Quax je još napolitanac, a i treba mu je još napolitankaBianconeri1988 je napisao/la:Meni je Quagliarellina najbolja, pa onda Gigijevajuventus 0244 je napisao/la:Pa Aquilani-eva i sad Matrieva nema daljeBianconeri1988 je napisao/la:Možda nemamo najbolje igrače u Italiji, ali zato nam igrači vodaju najjače ženske![]()
! Ali meni je Matrixova bolja
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- sarajlija89
- Kontakt:
Protiv Palerma imamo 3 poraza u nizu,situacija u klubu nije bas nabolja i tesko je biti optimista pred vecerasnji mec....
Neki statisticari su pravili kalkulacije,pa su dosli do cifre od 68-70 bodova koji ce biti dovoljni za plasman u LP....u prevodu,u 16 preostalih kola, Juve treba ostvariti 11 pobjeda...
sa losom formom,mnogobrojnim povredama,teskim rasporedom,cinjenicom da konkurenti ne posustaju i da imaju bodovnu prednost....cini se tesko ostvarivim,gotovo nemogucim....
Nista,idemo utakmicu po utakmicu....veceras je prevazna utakmica slobodno cu reci..ako dobijemo vracamo se u igru,ako ne....
Bez Bonuccija i sa Barzaglijem i matrijem od prve minute...pa cemo vidjeti.
Nisam prevelik optimista,al jbg...slagao bih kad bi reko da se nicemu ne nadam..jednostavno, mi smo Juventus.
Ocekujem da pokazemo karakter u skladu s velicinom imena kluba,pa cemo vidjeti...
JUVE AMORE DI TUTTA LA VITA
Neki statisticari su pravili kalkulacije,pa su dosli do cifre od 68-70 bodova koji ce biti dovoljni za plasman u LP....u prevodu,u 16 preostalih kola, Juve treba ostvariti 11 pobjeda...
sa losom formom,mnogobrojnim povredama,teskim rasporedom,cinjenicom da konkurenti ne posustaju i da imaju bodovnu prednost....cini se tesko ostvarivim,gotovo nemogucim....
Nista,idemo utakmicu po utakmicu....veceras je prevazna utakmica slobodno cu reci..ako dobijemo vracamo se u igru,ako ne....
Bez Bonuccija i sa Barzaglijem i matrijem od prve minute...pa cemo vidjeti.
Nisam prevelik optimista,al jbg...slagao bih kad bi reko da se nicemu ne nadam..jednostavno, mi smo Juventus.
Ocekujem da pokazemo karakter u skladu s velicinom imena kluba,pa cemo vidjeti...
JUVE AMORE DI TUTTA LA VITA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Interista di cuore
- Kontakt:
ja mislim da dobija Juve veceras,ne znam sto al mislim da je vrijeme da malo uhvatite formu i dobijete par utakmica u nizu...Matri je dobar igrac,mozda i veceras odluci.
odigro sam cistu 2 na jednom listicu,kvota 3,2 mi je previse primamljiva bila...
odigro sam cistu 2 na jednom listicu,kvota 3,2 mi je previse primamljiva bila...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
Jak je palermo..mnogo je jak.Imaju brze i lucidne igrace na sredini i u napadu,dva reprezentativna beka i strasnu kontru a nasa odbrana je spora, a vezni red statican....nezz kako cemo se s tim nositi.
Realno,sami sebe su pobjedili protiv intera....a sta nas tek ceka
Cinjenica da su nas 3 tekme zaredom pobjedili,da su maximalno napaljeni protiv Juventusa,kao ni protiv jednog drugog kluba....
Sve su to dojucerasnji navijaci Juventusa...atmosfera ce biti kao i uvijek i dat ce sve od sebe da pobjede...i sad je pitanje koliko Juve moze u takvoj situaciji...a i sam je bez glave i repa
Realno,sami sebe su pobjedili protiv intera....a sta nas tek ceka
Cinjenica da su nas 3 tekme zaredom pobjedili,da su maximalno napaljeni protiv Juventusa,kao ni protiv jednog drugog kluba....
Sve su to dojucerasnji navijaci Juventusa...atmosfera ce biti kao i uvijek i dat ce sve od sebe da pobjede...i sad je pitanje koliko Juve moze u takvoj situaciji...a i sam je bez glave i repa
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma vrijeme je sada nase da dobijemo Palerma.. Nemogu nas valjda 4 put zaredom dobiti?? Bit ce tesko al ipak mi smo Juventus i red je nas..
Neznam ako imaju kakve povrede al nema veze mi samo ako budemo igrali kako treba i ako Matri bude efektivan jer ce biti sansi onda sve to moze proci fino,.
Al ako bi popusili veceras onda nema druge nego poceti gledati novog trenera....
Neznam ako imaju kakve povrede al nema veze mi samo ako budemo igrali kako treba i ako Matri bude efektivan jer ce biti sansi onda sve to moze proci fino,.
Al ako bi popusili veceras onda nema druge nego poceti gledati novog trenera....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- sarajlija89
- Kontakt:
link mi treba...stopaju mi ovi

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/sarajlija89 je napisao/la:link mi treba...stopaju mi ovi![]()
Scrollaj dole i nađi Italiju i Španiju. Vidio sam 10-ak linkova za meč Palermo - Juventus. Mora jedan raditi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
jad i bijeda, hvala Marotta i Del Neri, dragi moj Ranieri, ljubim ti oci, dobri stari dani,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Bravo Marchisio, ja ne mogu vjerovati na šta je Juventus spao da ga svaku utakicu sudije kradu 
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
jasko_juve
- Kontakt:
onaj penal se vidio s Jahorine..strahota..al sto se tice Juventusa..katastrofa..oba gola idu na dusu Buffonu..prvi i nekako al drugi u 5 metara mu covjek skoci..lose.al skroz..ovaj Matri se ne vidi..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
odkud ti to, pa zar nije italijanska liga cista sada, cvijeta od kvaliteta i sudijske pravde,

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma napravio je juve dosta prilika i solidno odigrao, matri se obrukao u stilu amaurija, ali kako igra vezni red to je smiješno, pastore po 2-3 prolazi kad hoće, a bufon nije najbolji golman juventusa trenutno a kamoli italije ili svijeta, prvi mu micoli kroz noge uvali skoro iz mrtvog ugla a drugi centaršut na 5 metara a on na crti ukopan
krasić gubi lopte kao na traci, a penal po meni je bio, ali možda je sudija smatrao da nije bilo namjere, kad se sjetim da je adriano milanu dao gol rukom i sudija priznao ne čudi me ništa
krasić gubi lopte kao na traci, a penal po meni je bio, ali možda je sudija smatrao da nije bilo namjere, kad se sjetim da je adriano milanu dao gol rukom i sudija priznao ne čudi me ništa
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Kako glupo primljeni golovi nakon grešaka prvo Grygere, pa poslije Chiellinia , škoči čovjek pokraj njega kao da ga nema, a Barzaglie jadnik skače u prazno pokraj
.
Kanije se nešto i proigralo dvije šanse Matria, ova zadnja i onda kad je izborio korner, penal pa dokad više, pa **** majku kad su nam najpotrebniji bodovi sudije nas ubiše
.
Del Piero previše zadržava loptu, mora više pronalaziti Matria, jer mu se dobro otvara i previše pada. Krasića neko nasavjetovao da počne i on šutati, ali on okvira nakako pogoditi.
Nadam se boljem u drugom dijelu
Kanije se nešto i proigralo dvije šanse Matria, ova zadnja i onda kad je izborio korner, penal pa dokad više, pa **** majku kad su nam najpotrebniji bodovi sudije nas ubiše
Del Piero previše zadržava loptu, mora više pronalaziti Matria, jer mu se dobro otvara i previše pada. Krasića neko nasavjetovao da počne i on šutati, ali on okvira nakako pogoditi.
Nadam se boljem u drugom dijelu
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: JuventinoVero i 2 gosta.