Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 02 feb 2011, 17:36

Protiv Palerma imamo 3 poraza u nizu,situacija u klubu nije bas nabolja i tesko je biti optimista pred vecerasnji mec....

Neki statisticari su pravili kalkulacije,pa su dosli do cifre od 68-70 bodova koji ce biti dovoljni za plasman u LP....u prevodu,u 16 preostalih kola, Juve treba ostvariti 11 pobjeda...

sa losom formom,mnogobrojnim povredama,teskim rasporedom,cinjenicom da konkurenti ne posustaju i da imaju bodovnu prednost....cini se tesko ostvarivim,gotovo nemogucim.... :roll: :roll:

Nista,idemo utakmicu po utakmicu....veceras je prevazna utakmica slobodno cu reci..ako dobijemo vracamo se u igru,ako ne.... :roll:

Bez Bonuccija i sa Barzaglijem i matrijem od prve minute...pa cemo vidjeti.

Nisam prevelik optimista,al jbg...slagao bih kad bi reko da se nicemu ne nadam..jednostavno, mi smo Juventus.

Ocekujem da pokazemo karakter u skladu s velicinom imena kluba,pa cemo vidjeti...

JUVE AMORE DI TUTTA LA VITA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 feb 2011, 17:42

ja mislim da dobija Juve veceras,ne znam sto al mislim da je vrijeme da malo uhvatite formu i dobijete par utakmica u nizu...Matri je dobar igrac,mozda i veceras odluci.

odigro sam cistu 2 na jednom listicu,kvota 3,2 mi je previse primamljiva bila...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 feb 2011, 17:49

Jak je palermo..mnogo je jak.Imaju brze i lucidne igrace na sredini i u napadu,dva reprezentativna beka i strasnu kontru a nasa odbrana je spora, a vezni red statican....nezz kako cemo se s tim nositi.

Realno,sami sebe su pobjedili protiv intera....a sta nas tek ceka :roll:

Cinjenica da su nas 3 tekme zaredom pobjedili,da su maximalno napaljeni protiv Juventusa,kao ni protiv jednog drugog kluba....

Sve su to dojucerasnji navijaci Juventusa...atmosfera ce biti kao i uvijek i dat ce sve od sebe da pobjede...i sad je pitanje koliko Juve moze u takvoj situaciji...a i sam je bez glave i repa :idea:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 feb 2011, 19:33

Ma vrijeme je sada nase da dobijemo Palerma.. Nemogu nas valjda 4 put zaredom dobiti?? Bit ce tesko al ipak mi smo Juventus i red je nas..

Neznam ako imaju kakve povrede al nema veze mi samo ako budemo igrali kako treba i ako Matri bude efektivan jer ce biti sansi onda sve to moze proci fino,.

Al ako bi popusili veceras onda nema druge nego poceti gledati novog trenera....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 feb 2011, 20:46

link mi treba...stopaju mi ovi :evil: :evil:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 feb 2011, 20:55

sarajlija89 je napisao/la:link mi treba...stopaju mi ovi :evil: :evil:
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/

Scrollaj dole i nađi Italiju i Španiju. Vidio sam 10-ak linkova za meč Palermo - Juventus. Mora jedan raditi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 feb 2011, 21:09

jad i bijeda, hvala Marotta i Del Neri, dragi moj Ranieri, ljubim ti oci, dobri stari dani,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 feb 2011, 21:23

Bravo Marchisio, ja ne mogu vjerovati na šta je Juventus spao da ga svaku utakicu sudije kradu :roll:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 02 feb 2011, 21:29

onaj penal se vidio s Jahorine..strahota..al sto se tice Juventusa..katastrofa..oba gola idu na dusu Buffonu..prvi i nekako al drugi u 5 metara mu covjek skoci..lose.al skroz..ovaj Matri se ne vidi..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 feb 2011, 21:33

odkud ti to, pa zar nije italijanska liga cista sada, cvijeta od kvaliteta i sudijske pravde, :lol: :evil:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 feb 2011, 21:39

ma napravio je juve dosta prilika i solidno odigrao, matri se obrukao u stilu amaurija, ali kako igra vezni red to je smiješno, pastore po 2-3 prolazi kad hoće, a bufon nije najbolji golman juventusa trenutno a kamoli italije ili svijeta, prvi mu micoli kroz noge uvali skoro iz mrtvog ugla a drugi centaršut na 5 metara a on na crti ukopan :roll:
krasić gubi lopte kao na traci, a penal po meni je bio, ali možda je sudija smatrao da nije bilo namjere, kad se sjetim da je adriano milanu dao gol rukom i sudija priznao ne čudi me ništa
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 feb 2011, 21:39

Kako glupo primljeni golovi nakon grešaka prvo Grygere, pa poslije Chiellinia , škoči čovjek pokraj njega kao da ga nema, a Barzaglie jadnik skače u prazno pokraj :roll: .

Kanije se nešto i proigralo dvije šanse Matria, ova zadnja i onda kad je izborio korner, penal pa dokad više, pa **** majku kad su nam najpotrebniji bodovi sudije nas ubiše :( .

Del Piero previše zadržava loptu, mora više pronalaziti Matria, jer mu se dobro otvara i previše pada. Krasića neko nasavjetovao da počne i on šutati, ali on okvira nakako pogoditi.

Nadam se boljem u drugom dijelu :?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 feb 2011, 21:42

kako se Diego ismijavao zbog svog loseg suta, Krasic ne moze ni da pogodi okvir gola, petlja neke finte koje nikad nisam vidio, mora malo mozgom igrat a ne sablonski sto je naucio , gubi se po malo,treba nam onaj Krasic sa pocetka sezone, valjda ce doci sebi,kao da je na drogama

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 feb 2011, 21:43

Aktivan rezultat :idea: :roll:

Vratili smo se bar u utakmicu..steta za ovu posljednju priliku..mogli smo izjednacit...

Sta da kazem,sve ste vidjeli....

Odbrana spora i staticna...i dva jeftina gola primamo...vezni red isto tako,ali dosli smo sebi malo...na pocetku smo primili 2 gola,ostalo je bilo solidno jbg....

Vidjecemo u drugom sta ce biti..

P.s.

Ne dirajte Gigija...jbg..prvi gol pokusao skratit ugao a lopta kroz noge prosla...a prije toga pastore nanizao 2-3..i dao loptu u prazan prostor,izmedju stopera...nije gigi kriv.Drugi gol,onakve lopte u buketu igraca su opasne..brzo je lopta padala..nije mogao nista...chiellini je trebao to pokupit...

Ipak je covjek pauzirao 7 mjeseci..nije jos na nivou al nije kriv za golove...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 feb 2011, 21:46

sarajlija89 je napisao/la:Aktivan rezultat :idea: :roll:

Vratili smo se bar u utakmicu..steta za ovu posljednju priliku..mogli smo izjednacit...

Sta da kazem,sve ste vidjeli....

Odbrana spora i staticna...i dva jeftina gola primamo...vezni red isto tako,ali dosli smo sebi malo...na pocetku smo primili 2 gola,ostalo je bilo solidno jbg....

Vidjecemo u drugom sta ce biti..

P.s.

Ne dirajte Gigija...jbg..prvi gol pokusao skratit ugao a lopta kroz noge prosla...a prije toga pastore nanizao 2-3..i dao loptu u prazan prostor,izmedju stopera...nije gigi kriv.Drugi gol,onakve lopte u buketu igraca su opasne..brzo je lopta padala..nije mogao nista...chiellini je trebao to pokupit...

Ipak je covjek pauzirao 7 mjeseci..nije jos na nivou al nije kriv za golove...
bas pri tom golu sam kontao, nema on sta skracivat ugao koji je vec skracen, jer Micoli ide prema golautu, sam vec pravi zajeban ugao, i ne moze mu ga ni R.Carlos iz onakvog ugla dati ako ostane na liniji, al on izadje i lik lijepo ispod njega lagano kroz none, jer jedino tako je i mogao i tom jacinom je i mogao da puca a da je Gigi ostao na liniji smo bi mu jedna lagana loptica dosla u noge, al zaletio se iz zelje da napravi odbranu ,ne krivim ga ,dosta nas je zaduzio

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 feb 2011, 21:50

Onda bi micoli pogodio suprotni ugao.... :mrgreen: ma ozb...miccoli onakve situacije pogadja,svi znamo kakve golove daje...sta je njemu pogodit suprotni ugao iz one pozicije...to uvijek gadja.

Mozda je bolje bilo d aje gigi ostao i cekao...al opet mislim da bi gol bio...Miccoli ono ne promasuje.

No nebitno....zar nije smijesno sta je pastore napravio na sredini i kavu je loptu izmedju stopera dao....a to je prethodilo golu...gigijeva eventualna greska je kolateralna steta u ovo situaciji... :roll:

FORZA RAGAZZI

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 feb 2011, 21:54

Samo se sjetim one situacije Misimovica u repki kad smo igrali kada je rekao"Nemozemo vise ovako" :cry: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 feb 2011, 22:36

hahah koja smo komedija od ekipe hahah, al se dobro ismijah :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 feb 2011, 22:42

Ovo nije normalno pa u pet minuta drugog poluvremena smo trebali dati dva gola, ne zna šta je ovo pa ni hebene sreće nemamo, Matri šuta onog pogodi, Marchisio u samu stativu ponovo neko vadi, pa kasnije šut Krasića :( :cry: .

Del Neri uradio potez utakmice kad je uveo Martineza koji se nije vidio :roll: , Matri se bar trudio. Nemam riječi ode ovo sve u 3pm, još što je najgore svi konkurenti za tu 4 poziciju kiksali imali smo ponovo šanse da se uključimo :cry:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []