sljivo je napisao/la: ↑28 feb 2022, 09:28
JoeBleck je napisao/la: ↑28 feb 2022, 09:23
Ne znam da li sam u zabludi ali meni ovo djeluje kao jedna velika namjestaljka svih strana.Znam sta je rat , sta je kad te neko bombarduje , koliko lobanja smrskanih ali ovo , sa ovakvim oruzjem nije nikakav rat.mozda nisam informisan dovoljno , ne pratim prave stranice ali mrtvog covjeka jos uvijek nisam vidio.
Ako moze neko ko vise prati , ima vece interesovanje da mi priblizi sliku i generalizuje.
Jasno sta je krajnji cilj , ali meni ovo ne djeluje kao rat vec kao instalacija i deal
Edituj u tačku
Ma ne fkt.
Nemam cinjenica , sve je medijska halabuka.Instagram c FB i Tiktok.
Mi kada smo bili u ratu , nisi se vode stigao napiti a da nije granata pala u 500metara.Neki Internet , nesto , nejasnoca.Slike iz bolnice nigdje.
Molim bez napadanja , na strani sam branioca jer sam i u domestic ratu bio tu , samo mi ne djeluje izmanipulisano , izigrano, za pare uradjeno.Bit ce tu kolaterala jer mora biti ali da je cilj masakriranje ne vidim.Jednostavno mislim da je ovo projekat velikih sila , u kojem je i sama Ukraina klimnula glavom i rekla ako ce nam biti bolje sutra i dobit cemo lovu , hajde onda.
Ne vidim drugo objasnjenje.
Slika ba balkanu je usko vezana na zalost.
Sve je po INO nalozima , niko ne prdi dok mu se ne servira grah sa vana.
Ako bude “sukoba” , inicirani su vanjskim silama.Narod je glup i ovca i po samim drustvenim mrezama shvatis da zivis u drustvu daleko ispod prosjecnog razuma i inteligencije.