Kako je krenulo nece moci ni u avliju. Al ovo najvise pogadja narod tako da ocekujem neku milionsku pobunu u Moskvi.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Putko smece i okupio smece oko sebe. S obzirom da imaju cenzuru godinama isprali su mozak i Rusima. Pricaju neke besmislice kao sto je i Nacisticki rezim prije.
Prica nesto o manama zapada, a truje i trpa u zatvor ljude koji imaju suprotno misljenje.
Prica nesto o manama zapada, a truje i trpa u zatvor ljude koji imaju suprotno misljenje.
Ruski predsjednik je iznio uslove za okončanje rata i to: demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine, njen neutralni status i priznanje ruskog Krima od Kijeva.
Bolesnik
Bolesnik

Jesul i ovo lutke i jel pucaju sami na klosari mrtvi ista politika kao i kod ovih njihovih patuljakaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 16:49https://edition.cnn.com/2022/02/28/euro ... index.html
Majku yebo.
Momci eno ga nova objava na fb stranici ruske ambasade u BiH, idemo lupat haha reakcije da im sve obesmislimo 

Uci ce prije nas u EU

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
postavi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- ASD
- Kontakt:
Pa istu su kao nase komsije,na zalost mala manjina razmislja drugacije od Putina ali kad budu jeli narezak i pasli travu inda ce se pobuniti al to tada oni podrzavaju Putina i mrze vrijednosti zapada
Citam za ovu djevojcicu od 6 godina sto je ubijena, i onda mi dodje neko i podrzava ovo, yebem li vam majku bolesnu u picku koja vas rodi bolesne.
A zasto samo stati na tome,mogao je traziti i deratizaciju,dezinskeciju,sterilizaciju...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jel istina ovo da je Madjarska zabranila transport oruzja za Ukrajinu preko njene teritorije 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 16:49https://edition.cnn.com/2022/02/28/euro ... index.html
Majku yebo.

Putin mora biti uništen
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- akisarajevo92
- Kontakt:
ako toliko vjeruju u Rusiju a pljuju Zapad zasto 99% Srba odlazi iskljucivo u zapadne drzave a ne u Bjelorusiju ili gradove kao Kazan, Rostov, St. Petersburg, Moskva?
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.