Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Kako mislis nabaviti? Na crno? Gdje ces testirati i vjezbati? Ako ces legalno to moze jedino ici u zajednicke oruzane snage a onda to pripada svim stranama. I pitanje je onda da li bi neka od strana pristala.
Naravno.kolezeljovac je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:38Svaki rat je pocinjao na proljeće.... ABd da normalno mi ovdje 6. i 7. mjesec dočekamo....
Ko ce pocinjati rat u zimu ?
Ljudi kontaju zavrsiti dok je fino vrijeme.

ma neka digne kanton kredit u ziraat banci na 200 miliona i otplatu desetak godina i das ga kao donaciju i da bude stacionirana jedinica u rajlovcu i sarajevskom aerodromu neka daju turci popust jeftinije to nego kasnije popravljati stetu u milijardamalet3 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:38A zna da smo kokuzi, nek pošalje ko bajramluk 20tak komadaf0rest1946 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:33Ko plati taj ce i dobiti, realno sto bih ti neko davao ovo djaba...![]()
![]()
Šalu na stranu, ovo se mora podhitno nabaviti. Živimo pored mnogo bolesnih komšija i susjeda, koji se btw. opasno naoružavaju dok naši debili od političara sve to nijemo posmatraju i glade mačora.
al jok lakse je ispaliti se u Skandinaviju i odatle skupljati glasove

a za Ukrajinu drze se iznemadjujuce dobro da hoce izdržat jos sedmicu prije nego sto im trupe krenu ozbiljnije da se nadopunjuju sa ovim donacijama oruzja
Vučić je dovoljno pametan da zna procijeniti da bi ga potencijalan sukob trenutno lansirao među dno srpskih junaka. Dobro neko reče. moguće da se nešto i planiralo, ali glavni saveznik četalja su Rusi koji će biti sirotinja u idućih 10-20 godina, koliko već. Dodik nema muda da krene, to je parazit ove države koji će dok je god živ gledati kako da sačuva svoje bogatstvo i zato apsolutno mu ne odgovara da ostane bez istoga, iako će dosta i on ispušiti nakon ove rusko-ukrajinske krize.
Mi smo u nikad boljoj situaciji što se tiče same podrške Zapada i Amerike, šteta što imamo indisponiran probosanski politički kadar koji ne zna iskoristiti zicere koji nam se nude. Imali smo bolju diplomaciju u doba agresije nego sada, tužno ali istinito.
Sve u svemu, mislim da je šansa za sukob ovdje mizerna, međutim mislim i ako dođe do toga, što poprilično isključujem, mislim da smo u daleko boljoj poziciji u odnosu na neprijateljske snage.
Mi smo u nikad boljoj situaciji što se tiče same podrške Zapada i Amerike, šteta što imamo indisponiran probosanski politički kadar koji ne zna iskoristiti zicere koji nam se nude. Imali smo bolju diplomaciju u doba agresije nego sada, tužno ali istinito.
Sve u svemu, mislim da je šansa za sukob ovdje mizerna, međutim mislim i ako dođe do toga, što poprilično isključujem, mislim da smo u daleko boljoj poziciji u odnosu na neprijateljske snage.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Da, nabaviti, ali jedino da su ti u predsjedništvu ispred Hrvata i Srba Stjepan Kljujić i Miro Lazović.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ja ne znam koji je vama qurac odjednom i prizivanju rata u Bosni? Gotovo da ne postoji opcija da se to desi, a vi navaliste kao da ce sutra zapucati. Jedino cemo temu zatvoriti tako
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovi nasi kad vide koliko se para vrti u tim donacijama za rat, nebi me cudilo da ga i pokrenu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- legenda reala
- Kontakt:
U Turskoj cuj gdje ces testirati, nista preko drzave nek Bake uzme na crno i nek ih drzi negdje u magacinu Sa il Tz to ako ode u OS pravo halali

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nas i Kosovljana pet miliona
Vratit ćemo i Sandžak i Sutorinu
I na Klixu glavna tema rat ovdje I Bajraktari
Ja vas pozdravljam do jutro uz informaciju da za 119 rublji možete dobiti euro. Prije par sat ste za 110 rublji mogli dobiti euro

Vratit ćemo i Sandžak i Sutorinu

I na Klixu glavna tema rat ovdje I Bajraktari

Ja vas pozdravljam do jutro uz informaciju da za 119 rublji možete dobiti euro. Prije par sat ste za 110 rublji mogli dobiti euro

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zamislite samo kakvo bi to trolanje bilo, da Anonymous uradi da Rusi samo ovo mogu gledati na tv-u..
[media] [/media]

[media] [/media]
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zaboraviti sve. Mi smo zakovani ovdje. Odluka svaka treba tri ruke. Samo sad treba lobirati kod amera da ubrzaju ukljucenje u nato na osnov nestabilnosti u evropi i samiog ruskog uticaja. To je nasa sansa, drugo nista i ne ganjati, hebes eu i te integracije.
-
- Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:50https://rs.sputniknews.com/20220228/gra ... 75166.html
Šizofrenija.

Bože sačuvaj.
100%Robust je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:42
ma neka digne kanton kredit u ziraat banci na 200 miliona i otplatu desetak godina i das ga kao donaciju i da bude stacionirana jedinica u rajlovcu i sarajevskom aerodromu neka daju turci popust jeftinije to nego kasnije popravljati stetu u milijardama
al jok lakse je ispaliti se u Skandinaviju i odatle skupljati glasove![]()
![]()
![]()
a za Ukrajinu drze se iznemadjujuce dobro da hoce izdržat jos sedmicu prije nego sto im trupe krenu ozbiljnije da se nadopunjuju sa ovim donacijama oruzja
Dici kredit ako treba, naoružati se (za zlu ne trebalo), samo da dušmani znaju da imamo bajraktare. Pa ce Dodick, Vucic, Milanovic, Covic i ostali **** koji su se nešto nadigli u zadnje vrijeme raazmisliti dva put hoce li šta probati u BiH.
Ne želimo nikome zlo, niti bilo kakvu agresiju, ali necemo ni dozvoliti reprizu 90-tih.
Evo me, počeo ko Šefik Dž.

Bjezi nasikera se pred spavanje ko da mi nije bilo dovoljno zadnjih 5 dana
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
sljivo je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:50Zaboraviti sve. Mi smo zakovani ovdje. Odluka svaka treba tri ruke. Samo sad treba lobirati kod amera da ubrzaju ukljucenje u nato na osnov nestabilnosti u evropi i samiog ruskog uticaja. To je nasa sansa, drugo nista i ne ganjati, hebes eu i te integracije.

NATO ovdje pored neupitne sigurnosti, donosi i otvaranja tržišta.
Da nije ovo?
Mladicev covjek da objasni. Tugo moja, da nije zalosno bilo bi smijesnoArvid je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:50https://rs.sputniknews.com/20220228/gra ... 75166.html
Šizofrenija.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.