Utjecaj Zelenskog i Ukrajine na modni standard

Jadni Rusi, Ukrajinci gađaju sami sebe, a njihova vojska u mirovnoj misiji mora ići da smiri tenzije i preuzme vlast

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
MaloJuventinoVero je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:03Oko 420 000 projektila je ispaljeno na Srbiju u toku bombardovanja.mma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 15:56To samo moze narod koji je pocinio genocid da ne govorim o ostalom.ArtemisFowl je napisao/la: ↑01 mar 2022, 15:54Čak šest smajlija koji umiru od smijeha uz spominjanja pogiblje civila. Aferim.
Bacio im NATO 60 tak bombi predali se ko pi.cke.
Druže samo iznosim činjenice, pobrkao si me s nekim.mma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:07Na Sarajevo su srbi ispalili za jedan dan 3.777 projektila?.JuventinoVero je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:03Oko 420 000 projektila je ispaljeno na Srbiju u toku bombardovanja.
Opsada koliko je trajala nasa a koliko vase granatiranje.??
Ovde je sve normalno i informacije se dostavljaju, ali svi par sati u valovima dolaze i provociraju.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:03Treba biti iskren i reci, da nam je tema dugo i trajala![]()
Šta je Putin, bezgrešan vojni analitičar, pa ne može da pogrešno procijeni.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:01
Al najjaci su analiticari na sportsportba hahahahaha ONI KONTAJU DA SE PUTIN PRERACUNAO.
Pa sad se smijes. Pises bacio im NATO 60 bombi usrali se ko p.icke. Je l to nije smijanje zrtvama? Nemoj srati jarane podrzavas rat i.podrzava ga i vecina ljudi ovdjemma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:05Zamisli ti mozgova koji opravdavaju napad na drugu drzavu i ubijanje civila...pa bolan ksko ti nije zao one djecice ne razumijem kako nemaju duse sekunde majke mi...pa ne ginu djeca u Moskvi i Rostovu pa da nesta razmisljam ko je kriv itd.Kako nemaju grama saosjecanja prema svemu sto se desava....
Ko se smijao budalo kad je Nato baca bombe?Jel ti mene poznajes pa znas jesam li se smijao??
Na Sarajevo je dnevno padalo hiljade granata i nmg se radovati kad djeca ginu bilo gdje pa od Beograda ,Srbije,Sirine,Ukrajine,Jemena,Palestine...ama ko se moze radovati ubijanju civila osim vas srba ocigledno.
Nikako to! Svako moze.pogrijesiti samo.kazem da se ovo planira i od strane zapada i od strane rusije vec dugo.tako da ja vjerujem da se zna vec i konacan rasplet ali zna ko treba znati a ne mi.na forumuMokes je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:08Šta je Putin, bezgrešan vojni analitičar, pa ne može da pogrešno procijeni.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:01
Al najjaci su analiticari na sportsportba hahahahaha ONI KONTAJU DA SE PUTIN PRERACUNAO.![]()
Genocid ste napravili sta ste mislili da ce vas ruzama gadjati i gledati da sijete smrt u sred evrope? 5 godina su vas pustili dobro ste i prosli sa malo bombardovanja dobro vas sa zemljom nisu sravnali. 5 godina drzanja jednog grad u opsadi,genocid u Srebrenici na koji se i Putin vas otac poziva,gadjanje civila 24 sata dobro ste prosli vjeruj mi al sljedeci kiks ce vam biti krajVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:10Pa sad se smijes. Pises bacio im NATO 60 bombi usrali se ko p.icke. Je l to nije smijanje zrtvama? Nemoj srati jarane podrzavas rat i.podrzava ga i vecina ljudi ovdjemma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:05Zamisli ti mozgova koji opravdavaju napad na drugu drzavu i ubijanje civila...pa bolan ksko ti nije zao one djecice ne razumijem kako nemaju duse sekunde majke mi...pa ne ginu djeca u Moskvi i Rostovu pa da nesta razmisljam ko je kriv itd.Kako nemaju grama saosjecanja prema svemu sto se desava....
Ko se smijao budalo kad je Nato baca bombe?Jel ti mene poznajes pa znas jesam li se smijao??
Na Sarajevo je dnevno padalo hiljade granata i nmg se radovati kad djeca ginu bilo gdje pa od Beograda ,Srbije,Sirine,Ukrajine,Jemena,Palestine...ama ko se moze radovati ubijanju civila osim vas srba ocigledno.
VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:12Nikako to! Svako moze.pogrijesiti samo.kazem da se ovo planira i od strane zapada i od strane rusije vec dugo.tako da ja vjerujem da se zna vec i konacan rasplet ali zna ko treba znati a ne mi.na forumuMokes je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:08Šta je Putin, bezgrešan vojni analitičar, pa ne može da pogrešno procijeni.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:01
Al najjaci su analiticari na sportsportba hahahahaha ONI KONTAJU DA SE PUTIN PRERACUNAO.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.